35

ПАРТИЕН ДРУГАР .....

преди 1 година

НИНОВА, В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ, ЩЕ ВКАРАТЕ ЛИ В ЗАТВОРА ВАШИТЕ ДВАМА ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ, КОИТО БЯХА ПИЯНИ, ДОКАТО УПРАВЛЯВАХА ЕДИН СКАПАН ДЖИП В РАЙОНА НА ПЕЩЕРА ....... А ПОСЛЕ ЕДИН ДРУГ ВАШ ПАРТИЕВ ДРУГАР ЗАМАЗА ПОЛОЖЕНИЕТО И ПОКРИ РАЗСЛЕДВАНЕТО ........ СЕЩАШ ЛИ СЕ, НИНОВА, ЗА КОГО ТИ ГОВОРЯ ?? ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СА ДОЛНИ ЛИЦЕМЕРИ. КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИБРАНИ В ПАНДЕЛАТА, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОБЩЕСТВОТО ЩЕ ЗАГИНЕ, ТОЧНО ТАКА КАКТО Е В МОМЕНТА В РУСИЯ - КОМУНИСТИ, КОРУПЦИЯ, МИЗЕРИЯ!!

34

gogo

преди 1 година

само да има кой да го приеме това! иначе звучи доста по-справедливо от сега.

33

Анонимен

преди 1 година

Ей, много дейна тая Нинова, бре! А къде бяхте досега? Що се задействаш само по избори и преди връчване на мандати?

32

Ами

преди 1 година

Това няма как да стане. Може да лежи толкова, само ако е убил някой, а не че бил леко подпийнал.Максим Стависки как се отърва? Уби човек и остави друг жив труп. Тогава къде бяхте?

31

Анонимен

преди 1 година

Последен валс,сбогом любима

30

Анонимен

преди 1 година

Върла пропаганда. Те за убийство не дават толкова. За да стане това трябва да се пренапише НК. Просто трябва всяка катастрофа на пияни и дрогирани да се брои за убийство, а не както сега непредумишлено с малки наказания. А хванатите на пътя задължително конфискуване на превозното средство, независимо на кого се води(да не го е давал). Така ще им вземат една, втора, трета кола и ще стигне до там, че няма какво да кара, независимо дали си плаща глобите.

29

Анонимен

преди 1 година

Т*п популизъм. От това няма полза. Преди почти 300 години Чезаре Бекария доказва, че не строгостта на наказанието възпира престъпника, а неговата неизбежност. Ама трябва да се чете и учи, а на другарката явно не и се удава.

28

Анонимен

преди 1 година

За притежаване на наркотици /само за притежаване/ в Иран и други страни бесят. тук наказанието е значително по малко и то при комулативна вина: да държиш, да употребиш, да шофираш в това състояние, да убиеш или раниш човек и други съпътстващи. Какъв е този рев на наркоманите. Нека трезво да разсъдим! 20 години не са малко, но не са и никак много. Какво искат наркоманите - с перо да ги галят??? Справедливо е предложението за 20 години!

27

партиец

преди 1 година

Cлaнинoвa, ти си истинска попукистка и демагог! Видя че вече може и да не влезете при следващи избори и започна да ги плещиш едни тъпотии :). Какво стана с румбата овч? Изгонихте ли го заради едни корупционни практики, дето се появи в едни списъци Магнитски? Ако още е член на ръководството на тая умрела партия, за какви закони ми говориш тетка незадоволена?

26

????

преди 1 година

Това не е оправдание. Пиенето не решава проблема, напротив задълбочава го. А да се качиш пиян или дрогиран и да шофираш е равно на предумишленно убийство и тук съм напълно съгласен с БСП, въпреки че никока не съм ги харесвал

25

Софи

преди 1 година

Мчи то,няма толкова затвори бе кака?Де ши ги слагаме?Хазната празна.С какво ще ги храним?Или само пушилка вдигаш.

24

Анонимен

преди 1 година

Докато има купени книжки от индивиди без да могат да четат и пишат ще е така Първо трябва да се оправят пътищата, след което да се вкарат.камери за автоматично наблюдение и контрол на трафика, включително за получаване на фишове. След това се вкарва обучение на пешеходци още от училище да се научат как се пресича и как / какво се гледа, после се вкарват глоби и за пешаходци и след това наказянията за шофьорите. Няма как всин темерут с телефон пешаходец да пресича без да си вдигне главата ..

23

Вълчева

преди 1 година

Г-жо Нинова,откакто изобщо сте в политиката,това е първото Ви умно предложение,адмирации за което!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Тестовете оправихте ли от БСП ?

21

Анонимен

преди 1 година

Статистиката показва, че жертвите на ПТП, причинени от трезви водачи са повече, в сравнение с тези причинени от пияните. Трябва да се отнема имущество и да се вкарва в затвора всеки трезвен шофьор, с особена тежест са заклетите въздържатели. Това си е опит за убийство. Съвсем преднамерено.

20

Анонимен

преди 1 година

Ниновите червенотиквеничковчета, пак счупиха глупомерът.

19

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Твърде малко е. Това е предумишлено убийство ако има жертви. Ако ли не, опит за такова.

18

Анонимен

преди 1 година

Това е удар под кръста срещу Мишо Миков, но и този път няма да мине.

17

Анонимен

преди 1 година

такъв закон през нашето НС няма да мине, никой няма интерес от такива наказания, само си чешат езиците

16

Пак популизъм

преди 1 година

Защо червенушковците не гласуваха такъв закон, когато бяха на власт? През последните 78 години рядко е имало период, през който властта да не е била в ръцете им. Сега каката почти ежедневно прави някакви бомбастични предложения, та да я забележат. Иначе се губи нейде в миманса.