207

УМНИ И КРАСИВИ

преди 1 година

ПП-ТАТА ЗДРАВО СЕ ХВАНАХА ЗА ПАРАПЕТА НА БОЙКО!

206

Анонимен

преди 1 година

Кико Петков е готов да поеме Боковия "парапет".И е излишно да занимават гражданите с милиардите евра от ЕС по ПВУ, защото хората не се интересуват от пари, които нито виждат, нито помирисват. Те са за крадене.Това беше "промяната", драги зрители и слушатели на политическото порно, което започна през 2021 г.Христо Иванов и Атанас Атанасов, който се точи за службите, са също със свалени кюлоти за "парапета" и са готови да го поемат до последния етаж.

205

КИРО ТЪПОТО

преди 1 година

КИРО ТАКА СЕ ВПЕЧАТЛИЛ ОТ МИЧЕТО, ЧЕ НЕУСЕТНО СЕ ПУСНАЛ ПО ПАРАПЕТА НА БОЙКО?

204

разгонен канадец

преди 1 година

Киро! Що не я праснеш и тая?! Мммм?? М'чи кво!..

203

ВПЕЧАТЛЕН

преди 1 година

ОТ ДЪРЖАНКА И МАНИПУЛАТОРКАКЪТ КЪТ КЪТ МЕНТОРА СИ БИБИ. КИРО КИРЕ ДО СЕГА НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СИ ПРО@..с, НО АКО Е ВЯРНО ТОВА КОЕТО ПИШАТ. КИРЕ КИРЧО ПРО@&)с СИ.

202

ВПЕЧАТЛЕН

преди 1 година

ОТ ДЪРЖАНКА И МАНИПУЛАТОРКАКЪТ МЕНТОРА СИ БИБИ. КИРО КИРЕ ДО СЕГА НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СИ ***, НО АКО Е ВЯРНО ТОВА КОЕТО ПИШАТ. КИРЕ КИРЧО *** СИ

201

Анонимен

преди 1 година

А сега,Айдеееее пътя,Киреее"истината"беше дотук!

200

Един Българин

преди 1 година

До 205 Принципно Борисов може да е т*п, но има добри съветници. Ще купи Копейкин, като последният ще поведе протеста срещу евроатлантическия "враг". Хората мразят Копейкин и няма да излязат на улицата. Повече от летните протести на Борисов не му трябват и д**** ще даде на Копейкин да не се случват, а не се вижда кой общественик ще поведе народа на надпартиен протест.

199

Един Българин

преди 1 година

Кире, за държавата трябва да се мисли с горната глава. Не можеш да имаш добра приказка с нкоя мома с дълги крака и да забравиш чия марионетка е. Нека си правят правителство с БСП и ДПС и плешивеца и това ще е края на герб. Ако вие се съберете с тех това ще е вашият край. Имай в предвид , че след местните избори вече няма да контролират огромна част от гласовете, защото губят всички градове, в които има масово хора със средно и по-високо образование.

198

Анонимен

преди 1 година

Простичкото се наигра(начагърка)сега,пътя,Кеца,раница играница!

197

До 202

преди 1 година

Няма да го направят.Иначе излизаме на улицата и жална им майка на всички.

196

Анонимен

преди 1 година

Ако ти не залостиш вратата,те ще залостят твоята.Само стой,та гледай.Помисли за патриотите,винкела,Марешки и др.

195

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков впечатлен от Габриел! Ще я прасне ли и нея в някоя квартира този палавник от длечна Канада?...

194

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету ще погълне и ПП, така както направи с РЗС на Яни Янев, с Атака, с ВМРО, с НФСБ, с Реформаторсия блок . Дойде ред и на ПП да пристанат на Винету. Ще има сватба. Евроатлантиците ще се цуункат с партията ударена от закона Магнитски. Горчиво!

193

Някой

преди 1 година

Киро лъжата пак си точи меча, за нови битки. Кире, овладей половият си нагон и мисли с горната глава. Наивниците ти повярваха, че може да поведеш война срещу мафията, но единствено видяха как шляпаш Ленчето отзад.

192

Стамболов

преди 1 година

Със заядливо махленско плямпане, като това на Дуловската Десислава и на Хасковския Делян, политика не се прави. Джентълменските споразумения задължително се спазват ! Ако иска парламентарна подкрепа за работата на негово правителство, ГЕРБ трябва да преотстъпи на ПП-ДБ, освен правната комисия, и други ключови парламентарни комисии, за да има опозицията по-голям контрол. Това е решението !

191

ПроСоТо

преди 1 година

м/у другото ,единпрост въпрос:..-С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ли е въпросната Габриел?...Защото е омъжена за французин,или белгиец,или..там некой си ..А Навсякъде по света съпругите приемат ПО ПРАВО гражданството на съпрузите си ...Та?...Знаете колко бракове ЗА придобиване на ГРАЖДАНСТВО се осъществяват всяка година..?

190

до 168

преди 1 година

Що бе, гласувалите докъде я докарахте а? Да си правят профсъюзи всичките айдуци, дето ги вкатахте в парламента.

189

Сега

преди 1 година

Спрете да плюете не виждате ли че ключът за бараката е в нас

188

Ойнк Ойнк

преди 1 година

Съблечете ги голи да клякат всичките там! Може и по един тест за наркотици!