252

трепете го

преди 1 година

и не трийте коментари, след като четем глупостите на адвоката му, ще четете и моите.

251

Аззз

преди 1 година

Заслепили го,да кажат с колко е карал и защо не е спрял на пешеходна????Тази скапан държава нищо не се промени към добро Нищо.300метра влачил тялото заслепили го започнаха адвокатските морафети.Круме къде си Хан Крум къде???

250

Анонимен

преди 1 година

В по-голямата си част адвокатите са нечестивци. Не може нормален човек да защитава убиец и да се опитва да му издейства по-лека присъда, а дори ако е възможно и да го отърве от затвора за едни пари. Но това са кървави пари и такива адвокати само могат да съжаляват. В Библията е записано, че Бог мрази да се оправдава виновен и да се осъжда невинен. Как така шофьорът не си спомня с колко е карал, а уж си "спомня", че загиналите не са били на пешеходната пътека?

249

Анонимен

преди 1 година

До 259 Всъщност не, родителите са бачкатори от Люлин. Даваха ги по тв, простовати хора, не особено приятни. Явно са работили на смени и малкият е получил възпитанието си на улицата. А колко още са такива, не ми се мисли! Изгубена територия!

248

Анонимен

преди 1 година

поредното богаташко синче, което няма да влезе в затвора, а ще е накичен с гривна

247

Анонимен

преди 1 година

шофьора бил заслепен ли?.... видяхме с каква скорост преминава в населено място, на пешеходна пътека! Светла им памет на загиналите млади хора! Дано убиеца не го изкарат невменяем

246

Анонимен

преди 1 година

След като е наел сина на Марковски, ясно е, че не е случайно на мама и тате убийченцето.

245

Некъф

преди 1 година

След като е заслепен защо кара като луд. Давайте му 20 години затвор и да се научат всички ***, че ще бъдат строго наказвани за напред

244

Анонимен

преди 1 година

Стига бе, филмари! Какво богаташко, синче! Видя видяхте ли майка му и баща му и къде живеят?! Ех, Боже! Да, невероятно за вас, но факт не е бил пиян, нито дрогиран. Което в този случай, няма значение.

243

РУСИЯ

преди 1 година

Този е посъветван от Адвокат за номера *в русия съм* . Кой кара на Дълги на осветен булевард , дори да в така няма да има ефекта за заслепяването - този ефект се получава на неосветени пътища . Плосък Номер , няма да мине пред Прокурора (за последното не съм сигурен , все пак прокурорите душа носят - имат хотели за издръжка ) .

242

Да попитам

преди 1 година

При 50км/ч може ли да има подобни фатални резултати от произшествието. Каквото и да е станало и очите му да бяха избодени има спирачки. Летял е, сигурно е слушал и музика с децибели на дискотека, говорил е по телефона, а може и да си е седнал по турски и да си е пил кафета. Безотговорност и самонадеяност, създадена в семействата. Сега тоя Марк. може да изкара, че Планетата си е променила орбитата. Самонадеенякът е ЛЕТЯЛ.

241

Анонимен

преди 1 година

246 - тръгнал да бяга? Ясно... От утре ще четем, че и тоя като Серсеминджиев не помни, че е бил в колата.

240

До 246

преди 1 година

Какъв водач с дълги светлини бе, измишльотини адвокатски.

239

Кен-Кен

преди 1 година

ДО 247 Здравей България(09.05.2023) 1:11:02 минута на предаването.Google

238

Янек

преди 1 година

Тези два ангела са на безопасно място вече, при БОГ!

237

Анонимен

преди 1 година

До Кен-Кен /239/ Каква версия е изложил този Георгиев?

236

Анонимен

преди 1 година

Установен ли е водачът на автомобила, карал с дълги светлини? И той има вина, но това не оневинява nuшлeмeтo, карало с несъобразена скорост и побягнало от полицията. Полицаите, и тях да ги питаш защо са го гонили, след като лесно е могло да бъде идентифицирано. И ето ти сега трагедия, която не може да се поправи. Жалко!

235

Край

преди 1 година

Богаташко синче с 20годише форд Ка. Пълни олигоарси са коментаторите.Според мен това момче е взело да натиска газтта смятайки че натиска спирачка. Виждал съм го как става при неопитни шофьори. Няма наркотици няма и алкохол няма и пръстъпната самонадеяност на начинаещ мутрафон. Просто ... живота на младите хора свърши. И неговия също.

234

Анонимен

преди 1 година

Това е некво богаташко синче ! Хонорарът на Марковски ?????!

233

Горския

преди 1 година

Когато си заслепен набиваш спирачки и караш, колкото виждаш ! А не, на руска рулетка ! За да убие двама души е бил с повече от 80.