69

Анонимен

преди 1 година

Е, нищо де. Пак заслужено.

68

ААА

преди 1 година

Днес в рубриката "нещата които не са се случили"

67

Та както казах....

преди 1 година

когато и да убиеш руски агресор и русофил е все късно.

66

Анонимен

преди 1 година

Поредната глупост

65

пришълецът

преди 1 година

Червената армия изгоря:)))

64

Анонимен

преди 1 година

До 80- Много моля,Империята на злото е Русия ,не го преписвайте на други държави!!!

63

Ton

преди 1 година

Срамно е България да се приравнява до нивото на Украина и Русия направо ми писна от тях

62

този рушки каскет

преди 1 година

би направил чудесна тройка с татовата откачена щерка и другата кукувица нешка рубльова.....и двете си търсеха акъла в царичината дупка..... помните ли др0гареПлоскоземи?

61

77 абе идиот кръгъл

преди 1 година

виждал си Калифорния по радиото. ШибаниПриматскиКурви като теб не трябва да излизате от кварталната берьозкЪ.

60

вагнероФците

преди 1 година

изтекоха в канала катоПомия...благодарение на братята украинци.

59

Анонимен

преди 1 година

Шматки :)

58

Анонимен

преди 1 година

хахахНе е ли хубаво, САЩ решиха да накажат Грузия със санкции за възобновяването на директните полети с Русия.Прави впечатление, че САЩ не налагат санкции срещу Турция, защото базата на НАТО в Инжерлик тогава ще изчезне, а Турция с Ердоган в НАТО ще блокира "списъка с желания" на Вашингтон.Е, санкции може да има и срещу Грузия, защото грузинците не могат да направят нищо срещу Империята на злото...

57

Анонимен

преди 1 година

Междувременно Калифорния изпадна в дефолт (неплатежоспособност) и щатът отказа да плати 18,6 милиарда долара дълг към федералното правителство. Обърнете внимание, това е щатът, в който са концентрирани мегаиндустриите и където плащат най-високите данъци в Съединените щати. Калифорния отдавна е под контрола на демократите и в крайна сметка го съсипаха!

56

Анонимен

преди 1 година

има цял отдел дето седят и само се чудят какво небивалици да измислят - вярно е, случая си го е измислил един болен и нещастен човек, а те само разпространяват тия бълнувания.

55

Анонимен

преди 1 година

Поискали са му документите, попитали са го какво прави извън района на подразделението и той вместо да даде смислен отговор е започнал да говори за магии и за вещици. Задържали са го и той си е измислил, че са го изтезавали. Никой не изтезава хора току-така, още повече на война, където и здрави хора полудяват.Той си е бил луд и преди да отиде там. Човекът е болен, 9а не мислите, че когато е бил задържан не са били наясно, че не е с всичкия си? Грях е да се изтезава луд човек.

54

Анонимен

преди 1 година

попълних нумерологична карта за специалната военна операция (по мои изчисления тя трябва да сложи край на всички войни на Земята), в Донецк, си направих още един талисман: свързах се с местна вещица - човекът е пcиxично болен, трябва да се лекува, а не да го разнасят по медиите. По време на война навсякъде има строги проверки. Поискали са му документите, попитали са го какво прави извън района на подразделението и той вместо да даде смислен отговор е започнал да говори за магии и за вещици.

53

Бай Сандо

преди 1 година

Пригожин докладва: Позиции които завземахме няколко месеца с много кръв, бяха върнати от ВСУ за два дена. А пък Рогозин вече пледира за втора мобилизация. Ура друзя, плана върви по план.

52

Анонимен

преди 1 година

Евала на автора! Възхитен съм, такова нещо не се пише лесно!

51

Анонимен

преди 1 година

Чак незнам защо продължавам да ги чета тези бълвочи,как само им идва на ума да пишат това,сигурно някъде в онова посолство или в онази трибуквена организация дето прави зулуми по целият свят,има цял отдел дето седят и само се чудят какво небивалици да измислят..

50

Ахмактон

преди 1 година

Тетраграмофон е видял голям зор. Следващият път, да не си сменя имената.