49

Инфлацията...

преди 1 година

...не е мръднала от година насам!!!!!!!!!!!!!! Аз лично ходих вчера до големите немски франчайз хранителни магазини и цените на основните храни не са мръднали с цент надолу -> внимание платен лобист!

48

Капитанов

преди 1 година

Украйна свали цените в Беге - олио има и под 3лв, а колкото до африка там се настани расията - сега те продават жито и прочие на дъмпингови цени, защо през 2022ра имаха свръх продукция и няма какво да я правят след като европа не купува от тях.

47

Мдааа

преди 1 година

Вместо храните да минат транзитно, те останаха !!

46

Инфлация 200%

преди 1 година

Но споко, до лятото само 150% !Добри новини ;)

45

Тепавичаров

преди 1 година

Някои цени ще останат високи защот преди бяха прекалено ниски и просто производителите се страхуваха или пък не се усещаха да ги вдигнат.

44

Тоя луд

преди 1 година

Ли е? Инфлацията е 15%!

43

Излъгаха че били

преди 1 година

За Африка и ни ги пробутаха на нас!

42

Газибарев

преди 1 година

Олио по три кинта и хляб за 1.30 за 600 г. купувам, безнина е 2.50 , мечтата на дядя Пyткuн как бе расиюшка ще умрем от студ и глад отиде в киреча.

41

Излезе наяве лъжата!

преди 1 година

до най-нуждаещите се страни, голяма част от тях са в Африка. Вместо храните да минат транзитно, те останаха - най-вече в Полша! >>>> Значи нищо не отива в Африка!! Зъмват го на нас!

40

Кашкавалов

преди 1 година

Кашкавал при това не лош купувам за 14(четиринайсет) кинта за кг, а сирене за 10(десет) кинта за кило. Естественно не от големите вериги магазини. Цените от по 20 кинта за сирене и 25-30 за кашквавал са изключително продукт на големите вериги които слагат 120% надценка. От такива магазини купувам само стоки намалени с поне 25-30% и то ако преценя че намалението не е за сметка на качеството.

39

Българин

преди 1 година

Не само енфлазията е надолу. Те лидерите на партиите в България са надолу. Търсят си приятилети от БКП като Георги Димитров и онзи от Правец. Десислава Атанасова иска да е министърка председателка на България, но пък г-н Петков не е съгласен. Специарлни поздрави да г-дата ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ от промяната.

38

Чорапчик зелёный

преди 1 година

Едноцифрена? Спрямо кои цени? Да не би да залагат сегашните цени и спрямо тях да мерят инфлацията за юни, т.е. след два месеца. Тия зелени партенки хептен ни взеха за абдали.

37

Покупател

преди 1 година

Все повече стоки се намират на цени от предвоенно време, а тези които са възседнали мантрата за инфалцията и се пробват да надуват цени, ще се изпързалят много лошо. А например открих нови марки стоки и сега купувам от тях, а традицинните които купувах все още държат високи цени понеже си мислят че са популярни, обаче номера им минава все по трудно, а дори и да свалят цените аз към тях няма да се върна.

36

Анонимен

преди 1 година

Може ли да намалите и кашкавала, явно не са свързани, 6 ти месец все си е 30 кинта.

35

Красимир Петрофф

преди 1 година

Добре ще е!

34

Дедо Мони @ лудница

преди 1 година

Инфлация нема. В дефлация сме. Вервайте ми!

33

Упс

преди 1 година

А ПОЧЕТНИЯТ КОНСУЛ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ - ГЕОРГИ ГЕРГОВ ПОЛУЧИ НА ТЕПСИЯ ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР!!!! ЧЕСТИТО НА ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА!:))))

32

баба мара

преди 1 година

до вчера турските домати бяха 2.99 лв днес са 4.59 лв за кг само олиото поевтинявахлябът удари 2.20 лв за 700 гр кромид лук 3.50 лв за кг внос от сърбия от египете внесен млечен чесън няма скилиди само люспи 4.99 лв за кг

31

SS

преди 1 година

ГЛУПОСТИ !!!!

30

Анонимен

преди 1 година

До Цялото ми семейство - щом Копейчо ти е последната надежда направо си телги въжето по-добре