14

Анонимен

преди 1 година

Аааа, не. По добре да се изказваш само по духовни въпроси. Емигранти на социални помощи не ни трябват. Да кандидатстват за работа и визи от страните си. А че населението в Европа намалява - каква му е лошото на това?

13

Анонимен

преди 1 година

"никой не може да докаже, че държава без мигранти, особено тези с коренно различна култура и влезли нелегално, е по-лоша от държава напълнила се с хора от цял свят." - Фарьорските острови и Исландия са добре и без имигранти.

12

Анонимен

преди 1 година

"Според папата мигрантите, които бягат от бедността, трябва да бъдат посрещнати с добре дошли и интегрирани, защото те могат да допринесат за културното обогатяване на приемните страни и за увеличаване на намаляващото население на Европа." - некой да светне папата, че населението на Европа намалява от както араби и африканци започнаха да влизат на тумби в Европа и да развалят идентичността на белите общества и да промотират просията, кражбите и живота на гърба на данъкоплатците.

11

мак

преди 1 година

Папата не може да говори другояче, нали е светия отец. Но никой не може да докаже, че държава без мигранти, особено тези с коренно различна култура и влезли нелегално, е по-лоша от държава напълнила се с хора от цял свят. И с такива, които не признават местни нрави, а налагат свои. Така смятат само фанатици с фалшива толерантност и европ. ценности, които биха пуснали в страната всеки, но в къщи се барикадират.

10

Анонимен

преди 1 година

От къде на къде ще ми казват на кой да си отварям или затварям вратата.

9

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя как и кога ще излезе най-главния "папа" на мюсюлманския свят и да говори същите работи като този "католик"...Че трябва мюсюлманите от арабския свят да приемат повече бежанци от друга вяра, да ги издържат, да се държат прилично с тях, както със скъпи гости. И т.н. и т.н. Ако това се случи някога, мога да кажа, добре, нека да сме мултикултурни. В момента с тези си изказвания папата извършва предателство срещу целия християнски свят. Защото скъпите гости изобщо не мислят като него.

8

Така така

преди 1 година

Няма по големи сатанински изчадия от тези във Ватикана. Толкова мъка и смърт са донесли на човечеството че никой не може да ги стигне.

7

Анонимен

преди 1 година

Не верваме на католици, ние се водим православни :)))

6

Даааа

преди 1 година

Трябват им бежанци за бардака наречен Ватикана, там да се гъделичкат из.в.е.р.гите католически

5

123

преди 1 година

У Ватиканя нема ли место?

4

Анонимен

преди 1 година

Тези, които се правят на милостиви да подслонят такива у тях.

3

Анонимен

преди 1 година

Европа не може да си позволи да приеме половин Африка и Близкия Изток.

2

Анонимен

преди 1 година

Папата Мошеник да каже как Византия насилствено похристиянизирала/славянизирала Българския Народ през 866 г?

1

Анонимен

преди 1 година

Добрият християнин трябва да е милостив. Но какво да правим, когато някои, много различни от нас, направо заявяват, че са дошли за да живеят на наша издръжка и освен това имат претенцията да налагат тук техния си начин на живот?