64

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата си слага лайки и слага антилайки на килограм. Пропагандата ок.

63

Анонимен

преди 1 година

До "Путин губи .... " България загуби 3 млн.от населението си от преди демокрацията. Да ви имам и демокрацията. Видя се на коронацията как се влачат протестиращи в псевдодемокрацията. Едно и също е но сега е по зле.

62

Анонимен

преди 1 година

НПО и трроловете им ще погубят България това е.

61

Анонимен

преди 1 година

Който е извършил нападението е терорист. В заглавието е казано кой е най големия терорист на света.

60

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Кой е следващия? Соловьов? Скабеева? Може би дори Маша Захарова. Така наречената Руска Федерация се оттича във канала много по-бързо дори и от най-оптимистичните прогнози.

59

На.блюдото

преди 1 година

на Сорош: До Наблюдател- "Винаги са им виновни САЩ и цивилизованият свят" ???? Къв "цивилизован свят" бе? Беше тя допреди 20тина години! И Демокрация! Очевидец съм! Ха сега опитай пак, ама със собствената си глава!

58

Анонимен

преди 1 година

И във Вашингтон има комунисти,които гърмят националисти и като интернационалисти от Коминтерна не могат да ги допуснат да решават националните въпроси понеже смятат,че тяхното разрешение се решава само от комунистите интернационалисти,а на националистите не е разрешено щот се компроментирали с национал-социалистите,хитлеристите,нацистите заради които се разтурили Социнтернационала до ВСВ,но след нея социалистите били свободни,а те се хванали с други в играта по реда на нещата като либералите.

57

Наблюдател

преди 1 година

На тези първобитни ватнятси всекидневно им се привиждат фашисти, атентатори и таласъми. Винаги са им виновни САЩ и цивилизованият свят. Типично за нацистки пси*хопати които губят битката и виждат че краят им наближава. От краино неприатни станаха наи омразното племе на планетата.

56

999

преди 1 година

Интересна биография има този Захар Прилепин.През 2007 г.е бил съмишленик на Навални.

55

Анонимен

преди 1 година

Путин губи човеците.Каквато и да е територия да превземе не му е в полза.Хората по земята , китаец ли или южноамериканец ще се отвратят от човекоубиеца.И римската империя се е сгромолясала без основния си базисен елемент...хората.С войни се печелят територии.Но с войни не се печелят хора.

54

Анонимен

преди 1 година

С терор и убийства Путин никога няма да и никого няма да спечели.Войната не е само с оръжие.Войната е и за душите и сърцата на хората.Омразата която руснака изнася като валута е подобна на смъртоносен вирус.Сее единствено смърт и пак смърт.Такава мащабна секта д невиждан по размера си амбиция да затрие човеците не се е раждала на земята.

53

Анонимен

преди 1 година

Байдън, спри се вече, бактън.

52

Анонимен

преди 1 година

По време на разпита той призна, че е действал по указания на украинските специални служби. - и за извънземните е признал, но ги е срам да си кажат.

51

Анонимен

преди 1 година

Путин ще бъде победен.Рано или късно С много жертви И много страдания Комунизма ще бъде забранен да се изповядва наред с хитлеризма.Злото никога не е тържествувало.Светът е на светлината и човеците.Диваците на изтока няма да владеят Европа И никога не са я победили.

50

Анонимен

преди 1 година

А хилядите загинали от руските ракети сами ли са си виновни.Абе тия изверги един ден всички ще бъдат съдени.Никой няма да отърве кожата си .Където и в която част на света да са Милиони загинаха , но в края на краищата Хитлер бе победен.Съраната разорена.Режимс осъден ви всеки.

49

Анонимен

преди 1 година

Ако Вашингтон се намеси, няма да се занимава с поети, ами направо ще направи от Русия слънце, а Путин, малка петолъчка на небето!

48

вътрешен "атент

преди 1 година

този каскет, или не пуши, или стои далече от прозорците....

47

джо

преди 1 година

Нацистката Бандеровска държава поддържана, финансирана и управлявана от Световното зло наречена Америка -- и наркоманът клоунът когато , където когото си поиска организира терористическа операция и убива . Русия ли ?- нищо разследва , и установява кой е организирал и и завежда дело толкова нищо повече . Путин докога ще търпи Руският народ когато навсякъде хората изпитват страх особено журналистите, писателите, видни личности чувствайки ,че следващият може да е той. Путин като децата хленчи и се оплаква докога всичко това ще продължи ?- Вече 9 година и всеки ден - Преди бяха Украински гр

46

Зе

преди 1 година

Бил е командир на отряд в ДНР. Поредният ликвидиран от СБУ. Как точно само едните са терористи, пък другите са невинни?!?

45

Зе

преди 1 година

А сега да обявим ли Украйна за Терористична държава?!?