201

Анонимен

преди 1 година

До пълни тъпотии пак - Това са го приказвала в дания 2010-а. 2019-а приятелката ми имаше две "Транс съученички". На 19-20 години. Как се става транс с операция на 19 години, при положение, че те карат да чакаш поне 2 години? А а сетих се- като започенш да се натискаш от 17 годишен. А имаше и едно момиче, с отрязани нянки и после ластична операция и хормони, за има "тяло на момче". Видях белезите на плажа един път ... ОТВАРАТ!

200

Анонимен

преди 1 година

Истинският референдум е този за суверинитет. Но БСП, като всяка европеидна партия, е за заробввне на България.

199

Анонимен

преди 1 година

"Или може би точно защото Нинова не желае да вземе отношение за надвисналата над България война, затова опря до джендъра." - Искаш да кажеш тази нинова, която многократно се обяваваше против изпращанеот на помощ за Украйна? Тази Нинова ли нямала отношение към войната? Сега, не я харесвам и аз, но моля те, не прави такива твърдения.

198

Антон Чехов

преди 1 година

Това само показва колко неадекватна е Нинова в момент, в който войната тропа на вратата на България. Или може би точно защото Нинова не желае да вземе отношение за надвисналата над България война, затова опря до джендъра. Съвсем доскоро Нинова твърдеше, че решението на Конституционния съд решава всички проблеми. Тогава защо ще прави референдум, нали? Защото е извън властта и се сети за джендъра

197

Нужен е

преди 1 година

но за да събере достатъчно гласове, трябва да се проведе едновременно с някакви избори.

196

Тези са болни

преди 1 година

Нашата соц партия уж лява ама не. Не могат и не могат че това не в най-големия проблем на света е ясно но се преекспонира и от двете страни загуба на време

195

Анонимен

преди 1 година

Хомосексуалните трябва да са извън закона, това са извращения.

194

пълни тъпотии пак

преди 1 година

това се учи в училище по биология 8-10 клас къде в детските градини ниякой говри за такива неща вие нормални ли сте с какво ни занимавате

193

какво е това

преди 1 година

БСП иска да забрани са има хомосексуални хора ли, те за Господ ли се мислят, не ми е ясно какво точно искат

192

Анонимен

преди 1 година

Така и не станахме Швейцария на Балканите, дай да станем Англия на Балканите.

191

Анонимен

преди 1 година

На нас и алкохола и цигарите, ни бяха забранени до 18 години, докато не сме навършили пълнолетие, направете същото и с джендърството, като искате да го озаптите , запазвайки спокойствието и здравето на децата!

190

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАко се изолират децата до 18 години от джендърологията, не мисля, че с нещо джендърите и обратните вредят на някой, просто не трябва да въвличат децата в подобни неща и разни теми за полове , сексуални избори и т.н., докато не са навършили пълнолетие от 18 години и това да бъде задължителен закон!

189

Анонимен

преди 1 година

Само че ние помним официалното посещение на представители на ЛГБТ общността в централата на ул. "Позитано" 20. Беше в навечерието на избори, по времето на управлението на Станишев. Репортаж за това посещение излъчиха в централните новини по телевизията.

188

Маилс

преди 1 година

Aбе що не си...мамата.Бесепарите са в правото си да искат допитване до гласа на народа .Знаете ли в ква клоака са се превърнали водещите европеиски държави и то само защото шепа неориентирани са взели власта.Аз уважавам всеки които се допита до народа си -естесвено след като обесни целите си .Твърдението че някои бил *** и не осъзнавал определени неща е съвременната научна фантастика .Ти попитаи а после ще имаш много време да съзнаваш избора

187

Анонимен

преди 1 година

Какви кадри с висше образование ще създавШ?? Да ги пращаш на бригади да берат чушки, царевица и тем подобни?? Много е скъпо за държавата!! Щом като държава може да я управляват хора без висше образование, значи и приирането на селскостопанската продукция може же такива кадри!!Услади ви се продажбата на висшисти на други държави с Тиквата проста, а вие ни разбихте жилищата през това време!!

186

Анонимен

преди 1 година

Понякога хора го правят, за да си спасят живота! За това аз съм против такъв референдум!!

185

Джендърин

преди 1 година

Много ме вълнува *** Копейкин какво мисли по въпроса ?

184

Анонимен

преди 1 година

Този път БСП ще иде не на пето място, а на шесто.

183

Бонжур

преди 1 година

Този въпрос не решава проблема, който Нинова иска да реши или поне се прави, че иска да реши. Първо, това не засяга въобще хомосексуализма. Второ, джендърът не е трети пол, което очевидно Шейтанов не може да схване. Трето, училището е едно, а медиите, киното и литературата са съвсем друго. Резултатът е никакъв. Прилича повече на рекламна акция.

182

Чичо

преди 1 година

БСП-то са на доизживяване. Иначе съм твърдо против начинанието им! Крайно време е ЕС да се намеси и да даде възможност смяната на пола да се дискутира свободно у нас и в училищата. Не може вечно да сме най-изостаналата държава, където всичко се случва с 20 години закъснение.