113

Ром"с

преди 1 година

Не зная откъде знаят тези от Гардиън или Дейли или...но когато се срещнаха Путин и Си се срещнаха в зала която Путин прекарва нощите в Кремъл когато остава Там,а кога и колко време остава там ...това го знаят от Дейли...щом руснаците могат да обстрелват АЕЦа в Запорожие който е под тяхен контрол ,то какво остава пък да не си пускат дронове ... Идиотизъм по англосаксонски..

112

121

преди 1 година

Щом говорят за САЩ значи лъжат, ЦРУ не правят такива работи

111

ТОЧНО ТАКА!

преди 1 година

Както пише един колега надолу - БЕ ПРАЩАЙТЕ МИЛЯРДИТЕ на Русия! Според изявленията, тя е много по-ефективна в нанасянето на щети върху себе си отколкото Украйна!

110

Идеалист

преди 1 година

Колкото има атентат срещу Гешев, толкова има и срещу Путин. Измами и пропаганда.

109

Анонимен

преди 1 година

Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) е подпомагало хакерски атаки срещу други държави и е участвало в цветни революции чрез интернет технологии по целия свят. Това се казва в доклад, публикуван в четвъртък от китайския Национален център за реагиране на компютърни вируси и базираната в Китай компания за киберсигурност 360.

108

115

преди 1 година

Сега добре развита европейска държава ли сме? Малко хоре се интересуват от това какво се случва в страната. Нищо че сме в ЕС, скоро ще сме като Венецуела. С режим на тока и липса на питейна вода.

107

Ба маа му!

преди 1 година

Има ли нещо което застрашава сигурността на Русия и да не е организирано от самата Русия? А западняци?

106

АнонимеН

преди 1 година

ЗА РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРАВИЛЕН ХОД АКО ЩЕ ДА ВЗРИВЯТ ЦЕЛИЯ МОРДОРКРЕМЪЛ ТОВА ПАК НЯМА ДА СПАСИ ПОЛОЖЕНИЕТО :D

105

Уошингтън Ървинг

преди 1 година

Давайте НАТО да помага с военни помощи на Русия! Русия е безпощадна срещу себе си? Обстрелва се от месеци в АЕЦа! Взриви си сама газопровода! Сега и атентат срещу държавния глава? Да пращаме оръжие на тях, според пропагандата, те са по-ефективни от Украйна в това да се нападат.

104

Анонимен

преди 1 година

До 113 Няма как да стане. Докато едни искат развита и нормална европейска държава, има една предимно застаряваща каста от народа, която си иска социализма и тяхното изкривено разбиране за равноправие. Да са мързеливи и прости, но да получават колкото човек, който се бута, учи и развива. Комунизмът роди едни уродливи индивиди, които искат държавата да им е майка и баща. Да им намира работа, да ги обгрижва. Нормалните хора просто искаме да се развиваме и да има законност. Това е.

103

Анонимен

преди 1 година

Президентът Джо Байдън е заподозрян, че участвал в престъпна схема за подкупи срещу политически решения, твърдят сенатор Чък Грасли и конгресмен Джеймс Комър, позовавайки се на вътрешен документ на ФБР, който според тях съдържа доказателства за предполагаемия подкуп, който е взет, когато Байдън е бил вицепрезидент.

102

Анонимен

преди 1 година

Всички спорите тук без да имате общо с конфликта. Радвайте се на живота и не се делете на русофили и кравари, вие сте българи и живеете заедно в една държава. Използвайте енергията си да я подобрите.

101

Анонимен

преди 1 година

Ами нещо друго е бе "Дейли телеграф"! Не усетихте ли приликата? Онзи 11.09. не отразявахте ли новините? Дроновете като самолети, мачтата като небостъргач ... Намигват ви руснаците. Имаше после едно изявление от Медведев по смисъл дали да не убият Зеленски... Той пък е в ролята на Садам Хюсеин в случая.

100

Ха-ха-ха

преди 1 година

Джуджака оцапа гащите, никакъв го няма, покрил се е в бункера и даже прислугата му не може да го намери в кой ъгъл се е заврял.

99

Анонимен

преди 1 година

До Шрайка Къде пише, че е новина?

98

Анонимен

преди 1 година

Бункерния плъх е заровен дълбоко под земята, на сигурно. Нали пък е "мъж" една педия. Било атентат.... Той седи нощес там точно в тази част от Кремъл... А ония двата катерачи чий го дирят там? Жалки и прости са кремълските провокатори. Когато си елементарен, колкото пари и власт да имаш, си оставаш такъв

97

Анонимен

преди 1 година

Русия не води война!Война водят Путин и олигарсите!Печелят баснословни пари на гърба на бедните руснаци, които не искат война.

96

Шрайка

преди 1 година

Новина завършваща с въпросителен знак, не е новина.

95

Бонго Бонго

преди 1 година

Камерата уловила дрона не е улична, а на оператор.Как този оператор засне тоя хеликоптер как гърми.По туй време хората там са пияни, а той с камера.Мосфильм

94

Анонимен

преди 1 година

Нали се пъчиха бандеровците преди една сесмица че са пратили дрона който падна в покраинините на москва да елиминира Путин , а сега , аааа не сме ниееее това е инсценировка . Хахахахахахаха паля ц и