106

Анонимен

преди 1 година

Който планира почивка предпочита хотелите да са леко празни за да има място за него. Безсмислени статии

105

Анонимен

преди 1 година

И пак ще ревът, че сезона се е провалил и държаво дай!

104

Алекс

преди 1 година

Е,щом няма места и това лято ще отида в Гърция.Тъкмо се бях засилил към Бетономорието.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 Що си купуваш баш от калиакра? На 5км в Каварна си е като във всеки град/село.

102

Анонимен

преди 1 година

преди 4 години малка минерална вода на калиакра струваше 5лв, не вярвам фрапето да е колкото мин. вода в ден днешен

101

Анонимен

преди 1 година

До Един Българин Не се напъвай хотелиерче. Калкан се яде февруари-март. през лятото тоя замразен калкан си го наври ... знаеш къде.

100

хахаха

преди 1 година

Поздрави на българските хотелиери от Егейско море.

99

Гюргя

преди 1 година

Вярва ли някой че няма места... ХА ХА ХА ХА - ами добреее, значи сте пълни, после да не ревете, че сезонът е слаб и нямате пари... глупав пиар... абе да не би пиарката да е гербаджийка??

98

Чироза

преди 1 година

Под черноморие,само това извратено село кръстено Слънчака,ли разбирате?104 е абсолютно прав със съвета как да използвате отпуската си.Без да си късате нервите и изпразвате сметката.

97

Анонимен

преди 1 година

На нашето море се ходи без човек да има претенции! Квартирката, караваната, ядене от супермаркета и пазарите и това е! Никакви хотели, никакви ол инклузиви - нашите чорбаджии нямат капацитета да ти направят рахата! Така че по-лекичко, без претенции на по-тихички места и плажчета и почивката е супер. Морето ни хич не лошо, само да бутнат хотелите и да изгонят всички, които не разбират от туризъм!

96

Анонимен

преди 1 година

Значи като няма места да си резервираме Гърция,Турция,Албания,Италия ,че да не свършат и там ! Значи като са пълни фраш да им върнат Нормалното ддс 20% ! Значи да почнат да плащат Адекватно на Персонала 1500-2000 ЕВРО поне като гърците .

95

Варненец

преди 1 година

Да си го държат фрапето и бетономорието. Палим от Варна до Гърция без да се замислим :)

94

БГ реалист

преди 1 година

Аз и тази година ще гледам да пропусна по_ирането, болките в стомаха и прибирането по спешност. В Гърция вече не е като преди 15-20г, но все още не ми се е наложило нито веднъж да прекарам почивката на голямата бяла слушалка.

93

Непозната

преди 1 година

1000-1500 лева заплата при тези цени! Такава наглост! И се чудят защо нямат служители. Много са алчни българските бизнесмени, много! Ако могат те да прибират милиарди печалба, а на служителите си подхвърлят жълти стотинки за черен труд. Напълно си заслужават липсата на кадри. Нека се чудят кой да им работи!

92

Анонимен

преди 1 година

Аз ще ходя на село да стягаме къщата и двора и разбира се да отмориме и ние малко докато шефа е на малдивите.

91

Един Българин

преди 1 година

До 97 Това е добра идея. Хем ще реши проблема с евтиния персонал, който трудно се намира, макар някои да слагат от малцинствата, хем ще реши проблема с 18 годишните шофьори-убийци, които от нямане какво да правят пият, друсат или карат със 100км/ч в градовете.

90

Перниканец

преди 1 година

"за юли и август места няма" Покинахте ме от смех...

89

Един Българин

преди 1 година

До 92 Хахаха хотелиерче с 2+1 деца - много ме разсмя. Да ти предложих да дойдеш на моя хотел или просто всички са мои? :)))) Живи и здрави недейте да ходите на Черно море, че да има повече Калкан за мен. Аз мога да си го позволя макар да е по-скъп от вашата Цаца (Гаврос), Ципура и Лаврак. Я ми кажи колко пъти си ял Стира или Синагрита? Не си нали и после аз съм нямал база за сравнение. Бедността не е порок, но като незнаеш просто не пиши - срамно е все едно си тр-0л на герб :)))

88

Анонимен

преди 1 година

В другите държави младежите имат задължителен (платен) летен стаж от 16 годишни в зависимост от това какво са се записали да учат. Не го ли положат няма сетификат. Защо промениха системата на средното образовани на половина. Или го правиш като хората или не.

87

Един Българин

преди 1 година

До 94 и ти си ид-иот ама какво да се прави. Има и лайнарки, казвам ти че това не го видях само аз. Вярно, не е навсякъде и слава Богу, но и у нас има пречиствателни станци и водата е супер дори и август и септември поне извън големите курорти , на които аз не ходя. Пречиствателните станции са много по-добро решение от лайнарките, но на село където ти ходиш просто нямат.