71

ББ

преди 1 година

До ББуоу каква "изненада"...минуси...руската пропаганда и пеевските *** имат само това...цензура,заплахи,обиди...и минуси...държат медийте все пак...абе къде е дияна-анонимен...и десетките им?скоро ще платите греховете си!!!Бог да пази САЩ и Свободният!!!

70

ББ

преди 1 година

ще се повторя заради цензурата,Подкрепа г-н Министър,пАсолството използват всичко за насаждане недоверие в ЕС и Свободният...в Справедливостта,насаждайки..."бащици" и "гАсподари",манипулират хората през медий,със пари,зависимости,единствен казахте Истината и ви прави чест!дпс-гроб са основните проводници на руските,бях свидетел как дпс активист нареди на робите да гласуват за...атака преди години...сега за ***,изгонете митроФанова!

69

Руси

преди 1 година

Нищо против временно правителство,но си мисля че сегашните малко прехвърлиха летвата. Особенно когато говорим за МВР. Този човек не е за там и е очевидно ! По- скоро чантаджия!

68

Анонимен

преди 1 година

До 6т "Няма никаква правова държава." - холандия, където не изслушват свидетели на защитата "в името на холандското правосъдие" и застрелват лидера в предстоящите след седмица избори е правова държава, нали?!

67

Руси

преди 1 година

Поредна статия с милион правописни грешки !

66

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Сериалът се казва " Робинята Изаура " . Добре ни е познат от Тодор Живковото тоталитарно минало на Република България .

65

Това се вижда

преди 1 година

По слухове още към 1997 САЩ можели по Сателит да подслушат всички телефонни разговори на Земята но не знаели какво е подслушано...........Джордж Буш младши 2009 заяви:"само за по-малко от 24 часа получавахме над 1 000 000 заплахи за ислямско терористично избиване на Англичани и американци...............Никой не харесва Зеленски и Украйна както и Путин които са с нулева подкрепа........Целият свят харесва Ислямския джихад на Ал Кайда и Ислямска държава с ислямотерористите им

64

Анонимен

преди 1 година

тоя гълъб тръгва да се застъпва за мечока йоги!! каква траги-комедия! МАХАЙТЕ ГИ И ДВАМАТА!

63

Анонимен

преди 1 година

Шокиращо е как ГЕРБ се отървават от Гешев. Няма никаква правова държава. Както го назначиха, така ще го изхвърлят. Ние в Шенген ако влезем, това би било чудо.

62

Анонимен

преди 1 година

Ако Гешев реши да стане сладкопойна чучулига с ГЕРБ е свършено.

61

Ужас

преди 1 година

Жалко гешев бе употребен от герб като цецо асансьораТака ще е и с - мария габриел явно

60

ПроСоТо

преди 1 година

До ?!?....разбира се,ТВОЕ е решението кого да четеш и кого-не..Но:..-Така ще изгубиш най-ценното на социума-запознаване с мнението на другите и ще си останеш "кон с капаци"..Важи за всички..А още от древността отказът от диалог се интерпретира като престъпление..Естествено,ДИКТАТОРСКИТЕ режими си имат собствено мнение за тоя въпрос..

59

Има изход

преди 1 година

Демерджиев казва , че тези които са назначили гешев искат да го премахнат , но той може да остане в сащ като защитен свидетел

58

ТОЯ ПОЛИТИК ЛИ Е..??

преди 1 година

СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР, А ПОСТОЯННО ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕКЛАРАЦИИ И ВНУШЕНИЯ.....ВМЕСТО ДА СЕ СПРАВЯ С МИГРАНТИТЕ, ОБИРИТЕ И УБИЙСТВАТА, КОИТО СТАНАХА ЕЖЕДНЕВИЕ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ.....

57

Ресурс

преди 1 година

Америка и американските корпорации създадоха и спонсорират нацизма в украйна, както създадоха и спонсорираха нацизма в германия през миналия век. Всичко е с цел същите корпорации да се докопат до ресурсите на огромната и богата Русия и до руското население като евтина работна ръка. Русия ни освободи от злото. Ако небеше Русия, сега целия свят щеше да се германия.

56

Укроконтра спирачка

преди 1 година

Къде е контранастъплението на укрорайха? До тук виждаме само разбити Хамъри и западни БТР-и от 60-те години на миналия век. Къде е новата натовска техника? Или са им дали само 10 неизправни танка за парлама?Жива сила му е майката, до последния укронацяг и натовски боевик.

55

Анонимен

преди 1 година

Независимо от силата на взрива, или яснотата на сценария, всеки взрив и сигнал трябва да се вземат на сериозно и да се разследват. Демерджиев прояви некомпетентност и се присмя на сигнала, на прокуратурата. Което е най-малкото непрофесионално. А буди и съмнения за участие в този сценарий.

54

Печатат долари ей

преди 1 година

Америка дължи 31 трилиона долара. Кога ще бъдат върнати тези пари и кой ще ги връща? Уникален хегемон, длъжник. Да обърна внимание, че в момента и ние дължим пари и продължават да се теглят. Преди 33 г. не сме дължали пари, напротив много страни са дължали на нас. Какво стана през този прословут 33 годишен преход? Настана ужасна демографска катастрога, бедност и задлъжнялост. Още ли сте уверени, че държим правия път? Вас питам демократчета и либерастчета...

53

Дай ми пари

преди 1 година

Занимават ви с глупости по новините, а всички ние плащаме на наци режима в Киев. Само за днес киевския режим е изразходил 15 милиона евро, посредством използване на противовъздушни ракети, оръжие, различни мониции и техника. Всичко това се спонсорира от евросъюза, нато и твоите данъци. Не бъди ***, не давай парите си за оръжие. Поддържането на укронацисткиярежим, нато и ЕС, те прави съучастник в убиването на хора.

52

Анонимен

преди 1 година

Нищо не прикрива факта, че Демерджиев е най-слабият МВР министър от много години насам - никой не спира тълпите мигранти, никой не бори хулиганите на пътя вместо това събличаме няколко стотин младежи голи в една дискотека под предлог, че търсим нещо?!