50

Анонимен

преди 1 година

Когато първите двама се пазарят, третия печели...гласове.

49

до

преди 1 година

Магна харта е точно феодален документ срещу централизацията на краля в Англия.Феодалите не искали да плащат толкова данъци на кралските чиновници и вдигат бунта.Впоследствие Джон става васал на папата, за да си спаси кожата.Феодализмът никога не е приключил , впрочем.Капитализмът е модерната му форма.Тъй де, каква е разликата между подписаният трудов договор с работодателя и договорът за аренда на земята между селянина и феодала.В Англия и досега лордовете са горна камара и командват.Мислете.

48

Анонимен

преди 1 година

Варненския ром пак пусна фалцета. Лесно изпада в истерия.

47

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, че сте направили мафиотски феодализъм, даже с оркестър Кукубенд и придворния шут Слави в парламента? Ваши Бостански Величества, феодализъма свърши преди 1000 години! Отдавна подписаха Магна Харта! Няма вече такава власт, като вашата. Добре дошли в 21-ви век. Махнете мутрите от миналия век!

46

Анонимен

преди 1 година

Сорошкият троляк разправяше,че Възраждане нямало да минат бариерата на последните избори,а те вдигнаха резултат с повече от 100 000 гласа и то на фона на мижавата избирателна активност,поне половината от която е корпоративен,купен и тяснопартиен вот.Та по полека с прогнозите,сорушчета,та да не ви изненада пак Костадинов.

45

киро

преди 1 година

И ти си плод на сънародници, без никакъв ум и образование.....Къде е Волен, сега? Там ще си и ти на следващите избори.

44

Анонимен

преди 1 година

Много е прав, че избирателите на ПП няма да приемат коалиция с ГЕРБ! Така или иначе, Възраждане все повече ще печели доверие. Те не са излъгали никого и са предвидими в действията си. А фактът, че усилено се пишат коментари против тях, само говори, че са прави.

43

Анонимен

преди 1 година

А защо ПП-ДБ не потърсят подкрепа от Възраждане за кабинета си? Щом могат да съставят кабинет с БСП и министър Нинова, защо да не съставят и с Възраждане? И БСП и Възраждане са хора на Митрофанова.

42

Samo minavam

преди 1 година

Това което се нарича държава е пред фалит. В бостана, няма нищо за крадене. Рекордно количество, пенсионери, хрантутници на социална и държавни чиновници. Какво ти правителство, никой й не иска да яде камъните....

41

Public enemies

преди 1 година

Много се направи за да се дискредитират предните избори, ниската избирателна активност бе от полза само на ГЕРБ, заплахи за бомби в училищата, машинно и харитено едновременно гласуване, и по данни на ЦИК, не по мои, 1/5 от отчените гласове нереални.

40

Майора

преди 1 година

Копейкин не ти определяш кой ще бъде кабинета и между кои? На теб много ти се иска да управляваш , но на хора защитаващи чужди интереси не може да се врва!

39

Анонимен

преди 1 година

Ако и този парламент не излъчи редовен кабинет и отидем на нови избори, Възраждане ще са втори след ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 1 година

Щом жълтопаветната третополова жълтопаветна гад налазва форума,щом чуе за Костадинов,значи Коцето е на прав път.А положението на козяшките прислужници е цунгцванг.Ако не се съешат за кабинет лошо,а ако се съешат заради говеждия остен,дето ги лази гъзнем,още по лошо.И при двата случая Възраждане ще вдигне пак резултата.На следващите избори поне 200 000 хиляди нови гласа още за Костадинов.

37

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България. След десетите поред парламентарни избори.

36

Анонимен

преди 1 година

А защо гербавите толкова се натискат на промяната,като са толкова сигурни в себе с?Да си направят кабинет с останалите и да се приключи с тая мъка.Ама май и никой друг не ги иска.

35

Public enemies

преди 1 година

Дори и да изиграе сега Кирил, дори след това и Костадинов да се провали, ще дойде нов който ще обира отрицателния вот Борисов и краят на Бойко е неизбежен.

34

Анонимен

преди 1 година

До Public enemies Напротив, България трябва да дава оръжие в мащабите които дават балтийските републики и Полша. Само така ще се освободим завинаги от лютото руско робство в България.

33

Анонимен

преди 1 година

Костя е умен,нищо че е русофил.Но и не вярвам промяната да се хване на въдицата на Боко.Не са чак толкова големи риби.

32

Анонимен

преди 1 година

Копейкин я млъквай! От американската къща знаят какво да правят с ГЕРБ! А тукашните им избиратели - български патоци, нека си мислят че имат някакво значение :)

31

Public enemies

преди 1 година

Служебното правителство е най-удачно за България в момента, за да не бъде въвличана във война дори и само с даряване на оръжие, Бойко си отива от политическата сцена иска кабинет сега докато е още фактор, със всеки следващи избори губи все повече позици.