75

Анонимен

преди 1 година

Аз незнам кое е по-добро правителство на ПП на пряко подчинение на онова посолство,или на ГЕРБ на подчинение на ЕС...

74

Анонимен

преди 1 година

Не, никакъв. Ако имаше, кандидаът щеше да е Дончев или Митов.

73

А бе

преди 1 година

На мен по-смешна ми е позицията,която изрази Лорер от ПП. Може би си мислят, че Борисов ще им клекне,но не са познали.С техните вече колебаещи се избиратели, ги чака отлив на всеки следващ избор.Освен ако чакат на онези фантомни 77 организации и сдружения,които нямат даже и толкова гласували за тях.

72

Анонимен

преди 1 година

На ЕС и САЩ им трябват безгласни букви като тая и да говори само за права на жени, щото е голяма феминистка.

71

Анонимен

преди 1 година

България ще цъфне с" КРАСАВИЦА" за премиер! Бог да пази Родината ни!!!

70

До 71

преди 1 година

Топ коментар! Обаче си пропуснал,че ГаВриел е питала Буци дали иска кафе,а Толупий е отговорил важно и тежко с натежал ленив гласец:"Ъъъъ,не,аз... такова,торта Сахер имам... Ъъъъ..." :D

69

Анонимен

преди 1 година

*** от Сирия и не се страхувай син.Това е смешно !ГабриелЬ с син Жак Жак Жан айде бегай от България !Антена за Борисоф ГабриеЛь !

68

Тц,тц

преди 1 година

От ДБ може да предложат мъжествения им европарламентарист Бай ***! Понеже техните кандидати все най-умните, нищо че носят благозвучни прякори от рода на Рада Дълбоката.

67

Анонимен

преди 1 година

Умна и красива?! Ха,ха,ха! Просто само послушна брюкселска лелка! На БЪЛГАРИЯ е необходим ДОСТОЕН,НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРЕН лидер,който обича НАРОДА и РОДИНАТА си! Да има смелостта и желанието да отстоява суверенитета на БЪЛГАРИЯ и да води независима от никого вътрешна и външна политика!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Вчера Борисов каза, че премиера им, щял да бъде млад и красив... Това не е ли дискриминация по външен вид и не е ли обида за всички дами от ГЕРБ? Да избере Мара Гаргамел като най-красива... И пак жена си избра ама то, в ГЕРБ всичко е от женски род, начело с главатаря.

65

Анонимен

преди 1 година

Искаме Цецка Цачева!

64

Гражданин

преди 1 година

Ооооо! Поне не е индийка като мин.-председателя на Англия ! Там дори и краля имскоро ще е цветнокож ! У нас най-много следващият мин.-председател да е от Комлука.

63

Реалист

преди 1 година

Хайде стига с тия габриели, мантинели, куропляндели, хомопандели и прочее недоразумения на чиновническата плесен !!!

62

И за неполитолозите

преди 1 година

е ясно, че тази номинация показва - преговорите с ПП са неуспешни - отиваме на избори.

61

Анонимен

преди 1 година

Дори и да са имали грешки през годините, днес ГЕРБ е единствения фактор, който предпазва страната от непредвидими събития, и дори опасност от гражданска война! Само си представете че го нямаше ГЕРБ какво остава - от една страна ПП/ДБ, а от другата Възраждане, чиито електорати се мразят и в червата и не могат да се понасят! Ожесточението и омразата щяха да са безгранични! Сега ГЕРБ с тяхната разумна, умерена, консервативна политика, са единствената спирачка пред хаоса

60

пена

преди 1 година

"Три пъти се свалят от власт ГЕРБ,три пъти се избират!!!!!!!" - средния пръст д е за тия дето не знаят какво е демокрация!

59

Как всичко е станало

преди 1 година

Позвъняване в Брюксел: - "Хелоу Мариа из листенинг"-М.Г. - "Баце съм бе, от Банкя, Булгерия бе"-Баце(хили се). -" Искаш ли да станеш премиер"-Баце. -"Каквой туй"-М.Г. (с умен вид). -"Абе като дето те съветвах у нас в Банкя преди години, хубо е, не боли"-Баце -"Аааа искам"-М.Г. (с мазна усмивка) -"Дооре, пиша те"-Баце. [Край на разговора]

58

Ямболски цървуль

преди 1 година

Три пъти се свалят от власт ГЕРБ,три пъти се избират!!!!!!! Добре дошли в България,а на НЕ ГЛАСУВАЩИТЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ СЪС СРЕДЕН ПРЪСТ!

57

До хе-хе

преди 1 година

Ами виж какви посмешища ни представят пред Европа.

56

Анонимен

преди 1 година

Няма не искам няма недей. Ставаш министър-председател за 6 месеца ,ако искаш след това пак да ходиш в Брюксел.