19

Надблюдател

преди 1 година

Като усетят дебелия, ще искат от има "диалог"! Тия все се опитват да светят с отразена светлина! Програмата е била близо до тази на ГЕРБ, само където ,никой не я е виждал! От предишната им, има да плащаме години напред!

18

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

ЗАЩО ИЗОБЩО В БЪЛГАРИЯ , ТРЯБВА ДА ИМА ИЗЦЯЛО "ПАРТИЙНИ ПРАВИТЕЛСТВА"...!!??ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ВОДИ ДО ЗАДЪЛБАВАНЕ И РОБУВАНЕ ВЪВ ВСЯКАКЪВ ВИД "ПАРТИЙНИ ИДЕОЛОГИИ"---ВРЕДНИ ЗА ДЪРЖАВАТА И ЕДНОСТРАННИ ПО СЪЩЕСТВО!--ИСТИНАТА Е В "ЕКСПЕРТНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА"-СЪСТАВЕНИ ОТ "ЕКСПЕРТИ" ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ -НО НИКОГА ЗА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!- А САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕНА КВОТА ОТ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ! ПАРТИИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОГРАНИЧЕНИ-САМО ДО ИЗБОРА НА "ЕКСПЕРТИ" И ПРАВИЛНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

17

Анонимен

преди 1 година

Айде стига са сядали , аз забравих кога бяха изборите те още сядали да се разбират ! Щом ПП не виждат че заради техните действия от избори на избори имат по-малък резултат и нищо не променят е време за следващи , да получат около 40 депутата и тогава набързо ще се разберат

16

Урсула

преди 1 година

Минчо Божанко и Лена са на 1 акъл к.елеши :)))

15

АЙДЕ , БЕ...

преди 1 година

ПОКАНЕТЕ ГЕРБ НА РАЗГОВОРИ И ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!.САМО "СХОДСТВОТО "-- ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЧИ!!!!!!

14

Бай Дрън

преди 1 година

Сходния, изобщо не е противоречие. Това, което изреди в три поста е валидно и за коалиция ПП и сие.Дребната разлика е, че го правят по различен начин, за различни хора и с различни хора.

13

Давайте

преди 1 година

Хайде бе, момче. Кандисвайте вече. Един месец получавате заплати за нищо. Не сте спечелили с пълно мнозинство за да го играете като руския цар. Няма и да спечелите и десет пъти на избори да ни пращайте. Хващайте се там, които сме ви избрали и работете. На никого от нас не му плащат един месец заплата а нищо. А на вас вече две и повече години. То така с постове във фб най-лесно. И никаква отговорност за нищо.

12

Съвременник

преди 1 година

Хораааа, викайте бързи горския да разчисти гората от тези пройдохи !!! Бързо , докато не са изгорили гората ! ( Родината )

11

Amerikansko p

преди 1 година

Хайде - време е.

10

Анонимен

преди 1 година

Друго е нагли мафиотчета, председателското място за заема от баш Мултака на Мултаците, Главния Мултак. И мнозинството, същото което бутна редовно правителство да си прави, каквото си иска. Нали мултаци?

9

Анонимен

преди 1 година

Последно какво искате? на мястото на ББ да съм се разбрал с ДПС и БСП и да въм ви наврял в ъгъла.

8

Урсула

преди 1 година

Минчо я са разберете с Божанко :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Няма сходства по отношението на създаването на правно-икономически характер, които да прихващат икономическите престъпления в кратък срок и отговорните лица да се поемат правораздавателната система. Няма сходства по въпроси свързани с намиране на начини за възвръщане на икономическите средства, които през прехода да са били отклонявани към имоти и банкови сметки тук и извън България. За, какви сходства говорите, че имате? Когато същите търсят начини да опазят всичко това? Пълно противоречие.

6

Анонимен

преди 1 година

Този има силен фетиш към председателското място в парламента. Въртят, сучат, все той да е председател. Свалят го от поста, кандидатира се отново, нов парламент, пак той кандидат, ротационно председателство, отново той. Имам чувството, че и сега ГЕРБ са му казали, че той ще е председателя, ако има коалиция и нашия вече е навит...

5

Анонимен

преди 1 година

Освен ГЕРБ, всички са недоразумения дето продъниха държавата. 5 пъти избори, някой ако не е забелязал

4

Анонимен

преди 1 година

Няма сходства по отношение на реформи, които ще прекъснат кранчето на маститите олигарси свикнали да получава. Няма сходства по отношение на отчетността в институциите. Няма сходства по никое направление, което ще наруши корупционния свят на олигархията и на организираните престъпни групировки.

3

Анонимен

преди 1 година

Но няма сходства в кражбите и присвояването на държавни и всякакви други средства. Няма сходства в корупционните практики. Няма сходства в търсенето на отговорност за масовите кражби през прехода. Чрез, който доста хора отклониха огромни средства за собствени цели - хотели, сгради, банкови сметки, за да живеят живот прекрасен на гърба на обществото. Няма сходства по правните въпроси. Колко пъти се саботира правна комисия от хартиената коалиция Магнитски? Няма сходства по отношения на реформи.

2

Анонимен

преди 1 година

да. хайде целувайте го на Бойко и той да ви минава с 200!

1

Гражданин

преди 1 година

Така е. Но няма сходства в ината.