43

Анонимен

преди 1 година

Едни събират капачки за линейка, други слагат 50% по-малко асвалт, трети с държавни пари настаняват украинци в хотели по черноморието, четвърти използват линейки за трафик на инженери от афганистан.. те така.. "Умен" народ, "успяла" държава.

42

Еех при бай Тошо пък

преди 1 година

не беше лошо...

41

Анонимен

преди 1 година

На тоя "антивоенен митинг" (всъщност митинг в подкрепа на войната на Русия против Украйна) има 100 души.

40

Войко

преди 1 година

Кви капачки ве, за какво плащаме здравни? Къде са парите ???

39

Партийно предложение

преди 1 година

Партиите да дарят субсидиите си за неонатални линейки, а ние ще събираме капачки за финансиране на партиите.

38

Какво ще

преди 1 година

купуваме на укро-нацитата пак?!?!? Не стигнаха ли заплатите,които ППЛГДБТ +=&$-* им изпращаха? Или ВИП укрите в хотелчетата за сметка на българите? Или подарените оръжия и вноса на ГМО укро зърно?!? Остана и територията на България да им подарите да си направят нова държава,щото избягаха от своята,вместо да пазят гаазът на зеления др0гар... Що за пр0дажници ни управляват и защо си ги избрахте?!?

37

Анонимен

преди 1 година

Не четете глупостите тук. Стават много позважни неща у нас! В момента има огромен български поход срещу участие на България в чуждата война, във войната на вече фалиралите САЩ и НАТО!

36

Стария доктор

преди 1 година

В провинцията няма лекари, няма сестри, защо ни лъжете с капачките вече 20 години? Един модерен инкубатор изисква компютърна грамотност, а в България останаха леко неграмотните. Сещате ли се накъде бия?

35

5 кучета убиха жена

преди 1 година

в европейска България. Който се спаси с еднопосочен билет - успя!

34

Анонимен

преди 1 година

С капачки немаме абсолютно никакво бъдеще. Само се кърпи тук там.

33

Анонимен

преди 1 година

Трябва да взимат стъкленият амбалаж в магазините, както беше едно време. Трябва да направят машини за приемане на всякакъв амбалаж, стъклен, pvc, кенчета... Слагаш в апарата там каквото връщаш и той дава някакви стотинки. Сега всичко отива в кофите.

32

Дебелата Берта

преди 1 година

А бе, джендърски "опашки" кажете няколко думи за антивоения митинг в София,който се провежда в момента !Стига ни занимавайте с глупости !Престанете с тази Гьобелсова цензура, наложена върху медиите от ЕС у нас!НА ХОРАТА ВЕЧЕ ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ВАС !!!

31

мунчо

преди 1 година

едни събират капачки за живот-други ще по харачта 100 000 000 за нови машини за броене на бюлетините- нормаланата държава БЪЛГАРИЯ

30

Чалгга народ

преди 1 година

Парижани протестират вече два месеца, гърците протестират през два месеца, а ние събираме капачки. Перфектните роби.... Колкото и да ги товариш те си бачкат безропотно и събират капачки, докато украинските им "братя" си пият водка в хотела на държавна издръжка.

29

НЕ КАПАЧКИ

преди 1 година

А ПАТРОНИ ЗА БЪДЕЩЕ.

28

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е срам с тези капачки? Събирайте ги за Украйна, а от бюджета трябва да се поема лечението на болните български деца! Срам и позор за управляващите последните 20 години! Кръволоци! Продажници!

27

Анонимен

преди 1 година

До Джони Браво - обясни по-подробно де, за къде бързаш

26

Анонимен

преди 1 година

До 25 "Кога ще видим депутатите да се бръкнат с по една заплата за бъдещето" - Киро Манекена Продажния Предател се бръкна за оръжие за Украйна... За него това е важно, не някакви си деца на България.

25

ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА

преди 1 година

ОТ САРАИ НЯМА БЪДЕЩЕ.

24

Джони Браво

преди 1 година

който се чуди защо, само да прочете коментарите отдолу, ако пак не разбере...