10

Анонимен

преди 1 година

А К повече не я видях. Малко по-голяма, по-сериозна. Малшанс!

9

Анонимен

преди 1 година

СПОКОЙНО! В БЪДЕЩЕТО НАШИТЕ ПОТОМЦИ ЩЕ РАЗИГРАЯТ КОСМИЧЕСКИ БИЛЯРД ТАКА ЧЕ ВСЯКА МИНУТА И ЧАС ДА ОТДАЛЕЧАВАТ ЗЕМЯТА ОТ СЛЪНЦЕТО, ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ОТДАЛЕЧИ ОТ НЕГО ЗА ДА Е ВИНАГГИ В ОБИТАЕМАТА ЗОНА. зА ТОВА ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ДРУГИ КОСМИЧЕСКИ ТЕЛА.

8

Това е Лъжа КОВИД

преди 1 година

е Лъжа, СПИН е Лъжа, Вирусите са Лъжа, ДНК е Лъжа, Атентата е Лъжа - Управляват ви с Лъжи!

7

Анонимен

преди 1 година

Както твърди материалът, това се е случило преди много време в една далечна галактика.

6

Анонимен

преди 1 година

Да ама аз харесвам друга. К ходеше на 2 плитки и имаше брадвичка на езика! Богиня на народната топка! Така и не можах да и обясня. След 2 седмици - масло в огъня! П се е криела неслучайно в мазето! Бойко ми предава, че съм поканен на рожден ден на П. Е, никога не бих отишъл. Няколко години по-късно на плажа на Олимпийския басейн П, на дюшек. Две момчета го бутат, а тя джапа с плавниците! Сладуранка! Оттогава не ми върви!

5

Анонимен

преди 1 година

***, ще свършиш като динозаврите, ***, не ти , а вида ни..Ще летял, това да не ти е Стар трек, бе ***.Всичко е илюзия.Само тук можем да живеем.МКС го доказа, не можем да се раждаме извъм Земята.Затова и всички изперкаха като разбраха, че сме си затворници на планетата.То си е рая, ама нали има тъпоглави *** дето летят из галактиките.

4

В.

преди 1 година

Първата ми целувка беше недоразумение. Но не такова каквото си мислите! Трябва да съм бил на 10-11. Играехме на жумичка във входа на Бойко. Момичетата се криеха вечно в мазето, което беше доста тъмно. Казвам "Не се крийте там! Не се знае кой може да влезе!" Имаше една П. много вироглава. Пак там се скрила. Аз за урок, като я намерих я целунах. Голяма грешка. Всъщност харесвах друго момиче. Но вече всички ме гледаха особено в махалата.

3

Анонимен

преди 1 година

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

2

Анонимен

преди 1 година

А знаете ли колко цивилизации и видове ще се изредят на Земята дотогава.И дано след нас човеците се появи нещо по - качествено.

1

В.

преди 1 година

Извън времето!