58

Анонимен

преди 1 година

Да! Щом идва от Киев, ЕС или Вашингтон, значи е 100% лъжа. Обективната информация идва от арабите, Индия и Латинска Америка.

57

хаха

преди 1 година

В самото заглавие има лъжа, защото кой на кого е обявил война???

56

Анонимен

преди 1 година

В следствие сервилното отношение на големите телевизии, доверието в новините им клони към 0, а под контролните им "журналисти" въобще губят гледаемост. За сметка на по малки телевизии и канали в тубата.

55

Анонимен

преди 1 година

Имаме ли поне една политически неутрална медия? Моето мнение е НЕ!

54

Анонимен

преди 1 година

Е как ще разберем и оценим истината,когато 99% от статиите са пропаганда на едната страна на медала,а статии за другата страна не се публикуват и са обществено порицани от същата пропаганда! Сега този господин изписва вежди на нашите журналисти,които са виновни за състоянието на нещата поради страха си да вземат неутрално становище! Толкова ли е трудно да бъдат медиите у нас неутрални!?

53

Все пак

преди 1 година

е добре да се каже истината по въпроса ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ВОЙНА В УКРАЙНА? След като България и другите страни от ЕС, са заляти с всякаква продукция от там, стои въпросът Кой воюва и Кой произвежда? И ако има ВОЙНА, как продуктите не са замърсени....На лъжата краката са къси!!!!!!.................

52

Анонимен

преди 1 година

След осемте години гражданска война в Украйна, след деветгодишния геноцид срещу рускоезичния народ на Донбас, въпросите на интервюиращите, започващи с "Войната между Русия и Украйна ..." са дезинформация.

51

Пропаганда и истина

преди 1 година

Кой е жертва на пропагандата по медиите се вижда от това, което те изливат в публичното пространство от началото на конфликта в Украйна. За осемте години гражданска война в Украйна след 2014г. не се намери нито един български журналист, който да отиде от другата страна на фронтовата линия в Донбас и да видим от репоратажа му как живеят хората там, обстрелват ли ги, има ли жертви. Това ли е свободната журналистика? Нищо подобно, това е масираната русофобска пропаганда. Който иска да вярва.

50

Анонимен

преди 1 година

Журналистът и дипломатът Енчо Господинов жонглира с факти, имена и цитати, а любознателните шпльодеци на масата до него го гледат и само мигат в недоумение.

49

gogo

преди 1 година

Ами то е ясно, като ти кажат нещо нашите /разбирай краварските/ медии - разбирай всичко друго. Оня Хитлер навремето - гореше книги, тия сега се опитват мозъци да трият

48

Анонимен

преди 1 година

Когато си колония е така.

47

Анонимен

преди 1 година

Изби рибата с примера с бразилския писател Жоржи Амаду. И аз не успях с всичките, но опитах от много.

46

Анонимен

преди 1 година

"Почти няма кой да отиде в двете окупирани от руската армия територии и да видят какво става там. " аа има, ама няма желаещи, биха пуснали и тоя чичак веднага и Карбовски, Копейки, брейка, Цанов и т.н. По лесно е от бг да лаят.

45

Майстора

преди 1 година

"Различаваме ли истината от пропагандата за войната в Украйна?" Различава се в момента изключително лесно! Каквото е публикувано в "медиите" е 100% пропаганда! Каквото не се споменава в медиите, е истината! Готово, различено е всичко.

44

да ти го...

преди 1 година

До SS Значи това че не искам Русия да се бърка на страната ми е национално предателство,така ли!?Ти имаш ли връзка с главния си мозък бе,продажен червен папуняк!?

43

Анонимен

преди 1 година

За да научим истината трябва да се разсекретят секретните документи на САЩ за действията на САЩ в Украйна.

42

отец Нафърфорий

преди 1 година

Кой е най-важният извод след началото на войната ? " Българинът си е загубил ума" .

41

Анонимен

преди 1 година

Истината я знае само Бог, а лъжата е по средствата за масова информация.

40

Анонимен

преди 1 година

Русия нападнала Украйна,а не бе 8 години се правят укрите на отворени и тероризираха хората от Донбас и си мислеха,че всичко им е позволено.Ами Русия даже много ги бави досега.

39

отец Нафърфорий

преди 1 година

Русия нападна Украйна !ТОЧКА ! Нацисти ,лаборатории, птички които ще разнасят зарази ," забрана" на руския език , НАТО , USA бази и т н и тн . Железни аргументи нали .