27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28Щатите са следващите, чакай си реда.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Русия не е първата разпаднала се империя, но по всичко личи че ще е последната. Няма как над 100 народа събрани от кол и въже да живеят под една шапка, рано или късно всичко ще се разпадне със или без референдум.

25

емил

преди 1 година

предложи пияницата Б. Елцин другият предател като говори в Американският Конгрес Путин другият наивник до вчера им вярваше като си влагаха и купуваха Американски цени книжа и парите им блокираха. Не разбраха Западът от 250-300 години се стерeми да унищожи Русия трябва да разберат завинаги--- или ще унищожат Западът -----Или те ще бъдат унищожени трети път няма. С Западът може да се разговаря само с меч ! С Изтока - диалог "''' А. Невски емил

24

Анонимен

преди 1 година

копейки, как е курсът днес, захлебихте ли или не стигат. ще ви дам ве

23

Анонимен

преди 1 година

И според действащите международни правила, един реферндум е валиден, когато се направи в цялата страна и резултатите се приемат. Реферндум за разделянето на Съветския съюз е имало, огромна част от населението е била за запазване на съюза, а не за разделяне, но въпреки това, обявяват разкапването на държавата. Тъй че по международните закони Украйна не е с установен правен статут на легитимна държава. Както и Естония, Молдова и т.н. държавни образувание, създедни с благоволението на ценъра.

22

емил

преди 1 година

Тоя престъпник( всички Американски Президенти са убийци и престъпници от " бащите на нациите да днес преди да коментирате вижте историята на тая Престъпна страна) знае естествено че , може да знае от 30 години подготвят Украйна за война срещу Русия. 1998-1999 хиляди от терористи Близкият Изток бяха подготвени и финансирани тогава от Америка ,Европа и С.Арабия воюваха срещу Русия в Чеченската Република като Западът ги наричаше " борци за Свобода" като "'' извоюват независимостта " даже парите им бяха напечатани в Германия. Наивният *** предател Горби само не си свали гащите да им се

21

Анонимен

преди 1 година

чак пък да са валяли; имаше една щото някъф наш некадър беше пуснал радара при изрична забрана да го прави

20

Анонимен

преди 1 година

Единственият лост с който може да се въздейства на Русия е здравата тояга по руското канче.

19

Хе хе

преди 1 година

До ЛилиПутин отличноПутин беше Президент на РФ 20 + години. Няколко месеца са без значение :)

18

Анонимен

преди 1 година

По времето на чичо Бил американски ракети валяха по Горна баня в София...

17

Слава на Русия

преди 1 година

Крим вече е република в състава на Руската федерация. Добре е да свикват с това и украинците и евроатлантиците. И да повтарят че Крим бил на Украйна полза няма.

16

Анонимен

преди 1 година

а ти ще получиш копейки

15

Чакат Зеленски

преди 1 година

Чакат Зеленски да се прибере в Киев. Една хиперзвукова ракета за бункера му ще му се отрази добре. След двоновете срещу Кремъл това ще получи.

14

Малко за политика

преди 1 година

"От своя страна Хилъри Клинтън говори за това как войната може да свърши"? Хилъри Клинтън е една п'атка и нищо повече. Един път дойде в България и то не за нещо друго, а за да накара Бойко Борисов да спре строителствота на АЕЦ "Белене". И ако не бяха изтекла (чрез Уики Лийкс на Джулиан Асандж) нейната кореспонденция със зализаният хитрец Николай Младенов (външен министър на Бойко) нямаше и да го научим това.

13

С кремълския

преди 1 година

, пoдъл рептил не трябва да се преговаря изобщо, защото е патологичен лъжец на който не трябва да се вярва за абсолютно нищо. Той вече е НИКОЙ в международната политика и това го прави още по-невменяем... Просто няма какво повече да губи освен жалкия си животец....

12

Анонимен

преди 1 година

За кво унищожихте Ирак бе? Привидяло ви се нещо? Най-големите убийци и войнолюбци в историята!

11

Анонимен

преди 1 година

пирожин ще счупи путин

10

Км

преди 1 година

А за Сърбия знаеше ли,когато заповяда да я нападнете?

9

Анонимен

преди 1 година

За един приятел питам, а вие минуси... Бахмут взеха ли го *** на 99% или още са на 98%?

8

Мухаха

преди 1 година

Знаел... ама на никого не казал. Дори и на Моника Люинска .