33

АнонимеН

преди 1 година

ЛУКАВШЕНКО Е ЕДИН ПРЕДАТЕЛ И СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО! *** ГО ПОМОЛИ ДА ДАДЕ МАЛКО ВОЙНИЦИ А ЛУКАВШЕНКО ОТКАЗА! А ТОЧНО *** ГО СПАСИ ДА НЕ МУ ПАДНЕ РЕЖИМА МУ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ КАТО МУ ДАДЕ ТОГАВА ВОЙНИЦИ ДА ГО ПАЗЯТ!

32

Анонимен

преди 1 година

Пригожин ясно кво ще каже, а кво казва дъpтoто от бункера?

31

Аноним

преди 1 година

Всички които обичат русия и подкрепят тази лудост на руското управление скоро много скоро ще си гледат великата армия да се прибира

30

Анонимен

преди 1 година

Информацията, появила се в американския в. "Вашингтон пост", е от типа "патица".

29

Анонимен

преди 1 година

Не лощо да се разследва имането от КПКОНПИ как *** са се сдобили с апартаменти и луксозни къщи заради русофилщина и предателството към родинта за прокарване на руски интереси в Бг.

28

Анонимен

преди 1 година

Украйна с русия никога не се е карала. Украйна никога не е имала териториални претенции към русия. Руснаците решиха, че да копират Хитлер и да обявят, че няма украинска нация, че земите на Украйна са "исторически руски" и тръгнаха уж да спасяват руснаци точно както Хитлер нападна Полша за да спасява немци. Лъжите за нацистите издишат когато погледнем Николаев и Херсон където за 8 години НУЛА жертви.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Не е възможно великата руска армия, подготвяла се 10 години за тази война". Абе нещо бъркаш. ЗСУ ги подготвяха 10 години с натовските инструктори.

26

Анонимен

преди 1 година

Русофилите се радват на всяко свалено украинско дронче! Гледайте глобално на нещата, драги русофили! Не е възможно великата руска армия, подготвяла се 10 години за тази война, изобщо да не се разпише!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"2021 като САЩ говореха, че русия ще нападне, русофилите твърдяха, че е дезинформация. На кого да вярвам? На тези чийто данни се оказаха верни или на руските лъжци?" Вярвай на себе си. Сега Зеленский прави същото с информацията за Контрата.

24

Аноним

преди 1 година

Време е български русофили да отидете и да защитанате Русия ,*** дава руски паспорти на всички чужденци които се сражават за русия

23

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е любимият град на Пригожин, който трябваше да му донесе много слава! Пригожин приложи много сизифовски усилия в тоя Бахмут, жертвайки цялата си бандичка, така че вярвам! Пригожин се е прекръстил на Бахмутин!

22

Абе

преди 1 година

Кой пак си играе с випиеня?!?

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 "2021 като САЩ говореха, че ..." __ ВЯРВАЙ НА ТЕЗИ ДЕТО РАБОТЕХА АКТИВНО ДА СКАРАТ УКРАЙНА И РУСИЯ...

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19"Цяла година украинците свалят руски крилати ракети."Да де, ама те ги свалат върху главите на собствените си хора и риват, че са били руснаците.

19

Анонимен

преди 1 година

Защо няма новини за контраофанзивата:)?

18

17-ти, Я разкажи за

преди 1 година

великите успехи на ВСУ през тази година, та да ни се изясни на нас невЕрващите в успеха! :D

17

Анонимен

преди 1 година

Цяла година украинците свалят руски крилати ракети. Сега руснаците свалиха една ракета заедно с два свои изстребителя и два свои вертолета и почнаха да се тупат в гърдите. :-) Смешни сте, русофили, смешни и жалки.

16

Ко, НЕ

преди 1 година

Беше пример за журналистика, беше. Сега е пример за пропаганда. Сигурно от Зеленский са прихванали този хубав навик.

15

Анонимен

преди 1 година

2021 като САЩ говореха, че русия ще нападне, русофилите твърдяха, че е дезинформация. На кого да вярвам? На тези чийто данни се оказаха верни или на руските лъжци?

14

До 13-ти Изглежда

преди 1 година

това беше замисъла от самото начало. Не че Украинците щяха да изстрелят толкова снаряди с танковете си, а като ги натъпчат в един склад, който руснаците да взривят един вид руснаците са виновни за замърсяването на почвата, подпочвените води и т.н. *** бомба на 1000-на степен.