292

КРИМ и ДОНБАС

преди 1 година

СА ИЗКОННИ РУСКИ ТЕРИТОРИИ НАСЕЛЕНИ С РУСКО НАСЕЛЕНИЕ, КОИТО КОМУНИСТИТЕ ЛЕНИН, СТАЛИН и ХРУШЧОВ ПОДАРИХА НА УКРАЙНА >>> ОБАЧЕ ЗАПАДНИТЕ "АНТИ-КОМУНИСТИ" КАТО МАТРОСОВЦИ БРАНЯТ ТЕЗИ НЕЗАКОННИ ГРАНИЦИ НАЧЕРТАНИ ОТ УЖ ОМРАЗНИТЕ ИМ КОМУНИСТИ !

291

никой

преди 1 година

каква контраатака,какви 3 лева на цяло бе ооууууууу :)))на каква дрога е сега зеления та чак бълнува ,па и онези неговите мишоци дето са сложени "военноначалници' ама на кое е ...на наркоманията в украйна ли ?

290

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 287. Парада за 9-ти май тази година ще е в Киев.

289

тя

преди 1 година

До последния украинец ! Укри,откажете се най- сетне !Източна и южна украйна са руски !

288

Анонимен

преди 1 година

До 283 Правете си сметката Първата атака срещу Бахмут беше на 25 май 2022 година - днес, 24 май, Американския институт за изследване на войната съобщава - Руската армия се опитва да обкръжи няколко по-малки групи войски на ВСУ в Донецка и Луганска област: по-точно около Северодонецк , Рубежное и Лисичанск, североизточно от Попасная и около авдеевка - документите са живи, лъжецо, шороштеймерутко смешникаква. Вагнер се зае с Бахмут след 13 януари, когато падна соледар Лъжеш като издъртяла минганка ха ха ха

287

Анонимен

преди 1 година

До 298Ти не бери грижа за Вагнер - признати за номер 1 в света. Още преди короната Вагнер изхвърлиха чуждестранния легион на франция + натовска подкрепа от Мали. Тази година изхвърлят янките от Африка.

286

Анонимен

преди 1 година

Днес колко са процентите от Бахмут? 2та по сила армия в света успя ли да превземе детската градина "Цветенце"? Муахахахаххаааааа, Един път само Бахмут да превземат и след 2 дни ще окичат знаме над Райхстаг-а

285

Анонимен

преди 1 година

Конкретно за в Бахмут, контраатаките на ВСУ са 100%ва лъжа, както ВСИЧКО от киевския режим... заграбил властта с терор и международни лъжи.

284

Анонимен

преди 1 година

Судан, там ли беа судетските джърмани ва?

283

руска агресия

преди 1 година

Вагнер се изтеглят от Украйна защото свършиха тоалетните чиний и отиват в Судан за прашинка злато.

282

а бе

преди 1 година

Какво става с прословутото контранастъпление, надуха ни главата с това контранастъпление и наркомана, и САЩ и всички, кога?

281

Алекс

преди 1 година

Е,нали рашките го превзеха 10,20 или 30 пъти,вече бройката се губи.Клоунът Конашенков го обяви.

280

Анонимен

преди 1 година

Не сменяйте номерата, както е по другите сайтове! Не е трудно!

279

Додо

преди 1 година

Щом индокринационните канали на Дийп Стейт започнаха да говорят за "поделено надмощие", то едно е ясно - Украйна загуби войната. Факт!

278

Анонимен

преди 1 година

Драги мaдypaтори, немой ли да триете, без да сменявате номерата на писателите? Много благодаръ!

277

КАКВО ПАДЕНИЕ

преди 1 година

ДНЕШНИТЕ ВОЕННИ ЛИДЕРИ В РУСИЯ СА ПАНДИЗЧИЯТА ПРИГОЖИН,РАМЗАН КОЗАРЯ, МОНГОЛА ШОЙГУ И КРИВОГЛАВИЯ УБИЕЦ ОТ СИРИЯ ГЕНЕРАЛ АРМАГЕДОН

276

Анонимен

преди 1 година

до 284 - руснаците като не може ли да правят москвич, обясни ми как правят космически транспортен кораб Союз. Руснаците всичко могат да правят - имат инженери, конструктори, конструкторски бюра с производствени цехове с модерни стругове и металорежещи машини и Путин това им кава - всичко което може да се проивежда в русия да се проивежда в Русия и това става в момента - русия е от малкото страни, които могат да произвехдат всякакви двигатели - за леки и техки автомобили, кораби, турбини, самолетни, за подводници,вертолети, локомотиви и т,н,

275

Анонимен

преди 1 година

Язък за десетките хиляди затворници! Пригожин направо ги е осъдил но сръмт!

274

Мда

преди 1 година

За 9 май тази година русконацистките панцердивизии ще се окажат доста по-назад и много по-малобройни от миналата година по същото време!

273

Българин

преди 1 година

В Украйна българските училища работят,а в окупираните от руските фашаги територии българските училища са затворени и българският е забранен.Какво изпищя Костя по този въпрос?