42

Анонимен

преди 1 година

Видя се в тая война урките колко са глупави.

41

...

преди 1 година

Бе едно се видя от тази война! и то е, че рашистан и за ч.п за зеле не става! за армията там нещата са и много по-зле! От това че по време на специалната си военна операция ще превземат Украйна за 3 дни втроата най-голяма армия в сета сега прави изказванее, че в тази специална военна операция се забавя и ще я кара по-бавно! представете си колко им е намалял мозъчния капаците за да не си спомнят какво са говорели до преди година! За путинофилята няма ко да се каже! те са си предатели и продажници

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 Ти сериозно ли ве челяк.......хахахахаха :))) Ако ми говориш за ПСВ и ВСВ нема по силна армия от немската, особено по време на втората световна война, урките тогава са циврели като женички :)))

39

Анонимен

преди 1 година

САЩ кога ще признае, че има ботуши на земята помагащи на укропитеците с техниката в Украйна?

38

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия реално беше по-силна от немската.

37

Втората армия в свет

преди 1 година

Бяга от някаква малка източно европейска армия и яде бой на почивки ! Кой ги прави тези класации за първи втори бе ? Руснаците ли ?

36

Анонимен

преди 1 година

Шойгу да произведе Пригожин във фелдмаршал цялата война му изнася. Пригожин е новия Гьорги Жуков вече е политическа заплаха за Путин ще видим дали и него ще го репресират.

35

Бях зает тези дни

преди 1 година

Я ме светнете превзеха ли го Бахмут до 9ти както Путин беше наредил или се отказаха ?

34

Анонимен

преди 1 година

Ей няма такива жалки същества като украинците.Дори и не могат да разберат ,че са такива е то и за това се иска интелект.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Зелето е 1'60, обаче му личат малките крайници, когато беше в сената видех това нещо :)))

32

АнонимеН

преди 1 година

Отишли дяволчетата пред Райските врати ама било вече 17.30 - работното време свършило и вратите заключени.- Дай да прескачаме, че ако не се върнем с куфарите Луцифер ще ни откъсне опашките - казали си дяволчетата и тръгнали да прескачат вратата. По райската алея в това време се разхождал Св.Петър и като ги видял да прескачат си рекъл:"Кога отиде Путин в ада, кога бежанска вълна започна от там ..."

31

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН"Ленин - 164 см. Сталин - 163,Берия -159, а Хрущов - 166 см.Медведев - 158 см. Путин - 165.Дребни вождове, големи ядове." Пропусна Наполеон в Париж и бледото му копие Наполеончик в бункера в Киев.

30

Анонимен

преди 1 година

И двете страни чакат да изсъхнат черноземните укърски почви за да предприемат настъпление иначе в тази кал е кошмар за техка верижна и колесна техника. Не случайно най-големите настъпления през ВСВ са били през лятото, когато почвата е суха и през зимата, когато е замръзнала, тази зима беше много мека.

29

АнонимеН

преди 1 година

Путин умрял и се запътил към рая. Пред Райските врати го спрял Св. Петър и му казал:- С този терор и мизерия в Русия не те пускам в рая. Мястото ти е долу при колегата Луцифер.- Моля те пусни ме, не ща в ада - примолил се Путин.- Не става - казал Св. Петър и го натикал в асансьора за ада.Слязъл при Луцифер, рогатия го вкарал вътре в един казан и подпалил огъня.- Чакай, недей - примолил се Путин- пусни ме горе, поне куфарите да си прибера...- Не се притеснявай за тях, ще си ги получиш куфарите - казал Луцифер и моментално изпратил две дяволчета да приберат багажа на Путин.Отишли д

28

Анонимен

преди 1 година

Е като пустинята Сахара е там се изгуби половината украинска армия.

27

Анонимен

преди 1 година

А по една заплата в помощ на Украйна дарихте ли? Че хората са в нужда. Хляб с украинско зърно замесихте ли, молитва за здравето на Зеленский казахте ли? Или си нямаме кво друго да правим, освен да викаме за "нашите". Ако е така, по-леко с емоциите, особено тези дето пишат с главни букви, тоест викат. Да не се изсипят, или да си потрОшат пръстите по клавиатурите. То подкрепа тип викане на мач за наште, не е подкрепа.

26

Анонимен

преди 1 година

Е колко пък да е висок зелето що не кажете,а колко е глупав също . Един и същи цирк разигравате като него.Явно един и същи учители са имали всички украинци.

25

Анонимен

преди 1 година

Бахмут, егати името все едно сме в Саудитска Арабия Махмут.

24

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН 165Путин е точно 161 санта, ама айде от мен да мине....:))) Той и наш ергенино се опитваха с камерите да го изкарат висок, ама не стана работата :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Тези, ако не спрат да се лаят и да си ги мерят, Путин ще им навре пагоните където слънце не огрява.