92

Анонимен

преди 1 година

Да, бе, да, как пък не.Сестра ми вече 11 години бере реколта в Южна Италия и чака да й дам старата кафе машина като сменям моята. Още дължи 10 000 лв от 10 години и за нищо не е спестила, почивка и море не е видяла. Да спрете да пишете такива небивалици в поръчкови статии на селските мафиотчета от Италия, действащи тук с български тарикати да наемат ниско квалифицирани кадри. Имайте достойнство да пишете истини, а не каквото ви диктуват богатите.

91

Анонимен

преди 1 година

За две години това са 35,000 евро спестени и то ако нямаш никакви разходи. Това е доста зле, не знам каква къща ще купиш за тези пари.

90

Факти

преди 1 година

Някой не може да смята. За бране на ягоди 70 евро на ден са около 1500 евро на месец. За 5 месеца работа са 7500 евро . За 6 години са 45 000 евро. Как точно ще си купиш 2 къщи, пък дори и да не си използвал нито евро да живееш, пак сметката не е като за 2 къщи...?!?

89

истината

преди 1 година

В Англия пак така ги изтеглят и се хвалят с едната и работа намерила на всички от двете и семейства работа. Да не е луда да работи за половин час седмичен надник без такси.

88

мошениците

преди 1 година

Ал Пачино и той така.

87

Пффф

преди 1 година

Минималната заплата в Индия за 2021 година е 428.49 USD per month, т.е. Месечна нето заплата. Не знам, сигурно им предлагат 3000 лева на месец чисто, щом индиец ще си зареже дом, семейство, приятели за да работи в БГ.

86

Друг

преди 1 година

Ами ако си плащаше за квартирата нямс как да ги събере! Живееш като скот и спестяваш! Живееш нормално и ще спестиш ама друг път!

85

Анонимен

преди 1 година

"да спести и си купила две къщи. " Къде ? В България ,в Италия ,в Индия ?????

84

Глас от тъдява

преди 1 година

На българина все чуждите сметки не му излизат.

83

Анонимен

преди 1 година

Егати сбърканата статия. Я се уточнете ягоди или грозде. Ягоди няма в Италия. Внос. Заплатите в България са по високи. Не пързаляйте народа. Нито грам истина в статията.

82

До авторчето

преди 1 година

Брато (или сестро)..Абе, счупи тьпoмepa c тази "статия" ....

81

83

преди 1 година

Ти приз живота си виждал ли си ягоди и грозде ама не от Kaufland

80

Ко не.

преди 1 година

Италия е най-***** място за такъв тип работа. Супер лесно пързалят и не плащат. Испания е по-добре като изключим жегата. Гърция е най-добре. Парите не са толкова много но са наясно че си наблизо до дома и можеш да си тръгнеш когато искаш и затова не се **** а плащат както сте се разбрали.

79

Нормално

преди 1 година

За 100 хиляди лв все още можеш да си купиш две прилични къщи с декар място в живописни родни места.

78

Анонимен

преди 1 година

А Костя не тряя работи.

77

SS

преди 1 година

Аз за шест месеца като военен инструктор в Сомалиленд (квази държава в Сомалия ) си купих 182 квадрата жилище !Ама тогава доларът беше 3000 лева ! За малко да ме убият тогава ,и два пъти се опитаха да ме ограбят посред бял ден на улицата ! Върнах се в къщи с 39,5 градуса температура с оток на гърба ,а жена му (азиатката) извади от там африкански кърлеж! Как не умрях тогава .....?!

76

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката ягоди ли са? Прилича на гроздобер.

75

Анонимен

преди 1 година

Много вероятно е за практикува креватна гимнастика и за алиби да се оправдава, че парите са уж от бране на ягоди. Съседката така в Германия от 10 години праща по 800 евро на свекърва си да и гледа детето, а мъжа си залъгва, че е барманка... но си купи къща в едно курортно селище и дала 80 000 лева за ремонт0казаха сега апартамент в Пловдив купила. Така отиват и за нула време правят пари, но не е с бране на ягоди.

74

Живко

преди 1 година

Затова България стана демографска пустиня и селата пустеят! Хората гласуваха с краката си избягаха на запад /а не в мизерната Русия/.

73

Спас

преди 1 година

Да видят! Но Италия е държава. А България е разграден двор. Най вече за Кремъл и неговите слуги.