121

Яжте новото

преди 1 година

Демократично жито наситено с обеднен уран! Животни такива!

120

Shark

преди 1 година

ЕС пак ни прецака. Абе защо не си го вземат това украинско зърно и слънчоглед при тях бе? Като е така, настоявам на етикетите на продукти, направени с украински суровини да го пише това изрично. Ако ще без пари да го раздават. Аз ще презеня дали ще го купя, или не и имам право да знам какво съдържат продуктите, които ям. Ако ли не, отивам в Одрин, оттам купувам олио, брашно за хлебопекарната и още куп продукти. Хем по-евтини, хем по-качествени. След като вие така, и ние така, няма да купувум.

119

Анонимен

преди 1 година

Задължително е да ядем отровеното украинско ГМО жито, царевица, репица и т.н., СОБСТВЕНОСТ на американски и западноевропейски фирми! Украинската земя е ПРОДАДЕНА и собствениците ще бъдат огласени след 30 години! Защо това е държавна тайна???

118

До 150

преди 1 година

Но това го е решел служебния министър! Никой не е гласувал за него!! Нелегитимен е!

117

Но никой

преди 1 година

От гражданите също и не протестира!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Явно политиците ни не могат да смятат. Иначе нямаше да се продават толкова обидно евтино!

115

Анонимен

преди 1 година

Нов народен съд си трябва. Вече е спешно. Преди да ни изтровят.

114

Переспектива

преди 1 година

Гласувайте и на следващите избори отново за тези песоглавци от ГРОБ, ПъПъ и ДъБъ и те ще ви го "наместят", баш . . .четириглав !Ще ви уморят от глад, за да спазват санкциите на кака им Урсула. Ще ви стане здравеопазването и образованието с пари. Ще ви сложат цензура и върху живота,ще продължавате да работите на господарите си за жълти стотинки, ще направят така че деца да могат да съдят родителите си и накрая ще ви съберат с повиквателни от къщите ви, за курбан на НАТО в Украйна !ЧЕСТИТО !

113

Анонимен

преди 1 година

100 милиона за подкупните политици на 5 държави, за да продадат здравето на народа си и да съсипят производството. По 20 милиона на държава. Колко политици трябва да се купят от държава, сигурно не повече от десетина. Значи по 2 милиона на политик. Балканските политици са най-евтините. То си е срамота даже да се продават за толкова. Да бяха си казали цената да им съберем и да ги купим ние!

112

Анонимен

преди 1 година

. . . изпълнителният заместник-председател на ЕК Валдис Домбровскис. . . . Само като му погледна физиономията на този и някакси ме връща 50г. назад към КПСС и естествената ми резервираност расте с пъти, а не с проценти! Който му вярва е от тези 80%-те на професора!

111

Анонимен

преди 1 година

Пак ли се надyпихме бе? Ей нищо не става от нашите пoлитиквеници! Направо да се махат и да приемаме заповеди директно от ек, поне да не им плащаме заплати на нашите безполезници!

110

не казвайте България

преди 1 година

а няколко подддлоггии както винаги клляккат в ущурб на бг и подписват каквото им се каже. Но оффсиите са си ги избрали чобаните си и те въртят сопата както им е угодно

109

Анонимен

преди 1 година

Тук се контролират плюсовете и минусите!

108

баба мара

преди 1 година

от къде на къде ще плащате с нашите пари кои е внесъл в българия зърното с каквацел защо да му се плаща обезщетение като ние плащаме последни сметката вмагазините всеки да си носи отговорност за алчността си да го продават в африканикакви пари толкова други сектори се нуждаят

107

не разбирам

преди 1 година

за какво е тоя спор тук,на всеки българин му дават брашно и олио от рентата на земите,не съм чул някой да е купил тези продукти,май само си говорите колкото да се намирате на работа

106

до 137

преди 1 година

До Анонимен,точно обратното е,целия свят мизерува за сметка на българския лукс и охолство

105

Продадоха ке пак

преди 1 година

За дребни стотинки..

104

ЕС

преди 1 година

Няколко трилиона за газ, още милиарди за нефт, едно милиардче тук, подкупче там... печатницата на пълен оборот! После живейте с 80% инфлация! Инфлацията е форма данък! Таксация но не директна! Така финансирате войната..

103

Анонимен

преди 1 година

CAЩ и 3anagнa Eвpona ce нaryшвaт яko зa cмeтka нa paзopявaнeтo нa Изтoчнa Eвpona...

102

И аз също очаквам

преди 1 година

Хайде, на скапаните източно-европейци им "извиха вратовете" от Брюксел и Вашингтон,така че отново клекнаха ! Ще продължи отново успешно тровенето на целокупнотобългарско население с царевица, пшеница и слънчоглед обогатени с цинк и олово.Надеждата ми е и на мен също, Русия след реорганизацията на армейското си ръководство и оптимизиране на числеността на армейските си части там, в скоро време да приключи с това неофашистко правителство, завзело властта в Украйна!