84

big meech

преди 1 година

видяли са го от 250 метра че идва със 100 км в час , ама продължават да пресичат хванати за ръка....

83

бай Иван

преди 1 година

И тоя ще го пуснат и резултата ще е както винаги ... едно ГОЛЯМО НИЩО ...

82

Анонимен

преди 1 година

Момчето е много добро. Всеки път поздравява. Заслепили са го, не е в него вината.

81

Анонимен

преди 1 година

По-доволни ли щяхте да сте, ако беше казал: "Не знам защо съм тук, не бях аз". Нищо няма да му се размине.

80

Сата НАТО

преди 1 година

А на загиналите взеха ли проби за алкохол?

79

Анонимен

преди 1 година

Добре де, ши пък казал, че съжалява?! А какво да каже - гордея се с постъпката си ли?! Каквото чуете от него са думи, които Марковски му е казал. Ако пък нищо не каже - що мълчи?! Няма угодия. Навън, опичайте си акъла и не газете никого.

78

Анонимен

преди 1 година

Не е въпроса да ли чисто нов форд ка на писта може да дигне 140, а дали този конкретно, на тази отсечка с тази дължина и с нанагорнище колко може да вдигне. И още по-важното - с каква скорост реално се е движил. Доколкото разбирам, още никой няма точно изчислена скорост.

77

До 85

преди 1 година

А даже не е и било на зебра. Ще си проверяват ли информацията преди да стресират общестовото?!

76

бачкатор

преди 1 година

Освен "съжалявам" ,трябва да има и 2 по 30 години затвор,чак след тоя срок право за обжалване!

75

Анонимен

преди 1 година

****Шофьорът убил двама на зебра на "Сливница": Съжалявам за стореното!"*** Заглавието ме подведе и си помислих, че шофьор е убил двама човека, яздещи зебра по бул. Сливница...

74

Анонимен

преди 1 година

Според мен, това момче ще се обеси в ареста. Не е закоравял рецидивист като Семерджиев и в един момент ще намери начин да се очисти от вина.

73

Анонимен

преди 1 година

Спомням си случая от Варна през 1985 година. Когато пиян шофьор помля спирка и уби двама младежи. Тогава той получи смъртна присъда, която бе изпълнена 9 месеца след инцидента. Но тогава бяха тъмните времена на комунизма, когато имаше смъртно наказание в България.

72

Анонимен

преди 1 година

"...за около секунда изминава 40-50 метра, което грубо прави поне 140 км/ч..." - Аз не мога да преценя по клипа, с колко кара, но със сигурност е много над 50. Иначе със 100 минаваш 36м/с. Моите коментари имаха една единствена цел. Ние сме както шофьори, така и пешеходци. Трябва да сме отговорни както зад волана, така и на пешеходната пътека и то ако не заради другите, то заради нас самите. Facebook няма да избяга! Оглеждайте се, без значение дали пресичате на зебра или на зелен светофар!

71

Анонимен

преди 1 година

Каналджиите, които утрепаха умишлено двамата полицаи в Бургас също не бяха толкова вардени. За двама души, имаше 4 човека. На видеото тук, за този случай, виждам поне 10, че се и блъскат един друг. Wtf?!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 1 година

След 2-3 години за колкото ще се точи делото всички ще са забравили този инцидент. Точно като при Милен Цветков. Когато хората забравят и нещата утихнат ще получи няква минимална присъда, половината от която ще се окаже изпълнена от домашния арест. Тоя филм сме го гледали многократно..

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81, вдига си ги 140 без никакъв проблем, жената караше такава преди 7-8 години, 1,2 мотор е 75 к.с. за това малко купе няма никакъв проблем, отделен въпрос е че да караш това със скорост над 120 си граничи със самоубийство

68

Анонимен

преди 1 година

Тука някакви потни субекти с неизяснен произход на московска издръжка, тръгнали да обясняват кой бил ром, кой арабин. И естествено са с претенции, че са българи, собаките бъхливи.

67

Анонимен

преди 1 година

От офиса на Форд на същият булевард, само че на другият край към Люлин да кажат тяхната бръкма може ли да вдигне 100 или не?! И да го докажат.

66

Сата НАТО

преди 1 година

Сигурни ли сте, че там има Зебра, защото на мене ми се струва, че няма Зебра. Макар че точно Зебрите, които гербавата кметица напляка на всяка пресечка, са най-големият убиец. Хората се научиха, че можеш да изскачаш пред колите и щом си на"Зебра", си безсмъртен. Този ефект беше предварително известен, но Боко и Фандъкова много държаха да се покажат като "прогресивни".

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, не че нещо, ама ти видя на записа с кава скорост пристига младежа, това е много повече от 100, за около секунда изминава 40-50 метра, което грубо прави поне 140 км/ч, възможно е да е идвал по К.Величков и от там да е завил по Сливница