93

Анонимен

преди 1 година

Е украинците си повярваха и се направиха на велики за това и пълзят да просят.Идържат им бежанците харчат се милиарди за оръжия.Вкара цяла Европа в рецесия.Всички си повярваха ,че Русия ще фалира за няколко месеца,ама не стана така.Сега всички си трошат главите каква глупост да измислят.

92

Анонимен

преди 1 година

Руснаците го закъсаха за мангизи да финансират операцията, а Илон Мъск може да финансира действията на укрите следващите 1 -2 години! А такива като него още доста! Америка богата!

91

ЛАВРОВ

преди 1 година

На 24.02.2022 Украйна вероломно нападна Русия във военна операция, която трябваше да завърши до 3 дни, но ние вече година и половина се отбраняваме успешно! РУСИЯ САМАЯ МАГУЧАЯ! СЛАВА!

90

Анонимен

преди 1 година

Е кое е мит 400 танка над 1000 БМП-та самоходна артилерия 200 гаубици М 777 и продължава да се праща.От всичко това 600 километра колона ще направиш.150 милиарда за една година толкова струва на запада до сега ,оръжия и да издържа украинците,ама сега ще трябва и да издържа и населението на Украйна

89

do 87

преди 1 година

Това, че украинците били натъпкани със западно оръжие е поредния пропаганден мит. Украинците в началто имаха малко количество ръчно противотанково оръжие. 60 километровата руска колона ги снабди допълнително с изветно количество бронетехника. Чак след 2-3 месеца получиха по-големи количества Джавелини и Стингъри, а към лятото - гаубици и 15тина ХАИМАРСА. Всичко това може да се прочете, не се излагайте като пишете глупости.

88

Вперьод товариши

преди 1 година

Украйна до Урал.Гази мурзилкитеСушанки.

87

Анонимен

преди 1 година

МЕСОКОМБИНАТА "БАХМУТ" ЩЕ РАБОТИ ДОКАРА ИМА МЕСО. ЗА СЕГА НА ВСЕКИ 4 ЧАСА ЗЕЛЕНИЯ ПРАЩА ПО ЕДИН ТОВАР.

86

Анонимен

преди 1 година

До 86 Руснаците въобще не са слаби,а не искат да дават глупави жертви.

85

Анонимен

преди 1 година

Е те украинците като бяха с най-голямо числено предимство преди Русия да вкара подкрепления и натъпкани със западно оръжие нищо не можаха да направят та сега ли Тогава и ПВО имаше ,а сега руснаците си разхождат самолетите и си бомбят където си искат на фронтовата линия.Няма как да успешна тая контра и на всеки ,които малко разбира му е ясно.

84

do 83 ПроСоТо

преди 1 година

На теория нова 100 годишна война не може да има, но на практика този конфликт може много да се проточи. Причината е, че и 2те страни са прекалено слаби за да получат надмощие, че да приключат нещата. Бахмут е умален пример за ситуацията. Ни напред ни назад. А американците не дават по-силни оръжия на Украйна да не се изкушат последните да нападнат те самите русия и по тоя начин да се ескалират нещат до ядрен конфликт.

83

Анонимен

преди 1 година

Абе вие що си мислите,че цял свят ще ви дава оръжие и ще ви издържа до безкрай .Мача свършва скоро и няма ли реални резултати на фронта кинтите свършват, а такива всички знаят,че не може да има.Щото никой няма да си прати всички танкове и оръжия в Украйна.

82

АнонимеН

преди 1 година

ГОВНАГНЕР ЩЕ ИЗБЯГА ОТ УКРАЙНА ДО 2 МЕСЕЦА А ПРИГОВНОЖИН ЩЕ СЕ УКРИЕ В ДУБАЙ КАТО ВСЕКИ ДРУГ МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК ПРЕСЛЕДВАН ОТ ЗАКОНА! ОБАЧЕ ДЪЛГАТА РЪКА НА *** НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ В ДУМАЙ И ЩЕ ПУКНЕ ПРИГОВНОЖИН ОТ НОВИЧОК :D

81

ПроСоТо

преди 1 година

тия нема ли най-после да са разберат кой взял,кой изгубил Бахмут-Махмут ?..Нова "Стогодишна война" не може да има,просто Времето е друго!..Да са понапляскат набързо там и да приключат,защото човечеството има други проблеми !..ВеличайшаяПРОСТОТИЯ е факта,че НЕКОИ направиха ТРЕТОКЛАСНА УКРИЯ в "Звезда от световна меличина" !..

80

Анонимен

преди 1 година

Селяните си мислят,че един град на реката дето можеш да го снабдяваш от през няколко моста е много важен.Ами от военна гледна точка не е ,ама как да го обясниш на някой който никога не е държал автомат.И нищо не е важно щом не можеш да го отбраняваш и за това се прави отбранителна линия там където е най-удобно.А щом си успял да я направиш на чужда територия трудно ще те избират от там.

79

Професор Х

преди 1 година

Украйна започна контраофанзивата ,каза Пригожин,докато бегаше да спасява кожата си....

78

Анонимен

преди 1 година

до 74 - А КРИМ +4 ОТ ОБЛАСТИТЕ НА КРАЙНА СА РУСИЯ ДРАГИ ДЪЛГОУШКО.

77

Анонимен

преди 1 година

На Пригожин не му е лесно да води рецидивисти, крадци и убийци. Каква ли дисциплина има и колко ли е квалифицирана тая ***. То не е като да ръгаш с нож в кръчмата. Позор за Русия!!!

76

АнонимеН

преди 1 година

АКО ГОВНАГНЕР ИЗБЯГА ОТ ФРОНТА В УКРАЙНА ЩЕ МОЖЕ ПРИГОВНОЖИН ДА СЕ УКРИЕ САМО В ДУБАЙ, ЗАЩОТО И *** ЩЕ ГО ИСКА УМРЯЛ!

75

Анонимен

преди 1 година

73 - АМИ ТЕ НАЛИ СИ КАЗВАТ БЕ? - "НАПРЕДВАТ". АМА НА ЗАПАД КАКТО ВИЖДАМЕ ПЪК НИЕ.

74

Анонимен

преди 1 година

Според мен за да има успех контраофанзифата трябва да се намеси г-жа Зеленска в подходящо и вдъхновяващо облекло