39

Ха ха ха

преди 1 година

Ами пратете им нашите млади и " красиви" промянаджии....цирк. Турция не е страна от ЕС и е явно,че НЯКОИ се опитват,да я отдалечат от ЕС. Същите тези,които искат Булекзит.

38

Анонимен

преди 1 година

Щом са тръгнали да ръсят пропаганда и срещу Ердоган значи пак ще спечели.

37

Анонимен

преди 1 година

Като Тръмп беше президент беше казал че ше изкара САЩ от НАТО и недай си боже това се случи някой ден.Ще ми е чудно да видя русофилите какво биха мислили ако руснаците нахлуят в България както нахлуха в Украйна.И сложат руски знамена и пуснат руско радио и телевизия навсякъде.То лесно да се правиш на русофил като си на сигурно в НАТО.Въпроса е да видиш колко ше си русофил като ти дадат руски паспорт с който може да отидеш до Сибир и ти дадат руски ценности като корупция,алкохолизъм и свинщина

36

Анонимен

преди 1 година

Диктаторите трудно се бутат от власт- справка Буку, пУтин

35

Таня

преди 1 година

Младите нито в Турция, нито у нас решават кой да си ходи. Решават го от вън. И не са САЩ.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47Ми не се плашим от турците, да заповадят ако посмелят да ни нападнат :))) Били сме ги много пъти, това нема да е изключение :)))

33

Емре Али Ферли

преди 1 година

Ердоган пак ще спечели курдите да си ядат пак зъбите да жив и здрав Ердоган и пак да управлява още 2 Мандата поне

32

а мумията

преди 1 година

А мумията какво каза днес за Такър Карслсън?

31

Анонимен

преди 1 година

Щот всичките учат висше със стипендии и безборй придобивки ама недоволни от Ердоган. Това на турски му викат "рахатлъка те боде отзад".

30

Таня

преди 1 година

Изтече времето на антики като Путин и Ердоган. Младите искат свобода и мир. Да живеят животите си така, както искат да си ги построят. Не желаят да умират за чужди болни амбиции

29

Анонимен

преди 1 година

И имат право! Ердоган е диктатор! Младите и в Англия искат,монархията да се оттегли от управлението на държавата! Младите искат и Тук Борисов да се оттегли! Не само той но и партията му ГЕРБ! Борисов каквото можа взе от държавата! Да си гледа внуците и се оттегли! В България дойде новото време! Роди се Силна Опозиция,която в 5 парламент,пак няма да допусне Борисов до властта! Лятото пак сме на избори! Вече 25% " власт" Не вършат работа на никого!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Германия ги е приела отдавна, зелена Германия ще приеме и останалите, не е страшно, Ердоган няма да ги спре.

27

Сатанист

преди 1 година

В САЩ сатанистите проведоха церемония по случай 10 години от откриването на храма на Сатана в Бостън. На церемонията разкъсаха библията и американския флаг t . me/bulgariaz/22360 Въпрос - колко секунди са необходими всички тези да бъдат арестувани арестувани и затворени ако вместо библията и американския флаг бяха разкъсали украинската конституция и украинското знаме.

26

И кой

преди 1 година

Спретна държавния преврат през 2016??? Кой избра Радев през 2016????? Кои " избраха" Тръмп през 2016???? Кой се опита да отцепи Каталуния от Испания????

25

Анонимен

преди 1 година

България без малко да завземе Истанбул в междусъюзническите войни, те турците тогава не знаеха къде се намират :))) След ПСВ нас ни наказаха Великите сили, тоест Русия, Франция и Англия, понеже бехме съюзници на Германия и ни отнеха Одринска, Беломорска Тракия, както и Западните покрайнини и областа Македония, създадоха фалшивата Югославия.....:))) Капиш комрад от Тюркие :)))

24

Сата НАТО

преди 1 година

A нашия Ту луп още се напиня за власт?

23

Анонимен

преди 1 година

Реално 25% от младите, които гласуват за първи път ще гласуват за Ердоган, 50% ще гласуват за опозиционни кандидати и 25% няма да гласуват, защото са отчаяни и не виждат как тази система в Турция може да се промени. Засега прогнозите са 31% за Ердоган, 30% за Кълъчадроглу и 1-2% за Индже. При това положение резултат е пат. Но "зелените" (които са реално предишната кюрдска партия) призоваха да се гласува за Кълъчароглу. Техните гласове са 7%. Което значи победа на Кълъчдароглу на първият тур.

22

Гошо

преди 1 година

До Анонимен-7--Мислел си ти ,такова изявление, никой ,ама никой от ръководството на Русия не е правил ,още по малко пък Путин

21

Интересно

преди 1 година

Русофилските дядки и тролеите от руските/гербераските тролферми са се събрали да коментират под статия за Ердоган, а дума не обелват под статии за русийката. Кви са тия простотиии?!

20

Анонимен

преди 1 година

Младите най-лесно се лъжат.