6

До 3

преди 1 година

В световен план е светлинни години пред теб. Преподава в над двадесет университета в цял свят. В цяла Азия, Европа и Америка. Това че го знаеш покрай епизодичните му медийни изяви в България, означава че нищо не знаеш за него. Почти през цялата година е на различни места на планетата. А му остава време и да си идва в България, където се чувства прекрасно. При него, за разлика от местните няма грам грандомания. Много спокоен, мъдър и добър човек. Никога няма да го чуеш да се величае.

5

Анонимен

преди 1 година

Аха, това явно му е "наградата" за постановката на руските филмови награда.

4

Анонимен

преди 1 година

-==целият свят познава ушко.... хохохохохохо...смехурко.

3

Анонимен

преди 1 година

Всеки разрушен паметник от укронаци убива украинци, чиито деди са дали живота си, за това бъдното поколение да не е "унтерменшън". Ушев е неук и може да впечатлява неуки американци. В светове план е около нулата, но явно с претенции. Поредния грантаджия и интернационал, срамуващ се от корените си.

2

Анонимен

преди 1 година

Награда за какво ? За плагиатство ? Тоя общо взето е изкопирал Лудия Макс с Мел Гибсън с елементи на европейско кино....Егатии плагиата ! Ама щом подкрепя другаря Грийнман който управлява го имите в Украйна .. защо не?

1

Анонимен

преди 1 година

ГОЛЕМИ УСПЕХИ ЖАНАТ УШЕВИТЕ РУСОФИЛИ