130

Пена

преди 1 година

Новите индийски коктейли на българското море: мартини с марсол. Може и мохито с ушна кал. Предлагаме също и калвадос с пърхот, както и бира Загорка с обикновена плюнка.

129

Анонимен

преди 1 година

Че то е пълно с индийци месно производство, какво ще ги внасяме. Направо ги подбирайте от махалата и да правят коктейли, пък ние клиентите ще преценим на вашия бар ли да седнем на някой друг ли....да не стане накрая че освен работна ръка и клиенти да трябва да внасяте от някъде

128

Спас

преди 1 година

Бойко и Пеевски съсипаха България. Ние заминаваме за Германия. Ауфидерзеен!

127

хахаххаха

преди 1 година

и ще дойдат индиици за 2000, които знаят? там да искаш барове и коктейли.

126

Напомняне

преди 1 година

Е, какво да кажа за тази иновация, нали знаете *** от коя страна са пръкнали? Повече няма какво да добавя. Ще ги изтърпят един сезон, ще разберат, че от тези и *** не става, и кой откъдето дошъл.

125

Анонимен

преди 1 година

За Иван Костов чували ли сте? В България знаем, аз англичаните питам? Видяхме ги индийските гени на ниво министерство, а за по надолу ни е известно на всички. Желанието за приватизация е силно изразено.

124

до 136

преди 1 година

нали знаеш вица за бълхите и дюшека, дето докарали още бълхи та да се скарат и сбият. Може да се окаже успешна тактика в борбата по дециганизация, пък може и да си имаме премиер като британския, знае ли човек.

123

Анонимен

преди 1 година

Нямаме ли си наши с индийски корени? Та и още да внасяме, щото са малко?

122

Анонимен

преди 1 година

На тоя коктейл на снимката все едно някой се е изxpачил мощно в него, някой банан сигурно.

121

АлексСпб

преди 1 година

До Българин Виждам, че "бармани от Индия" яки коктейли правят...

120

МДА

преди 1 година

В МОСКВА ПОЛОВИНАТА НАРОД ВЕЧЕ НЕ СА РУСНАЦИ,А РАЗНИ ДЖУГАШВИЛИ,КИРЗИМИ И ПРОЧИЕ. ЗА ТОВА ПУТИН СТРОИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В ЕВРООА НА ЦЕНТЪРА НА МОСКВА

119

Българин

преди 1 година

Тълпи бягащи руски окупатори са задръстили пътищата от Запорожие към Крим.Българските села около Мелитопул очакват Украинската Освободителна Армия с цветя и хляб!Скоро затворените български училища от окупаторската руска администрация,ще бъдат свободни да отворят отново врати!Да живей България!Слава Украине!

118

Анонимен

преди 1 година

То и Сунак е индиец, но управлява цяла Англия, та може индийци да се внесат, може и цяло правителство да се внесе.:)) Само че за индийците преживните са свещенни, зеленичките ще се узорят с тях за намаляване и закриване на ферми за преживни:))

117

Анонимен

преди 1 година

Могат и индийски министри да внисат, щото тия дето са от 33 години нико не могат

116

АлексСпб

преди 1 година

Най-невороятна новина за последните 150 години!!

115

Факт

преди 1 година

Хахахахаха вай алах тия изпушиха от алчност

114

Анонимен

преди 1 година

Индийски коктейл - ***, маймунски мозък и слонски очи. Да ви е сладко!

113

Някой

преди 1 година

Общо взето само комплексари на хранилка. Много маймун малко клон. Все крале, кралици, чорбаджий, господари и господарки...Ехеей то роби не останаха...Ко правим???

112

До 114

преди 1 година

Каква цена на труда ще падне? Та какъв Труд е барманството и сервитьорство? За мен в това няма никакъв Труд. Реално професии като готвач, продавач, сервитьор и барман трябва да са без заплащане. Само на бакшиши трябва да ги оставят.

111

Анонимен

преди 1 година

Ще улесняват индиеца да бърка коктейли само до 3 съставки, защото не можел да се научи, а на българина ще му искат да е фокусник и шампион по коктейли. Много нагли и противни работонаематели. Но този бъркач на нещо от 3 съставки ще е скрит зад параван, може би ще са 10 индиеца, бъркащи бъркочи, а отпред една барманка само ще дава коктейлите на баламите клиенти. Хитри са. Никой няма да види тези индийци.