41

Анонимен

преди 1 година

До Още до 2028 година няма да са останали урки вече.Ама и ти ще трябва да се върнеш скоро да видиш как е щото никой няма да издържа бежанци нахали до безкрай,а за оръжия изобщо не говорим,че някой ще произвежда с неговите пари и ще го дарява на урките.

40

До 34

преди 1 година

Глупости на търкалета! Америкосите прибраха всички немски фашистки *** на които осигуриха безнаказаност. Знаеш ли кой е Опенхаймер?Айде бегай да четеш историческа литература, а не евро - атлантически плескавици.

39

още

преди 1 година

Още една улица ще превземем в Бахмут до 09.05. 2028г., каза готвача на путин.....заобиколен от трупове на вагнеровци....

38

Анонимен

преди 1 година

Бахмут отдавна взет юридически. До месец ще го вземат и метафорически, а догодина може даже и метонимически.

37

Анонимен

преди 1 година

Хайде почвайте го това контранастъпление, че се изпренадахме!Всеки ден, това Днес ни проглушават очите с разни врели - некипели, а иначе нищо конкретно насреща.Мазничка пропаганда за ***.И смеете да са наричате журналисти? Велно сте ***, дето ви вика Боце!

36

Анонимен

преди 1 година

Храбрата руска армия и умните и командири взеха 146% от Бахмут. Останалите 154%. Ще ги вземат утре, а после вече по стотина процента дневно. И така до 2800-та година може дори градинката на централния площад да вземат

35

Анонимен

преди 1 година

Е не може Залужни да казва ,че трябва да се изтегли армията от Бахмут,американските военни също ,а зелето,които е артист да реши да не изтегли войниците от града.Това е цирк ,а не военни действия вече.Ама не искал да го губи щото ще пострада мита за непобедимост и може да спре да му дават оръжия.Е като ти дават за сметка на жертви това ,какво е само един мит и удължаване на агонията.

34

Анонимен

преди 1 година

Веднага след 2-рара световна руснаците привличат идейно еднаквите с тях нацисти за работа върху всякакви "руски" проекти - Хелмут Грьотруп, първокласен германски физик, създава руската ракетна програма. Ковальов му е подчинен (заплатата на Грьотруп е 8500 рубли, на Ковальов 6000). Хуго Шмайзер, заедно с още 425 германски майстори-стругари и оръжейни специалисти , създава най-известната Автоматична Карабина в света, кръстена на полуграмотния сержант, който е тичал да носи кафе и чай на германците

33

Мда

преди 1 година

Ще е голям смях Контрата, дето я отлагаме за Н-ти път, щото последният процент западно оръжие още не е пристигнал. Резников казА, Западът да не се надява на Голяма Перемога, щото най-вероятно няма да има.Зелето станА за смях с лъжите, че Дайте ни оръжие и ще видите какво ще ги направим ***. Оказа се голяма опашата лъжа. За бандеровците няма да жаля, но за загубеното поколение младежи, които трябваше да правят деца, не да загиват, ми е жал.

32

Анонимен

преди 1 година

Е не знам как урките решиха,че трябва да поставят те срокове кое и как да се превзема.Никой руснак не е поставял някакъв срок за каквото и да било .Каквито са целите на СВО те се изпълняват,с щом някой е решил да се бие до последния украинец нека си го прави.

31

Анонимен

преди 1 година

Гледам и не мога да повярвам колко е щастлив 26 коментар! Даваш ли си сметка на каква цена Украинците удържат все още Бахмут? Виждал ли си нощем какво е там, че е като в ада ( в буквалният смисъл )? Че Вагнер ги засипват със запалителни бомби знаеш ли, и че на топловизьорите се вижда едно нажежено до червено петно в радиус на километри, а отдолу са стотици украински войници? И всичко за какво? Да покаже Зеленски колко силна е армията му и как непобедимите Украинци задържат слабаците.

30

Кадиров

преди 1 година

Надявам се на азовци здраво да им го набахмутят в Бахмут, Артемовск по-точно!

29

Анонимен

преди 1 година

От статията разбрах, че киевски генерал определил крайна дата, ама руснаците видиш ли, не я били спазили... Дано направят на стъкло щаба на този киевски генерал, заедно с него!

28

Анонимен

преди 1 година

Сам и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те украинци този път, защо ли,искат богатствата на Русия и да господстват над хората по света. Факт неоспорим, азов,еделвайс, нацистка свастика в Украйна. Хора събудете се, няма демокрация, има гнет и терор от англосаксонската раса. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна. Днес е празник,победа над фашизма.

27

Анонимен

преди 1 година

Да бе ,журналята броят загиналите от Русия ,но за загиналите украици мълчат истински *** бря

26

Анонимен

преди 1 година

Щом слушаме все за Бахмут, знячи рашистите се провалиха и там. Всеки ден една песен, от месеци. Аха, да го превземат и утре пак същото. И пак. И пак. Писна ми да пиша едни и същи коментари: Колко процента днес е превзет? Муахахаххахаааааа

25

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда за деца и ученици!

24

Анонимен

преди 1 година

украйна лъже като за последно

23

Сценка

преди 1 година

Следващата подобна сценка ще е за Словянск и Краматорск. Освен ако не почне Контрата и започнат оправданията, защо не успява. Тогава ще е дори по-забавно.

22

Бонго Бонго

преди 1 година

Не и на девети май по плана...