101

Анонимен

преди 1 година

То как да взимаме насериозно и инцидентът с кюлчетата и шкафчетата на Борисов? Пълна инсинуация и цирк!

100

Анонимен

преди 1 година

Един слуга на мафията ще задава въпроси? -- стига с този цирк, подавай си оставката и ще бъдеш разследван.

99

Анонимен

преди 1 година

Радио Ереван ряпа да яде в сравнение с Гешев

98

Анонимен

преди 1 година

Сериозни въпроси след този смешен инцидент с голяма пиратка на пътя.. Как да те взимаме насериозно , Гешев??

97

Анонимен

преди 1 година

След Гешев е нужна пълна чистка и в прокуратурата - като ги видяхме онзи ден и на жалкото им афиширане какви кифли - му(е)треси и мутри е направил Гешев (и Цацаров) прокурори!

96

Анонимен

преди 1 година

В нормалните страни прокуратурата говори пред съда, а в България гешеФтурата говори пред медиите! Нещо сбъркано има в това!

95

Анонимен

преди 1 година

Леле майко! Плъховете напускат потъващия кораб.Абсурдно е да се търсят морални мотиви у такъв като Сарафов. Просто е усетил, че Гешев е пожертван, и не иска да потъне с него.За това, че Гешев е в огледалото за обратно виждане, говори и неочакваната позиция СРЕЩУ него на Мадам В., която - както е известно - е една радиоточка на Сарая.Но Сарафов много се лъже, ако се надява лесно да забравим пошлия цирк , който разигра - с кратера, трите кила TNT, семейството, разминало се на косъм от смъртта и пр.

94

Въй въй

преди 1 година

Мутра с костюм и юридическо образование. Този е опасен. Дето пееше Ицо Хазарта, тия куки май са много лоши митри.

93

Анонимен

преди 1 година

Задаваме си и сме си ги задали сериозните въпроси ..Например сериозно питаме , защо едни доказателствени материали се изнасят мигновено пред пресата за ,,Нексо" .А за друго дело , свързано с ,,пачки " и ,,кюлчета " се пазят в пълна тайна вече три години.Пид предлог , че са в процес на разследване.Ето този сериозен въпрос сме си го задали сами на себе си.Щото от службите и Гешеф не получаваме отговори А колкото за тая бомба - пиратка , е смешно да го коментираме.И не сериозно.

92

Анонимен

преди 1 година

От много време Гешеф задава едни въпроси .Чудя се , защо не си ги задава на себе си. Ли ако, само преди няколко години , заедно с Борисоф говориха , че мафия в България няма.Че единствения който им пречеше беше Радеф.И , че престъпността се държи под контрол.И защо сега ни надува клаксона си , че мафията била превзела държавата.Кога.Да не би да визира победата на ПП на изборите.И катастрофалната загуба на Борисоф.ПП ли са мафия.Как го доказа това.И от кога.

91

Анонимен

преди 1 година

Гербаджийските тро лове могат ли да отговорят дали Борисов ще пожертва Гешев? Или дали Гешев ще го изпревари с огласяване на някои разследвания и арести на Буци и герберски министри?

90

Анонимен

преди 1 година

Този още ли пи,щи на умрело.Кой го застрашава и защо.Ако трябва да си зададем тия сериозни въпроси Него пък никой.Освен демократичнаБългария.Гешеф е остатък от оня период на едновластие при Борисоф .Когато никой и за нищо на света не го плашеше.С премиера и толубстана на България си говориха на мой човек.Службите бяха в пълен синхрон с хунтата.Ега , когато им бе поискана сметка , за пропуските , за преследванията на журналисти, студенти , бизнесмени , опоненти и откровено не съгласни с кражбитв

89

Анонимен

преди 1 година

тва е 100про цирк тоя в началото дойде с протести и всички знаят че в тая държава гл. прокурор не се става ако не си удобен на някой, и тоя някой обикновено има пари и власт и е по някакакъв начин свързан с предишния репресивен режим. много хора знаят на кой е удобен, само ми е интересно дали замисъла е да се саботира реформата или нещо по-лошо.

88

Анонимен

преди 1 година

Главен прокурор е административна длъжност и за нея са определени административни наказания от контролна атестационна комисия изпълнява ли си задълженията спрямо позицията за организацията на ведомството по щатното разписание и състава на служителите необходими за протичане на процеса от правораздаването как държавно обвинение при правонарушение от страна на нарушители и разпределянето на обвинителните дела с/у тях представяни пред съда по установен ред и срок за разглеждане по нормативни бази.

87

Ще стане

преди 1 година

Докато тиквата и гешев са на власт, България ще бъде бедна и синоним в ЕС за мутренска държава. Слаба утеха за народа е това,че тези мутри до края на живота си ще ходят с охранители дори в WC .Всеки народ си заслужава съдбата.

86

хахах

преди 1 година

хахах гешеф мутрата ще го гърмят...колко осъдени високопоставени има?? отговор - 0 КРЪГЛА, КАСКЕТ

85

До 91

преди 1 година

Министър, а не зам министър. Ако говориш за "абсолютният престъпник"

84

Анонимен

преди 1 година

А ПОМНИШ ЛИ, ЧЕ ИМАШЕ ЕДИН ЗАМ-МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА АРЕСТУВАН ОТ заместник-градският прокурор Роман Василев, С КОЙТО ЦЯЛ ХОЛИВУДСКИ ЕКШЪН БЯХА РАЗИГРАЛИ,ХА ХА СМЕШ-СМЕШ-НОВАТО!!! ПОСЛЕ ПОТЪРПЕВШИЯТ ОТ АРЕСТА ОСЪДИ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ...

83

Анонимен

преди 1 година

До Гешев е пич__БРАВО,БРАВО СИГУРНО ИМАШ ВПРЕДВИД НЕНО ДИМОВ. ОСТАВА И ДА НИ КАЖЕШ, КОЙ СЪД,КОГА И КАКВА ПРИСЪДА Е ПРОИЗНЕСЪЛ. ОТГОВОРЪТ Е НИКОЙ,НИКОГА НЕ Е И НЯМА ДА ПРОИЗНЕСЕ ПРИСЪДА ЗА ТАЗИ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА!!! А,АКО НИ КАЖЕШ КОЙ Е ЗАМ-МИНИСТЪРЪТ,ЧЕ НЕ МОГА ДА СЛЕДЯ ВСИЧКИ УМНОСТИ НА ПАРКЕТНОТО ЛЪВЧЕ ГЕШЕВ, ЧЕ ДА СЕ ПОСМЕЕМ,ЩЕ ТИ БЪДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАДЪЛЖЕН!!! А ПОМНИШ ЛИ, ЧЕ ИМАШЕ ЕДИН ЗАМ-МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА АРЕСТУВАН ОТ заместник-градският прокурор Роман Василев, С КОЙТО ЦЯЛ ХОЛИВУДСКИ Е

82

Дедо

преди 1 година

И все пак според него кой му е заложил бомбата? Кой иска смърта му? Не казва нищо, което е просто нелепо. Лирическия герой атентатор е просто така само лирически анонимен герой?