309

ddd

преди 1 година

До pegeПич ти 3кг тротилов еквивалент имаш ли си на представа изобщо какво прави. На бас, че в казарма не си бил.

308

Пешо Батмана

преди 1 година

Путин и Митрофанова изпразниха българските училища с фалшиви сигнали за бомби, това беше подготовка за атентата срещу главния прокурор.

307

pege

преди 1 година

отново прах в очите на кьоравите. да го изкарат светец може би? ХаХа Ха с 3 кг, на бронирани коли не може да се случи нищо защо ни габаркат?

306

Реалист

преди 1 година

Ако бяхме истински народ този и останалите, които защитава отдавна щяха да се ветреят увиснали по клоните на дърветата. Каквато и легенда да се опитват да му направят никой няма да повярва в нея. Другаря Гешев е удобната маша за оказване на натиск върху непослушните бизнесмени отказали да плащат рекет на банкянския м.у.т.р...а.г.ен.!

305

анонимен

преди 1 година

Няма по голяма ценност от човешкия живот. Тук не става въпрос само за главния прокурор, за човека Иван Гешев и семейството му. Всеки който възхвалява и омаловъжава този позорен акт е човеконенавистен.

304

aZ-ът

преди 1 година

Либераслъка на следващите избори ще са под ДПС даже, като резултат. И тогава ще ги навреме там откъдето са излезли, само че през задната врата.

303

анонимен

преди 1 година

До Анонименда не искаш да кажеш ,че заради това са опитали да го взривят заедно със семейството му?

302

реалиста

преди 1 година

Гешев трябва да бъде разследван за злоупотреба с власт заради постановката срещу себе си.

301

Ивана

преди 1 година

Гешев не го харесвам, както повечето българи. Сигурна съм обаче, че каквото и да иска да инсценира сега или някога, няма да плаши до смърт дъщерите си с бомби. И аз съм за версията, че е поръчано. И да не е успешно. Да живееш в страх е по-лошо, отколкото да те взривят.

300

Анонимен

преди 1 година

Ако някой иска да го терминира ще сипе отрова в кафето му или киселина или основа продават се свободно. Този шум е само показност .Типичен американски пиар.

299

Случаен.

преди 1 година

Много ясно, че Цветан Василев, Васил Божков или някой друг червен олигарх го е поръчал Става въпрос за много пари.

298

анонимен

преди 1 година

дори не искам да гадая за морала и нравствените ценности на хора, които мислят ,че някой ще прави инсценировка когато е със семейството си. Хиени. Какъв ли стрес за преживели децата му. Някой замисля ли се?

297

Анонимен

преди 1 година

Щом не са го утрепали значи всичко е ментелък. Операция на ЦРУ да му вдигнат рейтинга , нали е приятел на украйна

296

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте, ама има ли някой да го обича и уважава тоя освен семейството му и мафиотите, които покровителства. Даже са закъснели много с атентата.

295

тт

преди 1 година

Обадили се на 112 веднага отишли и нямало никой.

294

До 777

преди 1 година

Не е сплашване, а активно мероприятие на прокуратурата

293

Учуден

преди 1 година

Платените клакьори на мафията,НЯМА ЛИ КЪДЕ ДА ВИСИТЕ М,ДИ и да си развинтвате рузките КГБ теорийки и фантасмагории,ами продължавате да наглеете и да сипете огън и жупел против единственият ПРОКУРОР,който скочи на черепите и мустаците ви, дет ви пълнят гушите!!Но беше време и Гешев да се стресне и да ви подкара всичките бан,дюги по ред на номерата!!Н,асрахте се от слободия и беззаконие!!Всичко що е б,андит в БГ е против Гешев,Борисов и реда и демокрацията!!

292

1

преди 1 година

Стига глупости, някой ако иска да го убие, винаги може да застане със снайпер от някоя сграда...

291

777

преди 1 година

Няма никакъв опит за убийство, това си е чисто сплашване....

290

10

преди 1 година

Много удобно, сега ще се жалва всеки ден....