27

Анонимен

преди 1 година

Честит Празник! Честит Ден на Победата!Това е ден на победата над фашизма!Слава на Русия!

26

Анонимен

преди 1 година

За информация само-без Деня на Победата нямаше да я има Европа,че и деня на Европа Така,че първо честване Денят на Победата Ненужна про па *** да ДнеБг.

25

Петров

преди 1 година

Честит Ден на Победата над надменния Запад - най-хубавият празник! Да живее Съветската армия победителка, Да живее Първа българска армия победителка. Слава на всички антифашисти успели да унищожат нацистка Германия и нейните васали - Италия, Финландия, Словакия, Хърватия, Унгария, Румъния, вишистка Франция, колаборационстки Украйна, Естония, Латвия, Литва.

24

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ха - Ден на Европа... Загубилите войната Франция и Германия, решават да основат въглищен съюз, 1950 година. Да се отърват от зависимостта, от Англия и САЩ... Ха ха ха ха Нищо общо с денят на Победата

23

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Денят на "ЕВРЕЙОАМЕРИКАНИЗМА" отдавна не ме интересува. Маските им отдавна са свалени. Нашите обаче се правят, че не знаят за какво става въпрос, както и че не знаят волята на народа. Вън от "ЕВРЕЙСКИЯТ СЪЮЗ", вън от "БЛАТО". Тогава и само тогава ще има победа на българския народ.

22

До 28

преди 1 година

Казваш че Русия е започнала пълномащабна в Европа за първи път от 1945г ?! Я пак помисли. А в Югославия какво направи САЩ и НАТО ? И кой ги покани там ? В сравнение руските части се посрещат с радост в освободените територии в Украйна а твоите американци дали така ги очакват в Сърбия ?

21

До 25

преди 1 година

Първо не е русия, а СССР, основно днешни Беларус и Украйна. Второ САЩ дават почти всичката трхника и ресурси на СССР (както сега на Украйна) Без ленд лийза щяха да са сдали багажа за година две

20

българин

преди 1 година

И какъв ден на победата е това за нас? Ние даваме 40к жертви биейки се с немците и СССР пак настоява да ни броят за загубила държава.

19

Анонимен

преди 1 година

Фашизмът не е победен, фашизмът е в Москва .Този път Рашка ще гризне дръвцето .

18

Demonaz

преди 1 година

Която победа, бе ? Та ние губиме войната. С това идва и края на Европа.

17

Петров

преди 1 година

Честит ден на великата победа над обединения Запад в лицето на нацистка Германия! Долу европейските неонацисти от ЕС!

16

Анонимен

преди 1 година

Отбелязваме денят на ПОБЕДАТА над ФАШИЗМА.

15

Анонимен

преди 1 година

Умно-красивият Манол Пейков ви поздравява с деня на победата!

14

Анонимен

преди 1 година

Може би България е единствената страна в света, която отбелязва и двата празника на днешна дата.... Честито, де! ))

13

Анонимен

преди 1 година

До 16 Русoрoбите четете историята като дявол евангелието. Не забравяйте, че точно вие победителите сте били в съюз с нацистите от Германия, ако не беше Америка ви дала оръжие и отворила втори фронт победа на най.Ходи с *** си опорки на друго място. Факт

12

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа да благодари на руснаците, щото днес щяха да празнуват "Ден на вурсчетата", без тях! Неблагодарни сатанисти, прекланящи се на дъгата!

11

День Победи

преди 1 година

Ако не беше Денят на победата....Нямаше да има Ден на Европа ! Факт. Всякакви видове еУроидиоти щяха да са превърнати в един препарат за миене от Доктор Менгеле в пещите на лагера А.уш.виц. Отново Факт !

10

Бонго Бонго

преди 1 година

Наздрай!))))

9

Анонимен

преди 1 година

До 12 Ако не беше "лошата" Европа и "лошата" Америка, сега "братушките ти" щяха да говорят немски. Честит празник европейци

8

Цар клошар

преди 1 година

Кремълския лилипyт ще изпълзи ли днес от бункера да помаха за поздрав на алкoхoлиците?