138

Обам Бараков

преди 1 година

Да се беше пробвал срещу някой от Кавказ. Ония убиват с един удар доста често. Корави *** са.

137

Фен Фенов

преди 1 година

До АнонименНещо ми подсказва, че нито Украйна, нито европейските "васали" ще ппаднат на колене.

136

мдаа

преди 1 година

Знамената на всички страни са наредени и сложени където трябва. За чий укрите развяват тяхното над път и под път? Нахалството, по-точно наглостта им стигна невиждани размери. Карат се на всеки, искат от всеки и смятат, че всеки им е задължен. За какво, не знам.

135

Фен Фенов

преди 1 година

До До ТелезрителУдари го добре, щом дъртият трябваше да си намества очилцата.

134

Анонимен

преди 1 година

В началото смятах Украйна за жертва. Сега смятам, че те трябва да са на колене, заедно с европейските васали, заради своята наглост, подлост и лакомия.

133

Анонимен

преди 1 година

Украйна изобщо не е държава, а облак в гащите. Скъсан, парцалив и мазен, напълно разкъсан юрган тип пачуърк. Нова Малорусия модел от 1991 г. е изкуствено нарязани територии, много от които са изконно руски, случайно откъснати през 20 век.

132

Путьов фен

преди 1 година

Дъртият руснак от видеото верно голем ***. Малко бой яде.

131

Анонимен

преди 1 година

А после прасенцето като почне да kвичи, и дегенератите Урсула и Борел ще се блещят и ще правят декларации.

130

Путьов фен

преди 1 година

До МдаЩе имаш възможността да наблюдаваш разпадането на клоаката на света Русия.

129

Анонимен

преди 1 година

Украйна имаше 44 милиона население. 2.5 милиона се отделиха в Крим, още 9.5 милиона се присъединиха към Русия с новите области. 5.5 милиона избягатах в Русия, други 10.5 милиона в ЕС. Стотици хиляди войници бяха избити. От това което е останало като махнеш жените, децата, старците - колко остават за мобилизация за фронта да се хвърлят срещу руската артилерия. А за да настъпва бавно руската артилерия има нужда от много пушечно месо, иначе започва да настъпва много бързо.

128

Анонимен

преди 1 година

КопилИта са укрите, не си знаят кой е баща им, коя е майка им.

127

Съгласен

преди 1 година

До БългаринАбсолютно си прав. Руснаците се фашизираха до крайност. Страшно се кефя обаче, че си намериха майстора в лицето на украинците.

126

Анонимен

преди 1 година

Само трепане и бомби за украинските фашисти!

125

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА УКРАИНЕ!

124

Teo

преди 1 година

Добре, че не са пратили Кличко - щеше да утрепе някого! Иначе "Докато представители на 13-те страни от ОЧИС провеждаха срещата си вчера, руските дронове продължиха да нанасят въздушни удари по украинската столица Киев. " - ааа - не само! Вчера и украински дронове, произведени в Турция нанесоха удари в Киев. Последните си ги гръмнаха храбро, но пак удариха цивилна сграда! Иначе ако дипломатите на Украйна са такива - леле мале! Още бой ще ядат!

123

dafga

преди 1 година

Значи, държава във война изнася пшеница, елетричество и транзитира газ на нападателя. Такова нещо светът не е виждал!? Не е ли странно ?

122

Анонимен

преди 1 година

Укрите го тикат тоз *** навсякъде, където трябва и където не трябва. Има и друг клип, една кръгла маса и делегати. До руският представител се изтъпанил пак някакъв укрофашист и е разпънал знамето. Водещият турчин започна да им се кара и им каза, че ще ги изгони ако не се махнат и не си приберат знамето.

121

Ще имаш

преди 1 година

До Украинско знаме!?близка среща с украинеца от видеото. Просиш си го.

120

Украинско знаме!?

преди 1 година

Какво украинско знаме! Няма такава държава Украйна, такъв народ. Никой не си нарича държавата с такова име - покрайнина, покрайнина на какво? Народ от покрайненци - това е презрително, ние от покрайнината, трябва да си ненормален за да се самоопределяш така. Нямат нито история, нито царе, нито фолклор, нито народни приказки, нито поети, писатели, музиканти. Пълна измислица, промити нацистки мозъци през последните 30 години западна пропагадна. Добре че Русия започна военната операция, това образувание на тази територия трябва да изчезне.

119

Анонимен

преди 1 година

От видеото се вижда че украинския делегат провокира ситуацията, явно си има протокол и това не е митинг да се размята навсякъде украинското знаме.