491

Анонимен

преди 1 година

Или е театър или нов шеф са му назначили в САЩ и саму дали пълномощно да скача на стария шеф

490

До 522

преди 1 година

Може, ама няма да го направи, а в момента разиграва някакъв театър!

489

Та

преди 1 година

Гръмнат дано!

488

Теди

преди 1 година

РАБОТА ЛИ Е НЕ МИ Я ХВАЛИ АЗ АКО ИМАМ ПАРИ ХИЧ И НЕ МИ ТРЯБВА ДА РАБОТЯ

487

Бонго Бонго

преди 1 година

Браво Гешев!!! Само ти можеш да арестуваш Радев и всички свързани с него.

486

ПУТИН ВЗЕ БЪЛГАРИЯ..

преди 1 година

ЧЕСТИТО НА КОПЕЙКИТЕ...

485

Анонимен

преди 1 година

Всички ще избягат в чужбина. Бойко Истината, Сарафов Юдата, Гешев Мъченика. В неизвестна посока.

484

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще бъде смачкан, защото мислеше България за лека, колкото лек е самият той. България е обаче тежка и сега ще го разбере. Тези джоконди до него не са знаели, че ще къса листи и всъщност всички очакваха да подпише, но нещо му стана...

483

НЕНОРМАЛНИ 2020-2022

преди 1 година

КОЙ БРАНИ ГЕШЕВ ДНЕС..??.. ПРЕЗИДЕНТ, ПП, ДБ, БСП..... ВСИЧКИ КОИТО ДО ВЧЕРА ПРАВИХА МИТИТНГИ, ПРОТЕСТИ СРЕЩУ "КАСКЕТА"... СРЕЩУ ГЕШЕВ........... НЯМА ВЕЧЕ НОРМАЛНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ... ПРЕЗИДЕНТ, ПАРТИЙЦИ, ЖУРНАЛИСТИ.....!!!

482

сабри

преди 1 година

Ако трябва и на бунт да скочим и да изчистим страната от ГРОБ ,БСП и разни сарафофски блюдолизци и яка промяна в правосъдието ! Действай Гешев инаяе и ти си отиваш !

481

Мнение

преди 1 година

Гешев можеше още преди година да е в психиатрията и да си къса всеки ден листа

480

Анонимен

преди 1 година

Ей, не се умориха от циркове!

479

сабри

преди 1 година

Гешев да вкара Борисов и още 10-15 *** в затвора и БЪЛГАРИЯ ще тръгне напред ! Вкара ли ги става: ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ ! Трябва само да си стисне топките ! От както е главен искат да го махнат .Защо !? Ами хакни им го и всичяо на чисто . Сарафофффф е пробита кофа и мижетурка ,само се върти и чуди кой *** да оближе ! Гешев , подпукай Герб и още някой ,че ще те гръмнат и пак ще живеем под игото на мафията !

478

СмелиятVSстрахливcит

преди 1 година

Историята помни смелите, защото този живот е за смелите, ще правя каквото трябва, да става каквото ще!, каза Гешев. А руснаците казват смелите умират само веднъж. Страхливите постоянно. Гешев, ти събра очите, сърцата и надеждите на огромен брой българи в България и странство. След първия етап Янчева-Биляна, дойде втроият- локумено здрав арест на Борисов. А ето и третия етап. Погледнете кои са се снишили - тези са в дебелия списък на Гешев от който Магнитцки ще се изблещи.

477

Анонимен

преди 1 година

Наистина има заговор,на неговото място да бъде , Христо Иванов, ако този не се кандидатира, тогава ще повярвам, че всичко е истинско.

476

Българин

преди 1 година

Не му симпатизам особено на Гешев, но вслучая е много прав човека. Като корекция на един предишните коментирали. Той нарече политиците не мафия, а ***. Което си е съвсем различно. Мафия вече дори и в Италия едва ли има. Но бъклуци си има по целия свят. Дори и някои се борят против замърсяването на планетата.

475

Анонимен

преди 1 година

Гешката са го хванали за топките, щом се върна от инструктажа в САЩ правейки се на велик. И пак никой не повдига въпроса защо държавата не предприема никакви действия след поредната очевидна намеса на САЩ във вътрешните работи на България.

474

Анонимен

преди 1 година

Гешев голям мъж стана като решиха да го гонят, досега си налягаше парцалите и не разследваше нито Герб, нито ДСП - ни уважение, ни съжаление нямам към него, още 2019 когато видя че половината народ не го иска, трябваше да си подаде оставката

473

Анонимен

преди 1 година

До Public enemies,к.500 Като ти се гласува ходи да гласуваш на всеки 4 месеци. Нито сме гласували за ББ, нито сме избирали Цацаров, милиционера от Мирково Гешев, членовете на ВСС и на двете колегии към него. Наближава моментът, когато сами ще ходите да си търсите електорат,който да ви избира. Вече и РСМ ни се подиграва, а съседните държави ни смятат за неуки простаци. Дотам стигнахме с нагли екземпляри като вас.

472

Анонимен

преди 1 година

Само Гешев и Кпейкин останаха мъже в тази държава, а и няколко жени има които са повече мъже от половината промяна.