214

До 254

преди 1 година

Какво и това унитаз?

213

Извинете,

преди 1 година

Професор Витанов какво измуча по въпроса?

212

унитазен поход

преди 1 година

московците се бият за унитази, те също искат нормална тоалетна, както имаше кръстоносни походи, защо да няма ''унитазна война''

211

Анонимен

преди 1 година

Щом на*huinika Странджата е тук, означава че днес плащат заплати

210

Чакаме

преди 1 година

Да започват укрите, да им насинят з.адниците и да мирясват. Отдавна трябваше да преговарят за мир, но това ще го научат по трудният начин.

209

блицкриг

преди 1 година

Борецът с укротрафовете ген.АрмаХерсон, изпука ракетите на Могучая и сега готвачът с армията за еднократна употреба да му мисли.

208

до 247 Боби

преди 1 година

А германците през това време гориха гуми в междублоковите пространства, щото нямаха пари за газ, и печаха на огъня хамстерите и златните рибки на децата :)

207

Червен каскет

преди 1 година

Ако не беше тоз пусти Бахмут,да сме в Париж и Лондон,рийш.

206

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти още нищо не са видели.Но старата хиена Пригожин знае по-добре какво се задава от устатите чиновници на Кремъл и се опитва да предупреди.

205

Неадекватният

преди 1 година

русофил който питаше през един час за контранастъплението сега разбра ли кога е започнало?

204

Боби

преди 1 година

До ЕЛИ Това се нарича ГЕОПОЛИТИКА РФ се изнсесе от Киев а беше го обградила от 3 страни и се изнесе като акт на "добра воля" а Киев създаде фейка Буча... РФ унищожи електрификацията на ЖП линиите в Ъкрайна видяхме да се движат парни локомотиви... Бахмут беше обкръжен от 3 страни и вместо да захлопне капака на котела Вагнер започна челна атака на фортифициран град??? - ГЕОПОЛИТИКА и Война на изтощение

203

Пижо

преди 1 година

Украинската контраофанзива се състои в бягството на Зеленски от Украйна. В момента Зеленски се крие в Хага, след като Русия му обеща да го навести в бункера!

202

ЕЛИ

преди 1 година

МИСЛЯТ НИ ЗА МАЙМУНИ,ГРАД КОЛКОТО КАРЛОВО РУСНАЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ ЗА ЦЯЛА ГОДИНА,АМЕРИКА ДАВАЛА ОРЪДИЯ И ТАНКОВЕ И ТЕ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ВЛИЗАТ ПРЕЗ ТУНЕЛИ ПО МОСТОВЕ И РУСИЯ НЕ ГИ УНИЩОЖАВА ,НЕ ТАНКОВИТЕ А МОСТОВЕТЕ И ТУНЕЛИТЕ,В КИЕВ СЕ РАЗХОЖДА И БАЙДАН И УРСУЛА И СТОТИЦИ ЗАПАДНЯЦИ ,,ИЗМИСЛЕНА ИЛИ ТРЕНИРОВАЧНА ВОЙНА,НО С ЖЕРТВИ-СПРЕТЕ ТАЗИ ВОЙНА ,БАЙДАН И ПУТИН И ЗЕЛЕНСКИ СИ ПИЯТ ПИТИЕТО ОКОЛО КАМИНИТЕ А ДРУГИ УМИРАТ , А ЖИВИТЕ МРЪЗНАТ В МОКРИТЕ ШИНЕЛИ--СЪВЕСТА НА СВЕТА СПИ.

201

Боби

преди 1 година

До юбералес Излагаш се да беше погледнал картата. Бахмут или преди как го бяха кръстили заедно с Крематорск, Славянск и прочие са типични СССР градчета обслужващи някакви заводи. Това са Квартал след Квартал "Хрушчевки" както от по-старите направени от Кирпич така и по-новите от бетони панели.

200

хехе

преди 1 година

очаква се голяма контра-насирация.дано да е след 9ти май ...иначе парада на руснаците ще е в Киев!

199

СЪНУВАЛ СИ

преди 1 година

До ОНЗИ Тези филми дето ги гледаш не ти се отразяват добре.

198

Случаен минувач

преди 1 година

"Агенция Ройтерс отбелязва, че не е могла да потвърди информацията от независим източник." Как да го потвърди независим източник? Който влезе от западна страна в Бахмут - слънцето го изпича.

197

Анонимен

преди 1 година

"Неограничена жива сила" имали украинците...Сигурно са въоръжили и умрелите.

196

юбералес

преди 1 година

Готвачът се обади и рапортува новите проценти на ''взятие Бахмута''. Този град се оказа с най-много улици и квартали в света.

195

До 234

преди 1 година

Това е най новата падводная лодка имени "Крайцер Масква", утанула след експлозия на "Махорка", но можеща да плава по дъното на океана. Гледам, паркирала в устието на река Хъдзън в непосредствена близост до Манхатън.