47

Анонимен

преди 1 година

Сарафов нещо беше притеснен днес

46

Анонимен

преди 1 година

***,това е човек готов да продаде и майка си за пари и власт!Буци по природа си е рекетьор и крадец ,едва ли има човек който да не знае това,Гешев ами ти къде бля тия години когато му върши черната работа,че сега се сети да се правиш на 'мъж,патриот и да хортуваш за родина,татковина и мъжка чест"?

45

Ами как?

преди 1 година

На Борисов две години не му дават да краде и изтрещя.

44

Анонимен

преди 1 година

ПР Севи Бойко какво мисли по въпроса :)

43

Анонимен

преди 1 година

Любителите на пуканки, които сега чакат ГОЛЕМИТЕ РАЗКРИТИЯ пак ще бъдат дълбоко разочаровани. Те чакат Гешев да утрепе ГЕРБ за техния кеф, но той ще пукне 2-3 детски балончета и 1-2 фойерверка, защото с това разполага. И пак ППДБ ще плачат разочаровани, как така Гешев не си е напълил чекмеджето с компромати... Мъка, мъка - *** да си в днешно време - все не ти излиза късмета.

42

Чудя се

преди 1 година

Никак не разбирам защо някой хитрец смята , че може да надиграе - фбр , атф , ми те извадиха даже снимки от спалнята на бацо , разговори та до гешев ли няма да стигнат да предаде каквото има като матеряли

41

Хо хо

преди 1 година

Политиката е *** игра и не е занимание за ангели. По всяка вероятност Гешев е бил на специализация при Нюйоркския прокурор който арестува Тръмп. Така че свиквайте с калните борби.

40

Анонимен

преди 1 година

Днес вярвам повече на Служебният кабинет,от колкото,който И да дойде След тях! И когато и да е!

39

Анонимен

преди 1 година

Гешев за да извади компромати срещу Бойко Борисов, трябва да ги има. Но не изглежда да е така. Твърденията за намеса чрез "познати на приятели на едни познати на познати на хора близки до ГЕРБ" имат стойност НУЛА.

38

Гешев е радост

преди 1 година

Според мен гешев е бил внедрен в редиците на герб още когато европрокуратурата имаше сьмнения за злоупотреба с евро фондовеЯвно е предал своят доклад на дьржавният департамент и фбр за ситуацията в бгНеслучайно веднага след атентата бе в - ню йорк за срещи

37

До 27

преди 1 година

Нещата са си екстра.Най-дртне някой каза на Борисов че е гол.

36

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Избори Радев си управлява до 2027 год това е целта аха да има правителство и злите сили се задействаха Гешев като ти искаха Оставката от шарлатаните защо не беше така ербап Гешев къде са онези разследвания за газовите комисионери за изчезналите 9 милиарда за няколко дни за нарушителите на конституцията и още иоще Гешев подай си Оставката това е

35

Анонимен

преди 1 година

Тиня,тиня,тиня, накъдето и да погледне човек е само тиня,партии,парламент,пррзидентство и прокуратура,всичко е затънало до гуша в Тиняяяяяя и Зависимости!

34

ГЕРБ така се

преди 1 година

Бяха окопали навсякъде,че беше ясно ,че могат да бъдат пробити само от вътре.Май подцениха Гешев.

33

Анонимен

преди 1 година

Гешев май наистина си е повярвал, че над него е само Господ. Сега му предстои да научи, че дори Господ не може да си позволи да нарушава законите и правилата и "първият под него" също ще трябва да носи отговорност за действията си. Край с божиите наместници в БГ.

32

Bg izmet

преди 1 година

БОРИСОВ ЩЕ БЬДЕ ЛИНЧУВАН.

31

Анонимен

преди 1 година

От целият цирк в държавата днес,ще Загуби Гешев ! Дните му са Преброени вече на този пост! Ще загуби и ГЕРБ в лицето на Борисов лично! Този скандал има 3 годишна Предистория! Днес ГЕРБ ще загуби И голяма част от Избирателите си! България каквото беше нужно Го разбра! Но като цяло Губещи сме ние гражданите! Днес рухна и последната надежда,от малкото хора вярвали ,че Имаме Справедливо Правосъдие! ГЕРБ останаха сами в Парламента,след Открито изявление на БСП,че Не подкрепят ГЕРБ! Вървим към Избори!

30

Джо пистоне

преди 1 година

Всеки бьлгарски хитрец смята , че - фбр няма свои внедрени агенти в следствието и прокуратуратаЕ гешев ще стане радост

29

Анонимен

преди 1 година

Сега ще започнат да си вадят кирливите ризи.Някой ще даде фира,ама да видим кой ще е.Да не ги мислим,те всички са милионери,а един е милиардер.А за народа хляб и зрелища.

28

Джо пистоне

преди 1 година

Силен пробив на европрокуратуратаДони Браско (на английски: Donnie Brasco) е криминален драма филм от 1997, режисиран от Майк Нюъл и с участието на Ал Пачино и Джони Деп в главните роли. Филмът е базиран на събития от живота на Джоузеф Доминик Пистоне, агент от ФБР. Джо Пистоне се внедрява в мафиотското семейство Бонано в Ню Йорк през 70-те години на 20 век под името на измислен крадец на скъпоценности Дони Браско. Неговата работа води до арестуването и осъждането на 120 гангстери