44

22

преди 1 година

100% руска инсценировка, за да мотивират бъдещата си агресия. Терористи и нашественици - това е Русия.

43

Анонимен

преди 1 година

Руски глупости. На всеки му е ясно, че няма как с дрон да убиеш Путин. То това да не е апартамент бе??? Може да е навсякъде в този замък. Поредната руска инсценировка. А пък и дори да беше истина какво рИват тези руски пияндурници?? Каквото повикало - такова се обадило

42

Анонимен

преди 1 година

тое е егати грозния кон, и ние имахме магаре едно време, ама чак пък толкоз грозно, нагло и инатливо, че и тъпо не е било

41

Анонимен

преди 1 година

Понеже крал Чарлз 3-ти не прилича на кон. Е, не съвсем прилича-нещо като мутация между кон и овца, което разбира се, е признак на аристократични гени.

40

Анонимен

преди 1 година

Тези руски имерски фашисти са нахлули на чужда земя, избиват мирни граждани и ДЕЦА! Деца се погребват! Деца гледат, как се погребват техните бтачета и сестри! Мизерници и ***. Само прихично болен може да кряка за руските убийци! Жилишни сгради се дрят с ракети! И тези нацисти, които принуждават с оръжие хората да взимат руски паспорти и карат учащите да пишат хвалебствени писма за руската армия. Те говорят за провокации???????? ЧУДОВИЩНО, ИЗВРАТЕНО! Както са раздавали македонски маспорти.

39

Анонимен

преди 1 година

ДЖУДЖО СИГУРНО СЕ Е ЗАРИЛ В ОЩЕ ПО - ДЪЛБОК БУНКЕР! КАТО ХИТЛЕР. КОЙ ЗНАЕ КОЛКО АТЕНТАТА ИМА ДОСЕГА, НО КРИЯТ.

38

АБЕ

преди 1 година

КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В РУСИЯ ДЕЦАТА НА ТОЯ КОН? НАМЪЧИХА СЕ В ЛОШИЯ ЕС, ГОРКИТЕ! ОТГОВАРЯЙТЕ, КОПЕЙКИ!

37

Анонимен

преди 1 година

Работата стана сериозна Лавров, а и ти наистина приличаш на кон :)))

36

Анонимен

преди 1 година

Тия двете дрончета казват много, ПВО на *** е пълен фарс, защото обвиняват Украйна за атаката. Сега е реда на 4-5 ракетки и да порутят Кремъл.....

35

Лавров

преди 1 година

Пак се обади от коневръза

34

" уважаваща себ

преди 1 година

държава "... Каква държава е Русия бе Лавров ? Сбирщина от олигарси , бандити и агенти кланящи се на диктатор

33

Анонимен

преди 1 година

Доста нагло като се има предвид че цяла година бомбандират кой ли не град из Украйна , а поради факта че ползват допотопна техника най-редовно удрят цивилни цели .

32

Анонимен

преди 1 година

На дроновете имаше ли йероглифи?

31

Анонимен

преди 1 година

Европа да казвала на всички какво да правят?... Украйна сама иска да е част от цивилизования свят, махнете се от чуждата територия и никой няма дда се занимава с рашисти

30

Какво лицемерие!

преди 1 година

Войските им в чужда държава , с първоначална цел да превземат Украйна само че било морално правилно само те да атакуват и всяко действие на Украйна на територията на Русия било тероризъм . Я някой русофил да ми обясни руската логика че за нормален човек не е разбираема ?

29

Анонимен

преди 1 година

Дай да направя едно кръгче!

28

.....

преди 1 година

ясно е седят си тролчета в редакцията на днес бг и цъкат дизлайкове на неудобните коментари защото за нищо друго не стават и Живота не търпи неудачниците като тези *** коментатори от днес бг :)))))))

27

АнонимеН

преди 1 година

ТОЛКОВА СА ЖАЛ КИ ТИЯ МОРДОРСКОВСКИ КОМУНИСТИ, ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ! МОГАТ САМО ДА ВЪВЕДАТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ В МОРДОРСКОВИЯ ИЛИ ДА НАПРАВЯТ ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС И ТОВА СА ИМ ВАРИАНТИТЕ!

26

Анонимен

преди 1 година

Сетихте се. Очаквате другите да се държат честно и почтено. След тази зверска пропаганда срещу целия руски народ и всякакви подмолни действия като неспазване на споразумения, от уж сериозни политици, трябваше да ви стане ясно какво да очаквате. Дано не се успокоите сега и пак да ги зажалите и зауважавате. И пожелавам празника 9-ти май да бъде наистина празничен и слънчев.

25

Анонимен

преди 1 година

Клинтън ще посети България, за да свика Глобалната инициатива на Клинтън (CGI), която ще се проведе в София на 12 май в партньорство с Кирил Домусчиев и ще включва стартирането на нов ангажимент за действие за стимулиране на инвестициите в продоволствената сигурност , образование и климатични промени.В колониите е така.