60

Боко

преди 1 година

До 53. И Магнитски 50 да има все тая. Този смешен списък няма никакъв ефект, само на такива олигоффрени като теб им помага да сънуват мокри сънища.

59

Ганьо

преди 1 година

До 51. Ти там ли си? В антуража на Гешев, та знаеш? Или лежиш на протрития си диван в Долно Уйнo?

58

Винету

преди 1 година

До 66. И защо? Хе-хе-хе, има да чакаш. Може да му гостуваш в Банкя в понеделник.

57

Гледна точка

преди 1 година

Ами те и ГЕРБ нямат доверие на променливите. Още повече, че шарлатаните доказаха, че за нищо не стават.

56

Анонимен

преди 1 година

Този уикенд очаквам Борисов да изчезне от България в неизвестна посока. Дубай? ЮАР?...

55

пенсионер

преди 1 година

тия промянаджии така и не разбират че с Борисов не могат да се мерят нито да го разиграват . трябва да разберат че играта я води той , ако продължават с игричките той просто ше ги смаже ( политически ) . те могат само да се съобразяват защото Борисов го знаят по целия свят и вратите са отворени винаги за него .

54

Анонимен

преди 1 година

Габриел има голяма адамова ябълка. Дали има и топпки да стане за резил? Празноглав чиновник в Брюксел, който ще бъде кукла на конци на Тато ди тути Тати.

53

Анонимен

преди 1 година

Явно е че ми готвят за война и още по-явно е как ще се случи.

52

Анонимен

преди 1 година

Ако десните се съгласят с Боко ... Това е публично самоубийство!!! Което ще ни наведе на мисълта кой, за какво и срещу кого се бори???

51

Анонимен

преди 1 година

Спасението за България е , ако г-н ББ не се инати и излезе в заслужена пенсия и повече не се намесва по никакъв начин в политиката на държавата.Да си гледа футбола и внуците .

50

Поздрави ЕвроАтланти

преди 1 година

Путин награди Митрофанова с орден "Александър Невски""За голям принос в осъществяването на външнополитическия курс на Руската федерация и многогодишна добросъвестна дипломатическа служба"

49

Анонимен

преди 1 година

Ужасното отдавна е дошло, просто защото България е безправова държава с невероятна корупция.

48

Анонимен

преди 1 година

България докато е правова държава всички обвинения трябва да се доказват. Иначе идва нещо ужасно. Инструментите на терора са разработени. ???????? Местане ти ли си Мента? Злобееш ли?

47

Анонимен

преди 1 година

България докато е правова държава всички обвинения трябва да се доказват. Иначе идва нещо ужасно. Инструментите на терора са разработени.

46

Анонимен

преди 1 година

Ние пепедерасите мислим, че жена никога не трябва да управлява държава. Последната жена, която управляваше държава беше Пандора и тя отвори кутията на Пандора и цялата държава изгоря в пламъците на войната. Не ви трябва герберска Пандора, която да ви вкара във война и да отваря разни чекмеджета на Пандора и кутии на Пандора. Най-добре закрийте държавата и се управлявайте в множество независими общини и градове-държави, вместо да оставите да ви управлява жена цялата държава.

45

Анонимен

преди 1 година

Гешев ако си мъж и искаш изкупление дай цялата информация за шайката мутри където трябва. Преди да ти затворят устата. Чакаме Магнитски 3 и Магнитски 4. И нека да помним Магнитски 1 и Магнитски 2.

44

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков беше гримиран и с очна линия, лятото ПП са 30% надолу защото хората сме на море.

43

Фатик

преди 1 година

Слава на мутрата от Сик Борисов.Слава на бг.Мафията.Да бъде и пребъде делото на Винету,Толупа,Соджука.

42

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ с ИТН, Възраждане и ДПС бутнахте редовно правителство. Навсякъде по села и градове си управлявате заедно. Дори сте в хартиената коалиция на Магнитски с някои от тях. Имате си мнозинството да издигате мултаци и да си правите каквото искате по думите на главния Мултак. От какво ви е страх, че не събирате официално? Плюете по ПП, и утре отново ще плюете по ПП, в същия състав. Как тогава търсите подкрепа от тях? Това е непочтено.

41

българин

преди 1 година

Ти ограмния проблем,недраги и теуважаеми господине.Ти трябва да бъдеш разследван и вкаран в затвора.