88

?

преди 1 година

Този как му е името, след като ?продаде Тютюневата компания, и дори ние да я възстановяваме, какво прави в политиката. След като в романа Тютюн, магнатът се казва Борис Морев, естествено че не би одобрил това, което направи този горе от снимката, той какво прави в политиката още?Няма армия без тютюневи заводи, собствени, не може едновременно да поддържате летец и този горе на снимката, тъй като това е torture за армията, така че този горе на снимката трябва да бъде махнат

87

Анонимен

преди 1 година

Борисов е готов да стане ваденка за ППДБ, защото часът на истината наближава. Ще трябва да обяснява как така е последвал Меркел във всички проруски политики, напр. Турски поток, кученца и пр.

86

Анонимен

преди 1 година

А Кирил Петков той пък колко лъжи изрече срещу Бойко Борисов!

85

Киро Канадеца

преди 1 година

Г-н Борисов вече не е мафия, даже ни даде няколко съвета за съхранение на кюлчета и евра. Важанот е да накажем джуджето сега и да спрем Копейкин да не спечали изборите. Слава Украине!

84

Анонимен

преди 1 година

До82-Докато има джендърясали евроатлантически 50 полови краволюбци ,които загробват България ,народа ни ,а и чпвечеството ще имат нужда от (пияни)руснаци да бранят нас и света от англп-саксонското ционистко и сатанистко зло и техния пъклен план за поробване на хората под маската на Нов световен(ред)

83

Анонимен

преди 1 година

Бойко говориш само глупости.. и после всичките неща които изрече срещу К.Петков сега си готов и на него да се подложиш... изключително нечистоплътен и постоянно извъртащ се!

82

Анонимен

преди 1 година

За да си докаже слугинажа и раболепието си пред задокеанските господари и преките му началници от посолството на ул.Кпзяк ББ пръв побърза да си закачи в централата на ГерП украйнското знаме.Същия продажен и крадлив нерез като нищо ще вкара България пряко във война с Русия и ще и,прати българи на украйнския фронт за пушечно месо.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Докато има пияни руски ***. ще има нужда и от кравари ! ... Ванга го е казала!

80

Анонимен

преди 1 година

СЕЛЯНДУРИНА ОТ БАНКЯ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО ,САМО О САМО ГОСПОДАРИТЕ МУ ИТ КОЗЯК ДА НЕ ГО ВКАРАТ В СПИСЪКА МАГНИТСКИ И ДА НЕ МУ ИЗВАДЯТ НА БЯЛ СВЯТ КОМПРОМАТИТЕ ОТ ТЪМНОТО МУ МУТЕНСКО КРИМИНАЛНО МИНАЛО С КОИТО ЯКО ГО ДЪРЖАТ ЗА ТОПКИТЕ .ТЕ ЗАТОВА ЛОЙКО Е ГОТОВ ДА СЕ НАВЕДЕ НА КИРО И АСЕНЧО,,ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ДА ИЗПРАТИ ЗА КЕФА НА КРАВАРСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ ДА УМИРАТ В ЧУЖДА ВОЙНА В УКРАЙНА.

79

Анонимен

преди 1 година

ББ много сензитивен, не му играят по сврирката както иска и се прави на обиден!

78

нов

преди 1 година

Гербеберастки т.и.п.о.в.е.,за 12 г. разтурихте държавата.Не разбрахте ли,чи вие сте от миналото.Но бъдещето ви е затворническо.Няма да ви простим за 12 год. грабеж на народна пара.Отчаяните ви опити само удължават вашата политагония.Централния затвор ви очаква,нагли крадци.

77

Анонимен

преди 1 година

Значи каквото каже Пожарникаря трябва да му вярваме-нали све пак е Бог Буда-а каквото кажат другите всичко е долна Лъжа-- значи с Бог не се спори.

76

Анонимен

преди 1 година

Борисов *** ли си?Няма да има кабинет.ПП е създадено да те няма тебе и ГЕРБ в политиката, а вие се тикате с тия" аматьори".Чест имаш ли, достойнство?

75

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката да не е магарето което трябва да изберем?

74

Анонимен

преди 1 година

До 75 при искрето фидосова е

73

Обективно

преди 1 година

Е те ИТН си научиха урока. Но за ПП - предстои!!! Нефелни политици от кол и въже!

72

Анонимен

преди 1 година

Абе къде е кофата от село кръжали?

71

Упс

преди 1 година

ПП ИЗДИГАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРАВНАТА КОМИСИЯ АДВ. СТОЮ СТОЕВ - С 4 ГОДИНИ СТАЖ - 2 ГОД ПРИ БАЩА МУ И 2 ГОД КАТО ДЕПУТАТ ОТ ПП. СМЯЯЯАЯЯЯХ В ЗАЛАТА!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Чичо дебеланко кажи им как СЧУПИХА държавата а пък ти така я беше построил!

69

Бачкатор

преди 1 година

Тоя е обикновен бачкатор на Херо Мустафъ