41

Анонимен

преди 1 година

До Отговор 42 От типа "Държавата - това съм аз" :):):)

40

Анонимен

преди 1 година

До Я па ти.. 47 Троляк, сръбският ученик по-голям атентатор от гешевия :) За смях станахте.

39

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 34 Как никой не иска Гешев мъртав ? Защо му спретнаха атентат ? Самата дума атентат има само едно значение. Действие целящо убиство.

38

Анонимен

преди 1 година

До Жжээф 42 Брей, брей! Тролякът се обидил :) 3 книги прочетох само през последния месец, а съм на доста години , недраги :) И аз не съм в луд възторг от Кирил Петков, но избягвам да обиждам на интелект хора, завършили престижни университети. Нищо не искам да си меря с гербав троляк. Гнус ме е :) Телефончето на севда ли е :)

37

Джоко

преди 1 година

Поредното доказателство , че този ПАРЛАМАмент е пълен с глуупаци !

36

Съвет

преди 1 година

Мирчев , много си любопитен.Внимавай. Клюки много.Отсявай си сам.

35

Отговор

преди 1 година

Защото главния прокурор е стожер на държавността , а Радев я разруши. Съгласен ли си ? Не. Е , тогава бегай.

34

Анонимен

преди 1 година

Помним всичко което са говорили политиците преди вас: От президента нищо не зависи /това са размислите на политиците по медиите преди гласуването за президент около 2016 г./ Не сме президентска република към този момент. Сега като ви четем и слушаме по медиите, всичко зависи от главния прокурор. Очевидно затова е разликата в автомобилите.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 А кой казва, че всички случаи са поръчани, като убийства :) Понякога има последно предупреждение :) Когато си троляк на баце, известен с "крилатата" фраза: "Аз съм п.р.о.ст...", трябва да избягваш да наричаш тъйп някого, когото не можеш да стигнеш по ум :)

32

Анонимен

преди 1 година

До 34, в грешка си ПеПав има доста неуспешни атентати, Жоро Пехливанов, Поли Пантев, Бай Миле и много други, да повечето ги няма но все пак.....*** народ, който гласува за Кирил ***, това е България днес.

31

Статистик

преди 1 година

Само миналата година в Румъния за корупция са осъдени ефективно 82 човека, повечето от тях - политици, кметове и висши военни. В БГ - 0 (нула), както и в предишните 33+ години. Да разбирам ли, че у нас няма корумпета, или че прокуратурата не работи? Май второто е вярно, и заслугата е точно на главния прокурор!

30

Анонимен

преди 1 година

До Учуден 34 Че от каскета по-зависим има ли? Да не сте забравили записа, в който ясно нарича "шефе" баце ви :), а и си признава, че "обичам да се правим на луд", което и гледаме в момента :)

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Споко, гербав. Никой не го иска мъртъв. За авторитета на българските професионални убийци говорят над 400 показни убийства на "знакови" лица. Нито един пропуск, нито един случаен минувач засегнат. Ако някой искаше каскета мъртъв, той щеше да е мъртъв. И си мисля, че нямаше да е с атентат, а като Мишо Пивото.

28

Учуден

преди 1 година

Праилно товарищ мирчев!Как може главния прокурор да се чувства сигурен и ненаказуем?Той трябва като всички зависими медии,слуги,слугинаши на държавно,медийно и партийно ниво,да се чувства зависим от олигарси,б,андюги,нискочели ало измамници,крадци на ДДС,трафиканти на дрога,цигари,алкохол,оръжия,имигранти!!Кой е той и какъв е той,че да са вози на сигурно?!Виж Грипен Гамен Ветов трябва да има още една лимузина,че да вози любимата си на фризьор?!Но там не са пенити нещо с гномът?А уж са борити за?

27

:)

преди 1 година

За сведение на гербавите троляци :), въпросите са много основателни, за което говори и липсата на отговори :)

26

Анонимен

преди 1 година

Защо Мирчев иска главния прокурор мъртъв? Кой му плаща на Мирчев да атакува главния прокурор?

25

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Този господин и Атанасов са направо потрес Как така ще говориш такива небивалици комунистически следовател от татово време със зъби и нокти се вкопчил в депутатски те си заплати

24

Евала

преди 1 година

Явно Гешев надълбоко е бръкнал в дупките на Костовите милиардери - Прокопа, Черепа и Цв. Василев, щом тъмносините комунисти така неистово искат да го отстранят. Готови са да съборят държавата, само и само Гешев да не им пречи.

23

Анонимен

преди 1 година

Нали искахте да махнете охраната на Гешев, чудя се защо ли?

22

Петя

преди 1 година

Боже мили ,какъв въпрос на ,,реформатор" и то депутат?Трагедия.Без коментар,не си заслужава.Нуждае се експертиза на добри специалисти в психиатрията