130

до 128

преди 1 година

До Анонимен""Програмата е взаимствана от Гьобелс-лъжата повторена сто пъти,става истина.Чудно е и кой от три дена я бута на преден план.А изказванията и са придружени със снимки от НС.Някой нещо пак ни втълпява.Да дава съвети на майка си как се раждат деца.Колко стаж има и къде?Нахална ***.

129

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е много кофти цялата държава да те знае като "лена общата"...

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Василев ..., има топки :)))" ---- има той.. чифт тоопки в устата и един дето удря неговите изотзад.

127

Анонимен

преди 1 година

Коя политическа партия има програма ? :))) Сега макетата ги подхванаха ГЕРБ, ама те се чувстват разочаровани от вас, не че не се сърбеят, но бяха част от изкуствената създадена нарочно от Великите сили Югославия :)))

126

Анонимен

преди 1 година

Бориславова има още много хляб да яде преди някой да я вземе на сериозно. Изказванията и са от вида "по-добре ще е да мълчиш, че иначе се излагаш".

125

ПроСоТо

преди 1 година

Управленска програма ли?!...Защо си прави майтап Лена ?!...Гробарите НЯМАТ намерение ДА УПРАВЛЯВАТ,а да съставят "кабинет" и да РЪКОВОДЯТ И УСВОЯВАТ паричните потоци !..А управлението?..-Хунтата знае,че държавата може да си се движи и на "самотек",както и до сега..Що се отнася до "предизборната" им такава,то учудващо е как някой може да нарече непрекъснатите БРУТАЛНИ атаки,клевети и обиди "програма" ?..Та Хунтата само това правеше,забравихте ли?

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 134Василев доста агресивно се държи за харвардско гаменче, ама явно в Харвард такива ги искат, има топки :)))

123

Анонимен

преди 1 година

Еднокнижникът е като Академик в сравнение с харвардските курсисти.

122

Анонимен

преди 1 година

То май никой няма управленска програма, само лозунги :)))

121

Един Българин

преди 1 година

Е че каква програма има герб? Драсканици с чертички на лист хартия. Ексел и Уърд някак си е на светлинни години пред хартията, но вие избирателите на герб нямате аналитично мислене като ващия ту-лу-п!

120

Анонимен

преди 1 година

Да бе Ленче нямали програма, а вие каква имате? Изобщо не заете какво да правите, ама се натискате за власт!

119

Анонимен

преди 1 година

До121. ГЕРБ съсипа частното земеделие още в първата година на управлението си 2011-2012. Партията разби и ограби фонд земеделие с бонусите от Европа , които бяха за частниците. Дадоха ги на арендаторите , които пък напълниха касата на ГЕРБ.

118

Архитект

преди 1 година

Освен това намат нито един парапет , на който да се присегнеш да се подпреш !

117

Анонимен

преди 1 година

" Хубавото Наде " стана "Хубавото Ленче" .Даже и номерата им не са оригинални като китайци са -всичко крадено и копирано !Като казах Китай се сещам че Петко Петков (бащата на Киро )който се води обикновен учител по биология на времето чрез ДС избягва в Канада като десидент 88 *** година и без никаква друга професия участва и печели конкурс по пограма за развъждане на змии за остров Гуам което е владение на САЩ .За да се прибере от Гуам в България прескача през Китай.Когато се връща у нас даскала дава пари на Фондация ДА България да стане ПАРТИЯ! Става учредител там.

116

Българин

преди 1 година

На Тая и вярвам, колкото вярвам на "кривия" ъгъл на парапета

115

Спиро

преди 1 година

не ми е ясно защо темата не се коментира от икономисти на БАН,а давате трибуна на това момиче?Колко стаж и къде има и коя е тя в момента.Сега може да дава акъл само на простоКиро.И защо така стремително и аварийно напусна НС?Като на пожар?Кой и с какво я заплаши?

114

Анонимен

преди 1 година

Другарко ***,гледай си животеца не се меси в неща,които не са ти в компетенцията.Смешна кифлa.

113

До 121

преди 1 година

Е да,ако си от кръговете на клептоманите,ще си заситен.Но държавата е съсипана.

112

Професионалист

преди 1 година

Да е жив и здрав Баце, той " оправи "(съсипа) България.

111

Анонимен

преди 1 година

Пълнa Пporpaмa Пo Пapaneтa Пpegcтaви Пъpвa... ...MинgиЛeнa!