217

само да попитам

преди 1 година

Ама ще има "решителен" украински удар??? Щот' това е нещо ново! До сега имаше само едни контраудари, дето не вършеха работа. Чудя се от къде ви кОпат такива "решителни" драскачи...

216

Boko

преди 1 година

Пешьо, Пешьо защо пишеш "врели-некипели" за "решителния" удар на укропите? Да, ще има наистина решетелен (по-скоро съкрушителен) удар, но той ще е по Укропия. Така, че поспри малко да пророкуваш, нека дойде този "решителен" удар!

215

Анонимен

преди 1 година

да пукат и украинци и руснаци,грешка на природата са.

214

Ицко

преди 1 година

До Христо ХристовИценце, хайде стига с тая опорка НАТО праща войници. Официално НАТО не може да се намеси, няма на какво да се позове - нито член от устава, нито нищо. Неофициално може да подкрепи групировка, нещо като чак Вагнер, или подобна и да ги допусне до бойното поле. Официално рамките са слабаци и си търсят причина за неуспехите.

213

БЪЛГАРКА

преди 1 година

БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УКРАИНСКИТЕ ГЕРОИ НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ, МОМЧЕТА! БИЙТЕ СЕ ЗА СВОБОДАТА СИ, БИЙТЕ СЕ ЗА ЗЕМЯТА СИ, ПАЗЕТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ, ДОМА СИ И ВЯРВАЙТЕ В БОГА! ВЕЛИКАТА ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА ЗА ВАС ЗАПОЧНА! НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ! ЦЯЛА ЕВРОПА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА! ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

212

никой

преди 1 година

Контраофанзива с какво и с кого ?

211

Анонимен

преди 1 година

Боя се че такова няма да има.Украйна изигра ролята на Финландия преди Втората световна война.Наближава 22 юни.На тази дата Наполеон нападна Русия .През 1941 г Хитлер също нападна СССР.Сега в момента Пентагона прехвърля десетки В 52 до Украйна.https://youtube/watch?v=WnAeyjsZq5sДа доживеем до 22 юни 2023 година

210

Анонимен

преди 1 година

Саше, оти не даваш на елчето тия репортажи бре

209

Анонимен

преди 1 година

бг джурналия пишат такива мили думи за укропите като чели между тях има голяма любов не отстъпна неограничена любов.укропите дават такава фира че още някои месец ще останат без мъже а дойче веле и ройтерс фантазират си воината че ще победят укропите а и франс прес също. победа будет за нами

208

абе

преди 1 година

голямата тайна кога? щом ние го знаем, представете си руснаците откога са се подготвили и го чакат!

207

Боко

преди 1 година

Сутрин ставам с "контраофанзива",вечер лягам с "контраофанзива". И до кога? Пришки ми излязоха на ушите. Джурналята с това повтаряне вече да са победили рашките. Да, ама не - с евродъвки не става! Правят много лоша услуга на укритие!

206

Анонимен

преди 1 година

Вече започва да ни Дразни тази ,така наречена "контра офанзива" на Укро фашисткият Режим в Киев! Днес сме 2023 г! Нищо общо с 1941 г,началото на Великата Отечествена война на Русия срещу Хитлеристка Германия!! И то срещу Хитлеристкият режим на Хитлер! Днес в Германия,Пак са на "власт" синове и дъщери,на Бивши ЕСЕСОВЦИ,от войната тогава! Русия,се е развивала всякак през годините! И днес Десетилетия както през 1941 г,до днес,е Подготвена за разлика от тогава! Ще Има Яростен отговор срещу Фашизма !

205

Анонимен

преди 1 година

имах наематели украинско семейство,бях солидарна с тях наемът много под пазарните нива,съдействах им за личен лекар,за ремонт на автомоб.им,ходих с тях за регистрация в МВР,когато излязоха от апартамента бяха потрошили хладилника,готв.печка,изгорили и лекьосали и двата мокета,щети,щети до без край.а аз ги мислих ,че са хора в нужда.

204

Христо Христов

преди 1 година

До Банкеръ/239 "Когато Зеленски се обърне към запада да изпрати и войници значи СВО е на приключване" - преди повече от месец го направи. Ставаше дума за искане десетки хиляди натовци от редовни поделения да се включат и покажат подкрепата на нато в действие. Няколко дни след това Остин или Милър (или Блинкен) прочете списъка на държавите, които ЩЕ пращат войници: Балтийските, Словакия, (за Чехия не помня,) Румъния, Германия... Полша и Англия бяха в графата доброволно.

203

кога и къде ....

преди 1 година

не се знае - САЩ свършиха парите....

202

Анонимен

преди 1 година

Главния удар ще бъде нанесен по чутурката на Джуджака.

201

Алекса

преди 1 година

В очакване на Годо по скоро него ще дочакаме !

200

Анонимен

преди 1 година

Уау... "решителния"! И какво ще реши? Освен ако не смятат да атакуват собствения си Киев, какво решително може да има? Освен че ще им загинат още 50 000 новобранци.

199

Анонимен

преди 1 година

Е как къде на зеленски под кръста!

198

Генерал смърт

преди 1 година

До Разликата супер до сега мобилни окопи несъм видял пробиват ги заграждат ги и край с руснята Тя и без това неможе да меневрира ще си мишкуват на 1000 + км трапове Тъкмо и да ги заровят в тях