10

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Днес празнуваме охранителните фирми , милиционерите и банковите служители . Виждам , че получаваме и подкрепата на синдиката, за да ви направим " вечните " роби .

9

Цончо

преди 1 година

Не се лъжете. При капитализма не е много лесно за мързеливците, но социализъм означава пълна мизерия за всички независимо кой колко работи!

8

Пена

преди 1 година

С какви пари са направили концерта? Кой е платил? Клетата ни бедна държава е платила за държавните *** от синдикатите. Те ако защитавха българските работници нямаше 2 милиона души да емигрират на запад последните 20 години.

7

Теодора Георгиева

преди 1 година

Асоциация на лекари,учители и родители ще се присъедини към концерта и апелираме към всички недоволни и яростни отрицатели на събитието да са така активни на протестите за своите права или за един по-добър свят!

6

Теди

преди 1 година

Отиди ти 1 много си културен няма що

5

Радослав Андреев

преди 1 година

Адмирации за РОК ЗА ТРУДА! СЪС СИЛАТА ДА ВЕЧНАТА МУЗИКА НА ПРОГРЕСА И С НАШАТА ПОДКРЕПА ДА ПРОМЕНИМ ПЕНСИОННАТА,ЗДРАВНАТА И ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА!

4

Няколко рокпрасета

преди 1 година

Из профсъюзния свинекомплекс!

3

Анонимен

преди 1 година

Opraнизaтopитe явнo бъpkaт Пъpви мaй c юнckия npaйg...

2

Анонимен

преди 1 година

Добре, че има такива казионни мероприятия, че иначе отдавна втръснали ни певци, като тая на снимката, да има къде да се покажат. То не е сигурно, че и там ще има кой да ги слуша, ама карай, пари да падат

1

Анонимен

преди 1 година

Тези нали правиха концерти на митинги на СДС, сега и на БСП ли ще "помагат". Някои от тях бяха толкова бездарни, че ако не беше дошла "демокрацията" никой нямаше да ги слуша.