148

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.Нищо ново под слънцето.Където е стъпил руски ботуш трева не е поникнало?Това руските болшевики са слуги на дявола с избити и измрели от глас през милиони деца,жени и старци през Сталинския терор.В театъра в Мариопол където бяха се скрили стотици деца,жени и старци и се знаеше от руските съдисти дяволи като беше написано отвън с големи букви какви хора се крия.По заповед на руски офицер бомбандираха театъра нарочно и всички бяха избити.

147

Ало, wicca,

преди 1 година

Кой ти каза че Вагнер иска да превземе Бахмут? Напротив, те казаха че искат се обучат да унищожават западна техника.

146

Тоя дали знае че

преди 1 година

Всичко му се пише !

145

Анонимен

преди 1 година

До WICCA - вещица - от това, което си написала, се вижда, че си напълно си невежа. Такива като теб могат да навредят само на себе си и близките си

144

пирожкин

преди 1 година

"Няма да нарушаваме правилата за хуманно отношение. Просто ще унищожаваме всички на бойното поле и няма да вземаме повече пленници" Това нормален човек ли е? Тоя човек в нормална държава ли живее?

143

WICCA - вещица

преди 1 година

Пригожин, тая вечер ще ти направя много силна магия за CМЪРТ, със сушени орехови листа и пръст от гробището! Силните магии за неудача, които ви прави нашия ковън, са една от основните причини все още да не можете да превземете Бахмут!

142

Анонимен

преди 1 година

Ае пич, гледай да не ви свърши тоалетната хартия в бункера

141

Анонимен

преди 1 година

Тия на ин са много опасни,отрицателни и по енергия,на ен са не опасни,положителни и по енергия,като Зелен-ски,но защо му прибавили наставка ски,че да не се забелязва положителната енергия щом имат още енко представка за фамилия.

140

Отегчен

преди 1 година

До Танто за кукуригу. - Лудият си ти, да се оставиш да ти промият мозъка до такава степен. Толкова ли не могат да мислят някои хора, направо се чудя... Ако прочетат, че руснаците правят мармалад от извънземни и на това ще повярват

139

Анонимен

преди 1 година

СЛЕЗ ОТ КЛОНА, ХВЪРЛИ ПУШКАТА !

138

Ехх

преди 1 година

Пичове, вий жени нямате ли си да ги .... ами сте седнали тука да пишете и на разбирачи да се правите...

137

Inatut

преди 1 година

Част от новите българските картечници МГ-1М, дарени от американската фондация "Come back alive" на украинската 17-а танкова бригада бяха доставени на Украйна.Общо 1460 на брой, произведени през 2023 г и разпределени по отделения във ВСУ.Прибирането на *** по чували тече в ред и На пълни обороти. За пригожин има направено специално дървено сандъче от лиственица, в която да бъде прибрана осолената му глава, след отрязването й .

136

какво прави пропаган

преди 1 година

До Танто за кукуригу - сега ще кажеш че и американците са победили хитлеристака Германия - нали? :):) И сигурно че земята е плоска. И че не е имало геноцид на индианците?!

135

Анонимен

преди 1 година

Не е само заради убития руски пленен войник, а е отмъщение за цивилните хора, укро-нацистките формирования, са убивали цивилно население, собственото си население, взривили са всички сгради, а хора са останали там, доста от хората, които са останали живи, е било невъзможно да бъдат измъкнати изпод разрушените сгради, варвари нацистки!

134

Какво каза и какво

преди 1 година

И какво тука са написали: "заплаши, че ще избие всички украински военнопленници, " АБЕ *** ще ви го сдъвча: КАЗА ЧЕ НЯМА ДА ВЗЕМАТ ВОЕНОПЛЕНИЦИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ. Какво неясно има? За разлика от нацистите всеки ранен е пожален за сега.

133

Teo

преди 1 година

"Какво чакате, бе руснаци, ударете по центровете за вземане на решения, дум, дум и мълчание!"Не че не могат! Могат! Но тогава всички с идеология Украйна над всичко ще се изпокрият в миши дупки, конфликта ще свърши бързо, Украйна в ЕС и - йееее, фашагите ще изпълзят. Много по-удачно е САЩ и ЕС да сипят зрънца под формата на оръжия на разораната нива, наречена Украйна, мишоците да излизат да гризкат и мишелова - Русия да ги кълве!

132

Сина

преди 1 година

Пълна денацификация на руските украйнини и пълна депедерастизация на Европа!

131

112324

преди 1 година

Вагнер се отнасяха до сега хуманно до като урудитеФашисти на транквиланти издевателстват върху пленници, но ЛГБТ_ГЕЪ_Европа мълчи и дори поощрява подобно поведение! Американците 8 години ги учеха точно на това за тях православният човек не значи нищо - те искат кръв в Европа и дестабилизация!

130

Анонимен

преди 1 година

До Интересно Ако ти е интересно да знаеш, в Русия няма кой да те приеме, и *** да си купиш без виза не може. Това не е по джендърско да ходиш и да миеш дърти г.ъзове и да лъскаш ***. А и джендърите там не са много добре приети. Има строг закон.

129

Реалист

преди 1 година

До Танто за кукуригу.Лъжеш приятелю.