114

Анонимен

преди 1 година

При Борисов миграцията беше НУЛА и Престъпноста съвсем слаба ...

113

Анонимен

преди 1 година

Да отидат пред РУСКОТО посолство и да протестират ,за атентата на Путин... Да не се мотаят напразно в центъра ..

112

Анонимен

преди 1 година

Всички гербави лакеи на Тиквата изпълзяха от дупките си да героизират прокурора си.

111

Анонимен

преди 1 година

Нека всички подкрепим прокурорите в техния протест. Докога ще търпим издевателствата на жълтопап.аветниците?!

110

Атанас Атанасов

преди 1 година

Когато Бойко управляваше имаше сигурност и спокойствие в държавата сега когато управляват радев кирчо и кокорчо е пълен батак в държавата започнаха опитите и за убииства сигурно скоро ще започнат и отвличанията маи пак трябва да се помолят на Бойко да става министър председател това е шанса да се оправим

109

Анонимен

преди 1 година

Долу Кирил Петков, долу диктатурата на ***!!

108

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Споко бе пичове, тротил ще има за всички!

107

Фиаско Гешеф

преди 1 година

Баси наглеците, в най-корумпираната държава айдуците ще протестират заради някакво фиаско с фалшива бобичка? Айде нема нужда от циркове.

106

срамота

преди 1 година

Ооох...какви заплатки взимаме в прокуратуратаааа...Как нямя да излизиме да се защитим,нищо че работим наопъки.Подмятаме парри на Иванчева и я вкарваме в пандиза,да не може да си гледа детето.А колежката и не я пускаме да погребе майка си....

105

Аз

преди 1 година

Отпадъка щял да протестира, ха-ха-ха! Това сериозно ли е държава и най-важната институция? Нямате право да протестирате крадци мръсни. Не подкрепям този протест, дори трябва анти-протест да има.

104

Анонимен

преди 1 година

Ами значи е и той е бандит но с много връски и пари

103

Fool

преди 1 година

За какво протестират? Че кокошкарите са в затвора а тъпите бандити и крадци на едро ги пускат на общо основание? Ако за това е протеста, може да се присъединим и ние :)

102

Анонимен

преди 1 година

и няма да намерът автора на атентата по ПРОСТАТА ПРИЧИНА , че това цирк !!!

101

Сата НАТО

преди 1 година

Да ги уволнят сичките. Празозащитник, който се оплаква, че правата му не са защитени, е за уволняване. Значи не могат да се справят със задълженията си.

100

Анонимен

преди 1 година

До 100 Анонимен Хахаха, чакаме официално обвинение срещу неудобните и как Гешев е герой. После ще му правим паметник в Спфия !. . . И след това ще го цапаме с боя!

99

Хъм!

преди 1 година

Това май беше края на държавата! И не ми е смешно!

98

дочко

преди 1 година

Това не е атентат срещу гешев. Той е удобен на мафията. Миналата година по това време другарите Боко и Лука надушиха, че другаря Путев губи войната и е бита карта. Веднага другаря Лука отказа да действа по заповед на другаря Пу, а другаря Боко стана пръв ЕВРОАТЛАНТИК. С една година закъснение другаря гешев се сети на къде духа вятъра и се изцепи, че ще арестува другаря Путев, ако дойде в България. Три дни по-късно последва предупредителен изстрел срещу другаря гешев. Да внимава какво говори.

97

Предлагам

преди 1 година

Цирк България да се именува, цирк Гешаново.

96

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, чакаме официално обвинение срещу неудобните и как Гешев е герой. После ще му правим паметник в Спфия !

95

Ахахах

преди 1 година

Ами спрете да се занимавате с това кой откраднал на баба Гица кокощката и вземете разплетете знаковите случаи и запрете най-накрая тая ширеща се навред корупция. Тогава хорицата поже и да минат на ваша страна. В момента обществото живее с усещането, че прокуратурата е срещу него и по никакъв начин не го защитава.