76

А ха

преди 1 година

ИМА И БЛЪСНАТИ 2 КОЛИ ПРЕДИ УБИЙСТВОТО. И ТАХ ЛИ НЕ Е ВИДЯЛ???? И ТОГАВА ЛИ Е БИЛ ЗАСЛЕПЕН?? ВЪОБЩЕ ГЛЕДАЛЛИ Е ИЛИ КАРАЛ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ И КРАК НА ГАЗТА?!

75

До 77

преди 1 година

НЕ Е БЯГАЛ от полицията. Никой не го е гонил!!

74

Дори

преди 1 година

...и да е бил заслепен, ако беше спазвал 50 км в час, каквото е ограничението, щеше да спре Без да е убил някого!!

73

Обективно

преди 1 година

Карал сякаш пътят е еднолично негова собственост!!! Ама не било нарочно! И какво от това???! БЕЗОТГОВОРНОСТТА УБИВА ДАЖЕ И БЕЗ АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Щом е бягал от куките без да е дрогиран и пиян е бил с нещо нелегално в колата. Сигурно е някое квартално дилърче... И то като Серсемджиев не помни, че е било в колата, живо да го ожалиш. Горките дилъри клиентите им се друсат, а дименцията ги хваща тях... И тоя адвокат, как не го е срам да защитава подобни хора... Отвратителни хора останаха в държавата готови да се продадат за пари, да краднат, да шанят... Ако майка ми не беше сама жена, отказваща да дойде с мен на запад, щях да напусна отдавна.

71

Анонимен

преди 1 година

Когато Закона е врата насред полето. Разсъждения на съдията по такова Дело.Абе глей сега.Жертвата не можем да я върнем към живот.Защо да прекършваме още един живот.Да му дадем условна и да се надяваме че ще се поправи"Ами закона? "Глей сега,той закона е разтеглив,като локум.Важна е сладоста му а не кой го е правил. Политиката ,нали знаеш.Днес едно уътре другоАбе изобщо не е важно кой,кой е а кой стои зад него"

70

Дедо Йоцо

преди 1 година

За това деяние следва да се лежи в затвора ефективно. Превишената скорост е безотговорно и престъпно поведение. Затворът превъзпитава ефективно!

69

НЯКОЙ

преди 1 година

Нямам спомен адвокат на убиец да не лъже.

68

емо

преди 1 година

естествения подбор на демокрацията!докога ще търпим!време е да поемат отговорност хората,които ни доведоха дотук!

67

Анонимен

преди 1 година

Еми щом няма спомени пуснете го. Утре и аз ако обера банка и получа амнезия ще искам и аз да ме пуснат. Общо взето всеки престъпник с амнезия да се освободи веднага според адвоката му

66

Оффф

преди 1 година

Не си е гледал скоростомера? А какво е гледал, след като не е видял знаци, пешеходна пътека и ХОРА??! И що за обвинение е по непредпазливост? Това си е умишлено убийство!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Смятай до каква степен се е напукало кпленцето, да не си спомня, че е убил 2 деца!

64

Рънарса

преди 1 година

Дайте ми го на мена тоа, ваааа! Дайте ми го, ша пропей кат'пойна птичка, вааааа!!!

63

садистичен съд

преди 1 година

Няма виновни, даже ще има похвала за депопулацията

62

баба мара

преди 1 година

веднага са намерили адвокат нищо не си спомня заслепили го какво прави поулиците по нощите нали ще има матура изпити университет много добро момчеплаче маика му или бабата няма да присъства на бала си и кои е виновния за всичкотова възпитанието семеината среда

61

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да не си спомняш, в България този аргумент минава - бананова република без капка отговорност!

60

бай работник

преди 1 година

Дано някое такова добро дете го блъсне ,и да оцелее парализиран до врата!

59

Анонимен

преди 1 година

Ако не си е гледало скоростомера, то поне на коя скорост е карал знае ли, колко коли е помел преди случката и пак ли не ги помни?

58

Адвокат на дявола

преди 1 година

То вярно, че всеки има право на защита, ама не мога да си представя как може да защитава убиец? И как изобщо заспива през нощта? Бил заслепен, не си гледал скоростта - Ами аз ли да му я гледам? За мен това си е ПРЕДУМИШЛЕНО убийство! На двама души! Минимум 20 години трябва да гние по затворите или да *** камъни в урановите мини!

57

майчинатамъка

преди 1 година

Парите не миришат!Ех фамилията паричници Марковски дали в празните ви киферици знаете,че най-голямата мъка за една майка е да погребва собствените си деца?ЗАа експертите по делото на Милен "доказаха" 99км/ч,толкова,за да спадне в по долна група за присъда!Марковски и в пълен с мангизи гроб да те сложат няма да знаеш какво ще почувства *** ако е преживяла анорексичното ти тяло!