79

НЯКОЙ

преди 1 година

Нема да се плашите ще напечатат още долари, после Международният валутен фонд ще ни обясни, че нищо лошо нема, а ние ще духаме супата.

78

анонимен

преди 1 година

до кога ще ги храним тези кърлежи ,единственият им износ са долари печата хартии и продават ,да идва този фалит Е ще е трудно НО ще се отървем от паразитипечатащи хартия

77

До 94

преди 1 година

Охо, изобщо не си запознат с историята на света. Много са държавите избили коренното население на други държави.

76

До до 85

преди 1 година

Прав си. Няма други като СЩ, които да са избили коренното население на цял един континент, изпепелили градове като Хирошима и Нагасаки и намесвайки се във вътрешните работи на суверенни държави, смучат от цял свят!

75

До SS

преди 1 година

Давай тогава. Покажи ми валута, която е обезпечена със злато. Много ми е интересно. Коя е? Просвети ни.

74

До 89

преди 1 година

Електронна валута? Електронна валута със златно покритие? Ще си купуваш дигитално злато ли? И сега го има, дори и български банки предлагат безналично злато. Ходи си купувай. Хахахаха.

73

До SS

преди 1 година

Никоя валута по света няма златно покритие.

72

До 85

преди 1 година

Е то при руснаците е все "щеше", "щяха"....

71

Тихомир

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААкогато човек мълчи , изглежда по умен ! Запомни го от мене .

70

До друг факт

преди 1 година

Каква Украйна им се е опънала, бе умнико? Ако не бяха милиардите и безброй оръжия от Запада + цялата разузнавателна операция и подръжка от същите, руснаците щяха са минат са 3 дни през прехвалената ти Украйна!

69

Анонимен

преди 1 година

"Путин ги направи всичките криви. Как е тръгнало за 2 години ще фалира всичките си врагове хахахаха" - Ловиш ли бас? След една година ше си говорим пак

68

До 81

преди 1 година

Аз в Турция съм пазарувал с долар, евро и лира свободно. Цените ти ги казват в тези 3 валути. Ама рубли не искат. Не знам защо.

67

Анонимен

преди 1 година

Амин! Дай Боже!

66

до Зозо

преди 1 година

Зюзик, леко с квалификациите! Козяк да не се обадят, че току виж спрели чучура да капе.

65

Друг ФАКТ

преди 1 година

До ФАКТ 63. Ох на дядо момчето. Все САЩ копаели гроб на Русия, а те руснаците са жертвата.Не виждаш ли ,че Путинците не могат да управляват света? Въоръжени до зъби , но задниците им голи,като на маймуни.Една Украйна им се опря,та дълго няма да се оправи твоята мамаша.

64

Зозо

преди 1 година

Индия купува газ и петрол от Блатная в рупии. Джуджи вече има трилиони рупии, с които може да си обърша дрътия ГЗ само :))))))))))))))))))

63

Таня

преди 1 година

Добър вечер. Пак ли громите САЩ? :)

62

До 72

преди 1 година

Дори не разбираш защо държавите изкупуват, изкупували са и ще изкупуват злато и в бъдеще. Имат и златни, и сребърни резерви, но това са прави за хеджиране при инфлация, която е на лице от 2 години, а не защото е обвързана с валутите им по някакъв начин. Не разбираш от финанси и пари, не си давай мнението.

61

Зозо

преди 1 година

Друзя, доларът се държи от ФЕД. САЩ ще фалират, кога дойдат марсианците. А с милиардите рупии кажете какво ще прави психото в Мордор, че да се посмеем тук? :))))))))))))))))))) Айде руски джендари кажете?

60

До Зозо

преди 1 година

Бягай обменяй центовете дето ти плащат за да пишеш простотии в юани, че скоро време няма да струват нищо и ще можеш да си играеш само на ези-тура с тях.