26

Космонавт

преди 1 година

Osechkin's sources report Russia's FSB spetsnaz, Defence Ministry operators, and RosGvardia have blocked Prigozhin's Wagner PMC from any possible retreat out of Bakhmut, with snipers and artillery at the ready. Пригожин ще го пердашат собствените му господари, изтърват ли го - ще се включчи в предстоящата кървава гражданска война в Русия. Заграждащи отряди за мародерите :)) Да видим кой ще ходи на концерта на Кобзон?

25

Анонимен

преди 1 година

Преди Чернобил.Сега Запорожие. Подаръци от Украйна за Европата с любов. Факт, а не празни приказки.

24

Анонимен

преди 1 година

Преди Чернобил.Сега Запорожие. Подаръци от Русия за Европата с любов .

23

Анонимен

преди 1 година

Руските фундаменталисти превземат ,,Запорожка" АЕЦ.Държат като заложник цяла атомна централа.При случай да загубят , ще взриват централата.Руската терористична групировка с лидер другаря Путин , ще изнудва Запада за повече превилегии.Свобода на убийствата.Свобода на превземане на чужди територии.Бягство от закона и преследване на милиардерите и и милиардите откраднати от олигарсите и.Основните спонсори и финансисти на олигархичната фундаменталистки терористична ,,братя за Русия"

22

Космонавт

преди 1 година

До 30 Вовата ти може да баря яко меча.

21

БАНко

преди 1 година

И ТРИ СТРАНИЦИ ДА НАПИШЕТЕ ИЛИ ПО ТОЧНО ПРЕПЕЧАТЕНО НЯМА ДА ПОСОЧИТЕ СТРЕЛЦИТЕ - ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА !!! ГАДНА НАТОВСКА ПРОПАГАНДАТА !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Вовата, ако загуби войната ще думне АЕЦ Запорожие.От яд.

19

Не е така

преди 1 година

До 19 Така е .. СССР печелят ВСВ. В СССР територии с руснаци и арменци са раздавани на килограм на родните републики на вождовете на СССР. Съюз управляван предимно от украинци е подарил на Украйна териториии населявани от руснаци, румънци, унгарци, словаци и поляци. Вътре са българи и татари. Руската федерация отстъпи на Украйна АВТОНОМНА република Крим и Севастопол. Като Украйна отнема насилствено автономията какво очаквате? 92 са обявили незавизимост и не са им я прознали!

18

Анонимен

преди 1 година

Не сме русофили,а реалисти.Виждаме какво се случва и в Русия ,и в Америка .А вие сте консерви,една русофобия ви крепи.

17

Анонимен

преди 1 година

Америка да си озаптят наложниците от Украйна ,само се чудят как да направят мизерия.Миналата седмица баха стреляли и изпочупили стъклата на сградата с реактора.

16

Анонимен

преди 1 година

НАТО като военен съюз доказа своята несъстоятелност, пише The Washington Times. Членовете на алианса не са в състояние да защитят дори себе си, да не говорим за други страни. Организацията трябва да бъде заменена от регионални съюзи, счита авторът на статията.

15

Хм?

преди 1 година

Тези докато не се наиграят хубаво няма да спрат! Сигурно си мислят, че руснака е друга материя и радиация не ги лови?

14

Анонимен

преди 1 година

Започна се пак великото разместване...Украйна отива на мястото на Беларус.Беларус на мястото на Грузия.Грузив се мести на земите на чукчите Чукчите отиват на мястото на Беларус.Армения става Узбекистан.Което Москва получава първото място по християнство.Чеченците получават за награда Ленинград.За България ще се помисли по късно....

13

Така е ..

преди 1 година

Руснаците след като "печелят " ВСВ, продължават да се мислят за непобедима военна сила.Няма да се спрат пред нищо .Като нищо ще употребят и ядрено оръжия.Ще ни направят заложници на лу-дост-та на Дж-уджи.Време е НАТО да се намеси , докато не е станало късно.

12

Анонимен

преди 1 година

За Копейкин всяка реформа на Путин е справедлива.Напада Украйна и убива хиляди цивилни и им разрушава градовете.Справедливо.Евакуира населението .Справедливо Самопровежда си референдуми и издига паметници на съборените манументи на комунизма и статуите на Ленин и Сталин...Справедливо.А ако пр,ъдне зловещо , пак ли е справедливо....

11

Анонимен

преди 1 година

До 16 А А защо не отидоха в Русия да си живеят, ами искат от територията на Украйна? Сепаратисти които искат да откъснат част от територията с перце ли да ги галиш? Тия опорките в Русия вървят само

10

Анонимен

преди 1 година

Рускоти *** "Ама те укритие бомбардираха Луганск и Донецк ". Да, защото бяха сепаратисти, които се опитаха да си направят собствена държава на територията на Украйна. Я да се пробва някоя от републиките в РФ да направи същото. Дали руснаците ще ги оставят? Не беше отдавна когато сринаха Чечня точно заради това. Плоски и изгладени мозъци

9

Анонимен

преди 1 година

Украйна била виновна, щото Русия я нападнала... това само бетонните глави на копейките могат да твърдят.

8

Анонимен

преди 1 година

Колко са пострадали от украинските убийци.Русофила още не е започнал да к,вичат под сигнал.Колко са били виновни украинците за зверствата им над рускоговорящите украинци

7

Анонимен

преди 1 година

Колко са пострадали от украинските убийци.Русофила още не е започнал да *** под сигнал.Колко са били виновни украинците за зверствата им над рускоговорящите украинци.