5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 Вероятно това са конфискувани недвижими имоти, които са били на далавераджии. Но е възможно и да са такива, които са станали негодни за обитаване и са били поставени под възбрана, защото може да са опасни за здравето на обитателите. Щом като се казва, че в момента се работи по тях, може би се има предвид, че ги ремонтират и правят годни за обитаване. Само предполагам.

4

Ай сиктир!

преди 1 година

Мда, явно започва да се изпълнява планът за по-евтино наемане на жилища... А защо не за закупуване? Може би защото: "Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи" - Клаус Шваб (WEF)

3

Анонимен

преди 1 година

Това ми е непознат термин, какво означава апартамент да е"под възбрана"?

2

Която държава успее

преди 1 година

на дело да реализира такава програма, тя няма да има демографски проблеми. Въпросът е тези програми да се съобразяват със спецификата на всеки регион. У нас например е задължително само млади хора със средно и висше образование да имат осигурен от държавата или от общината достъп до такива жилища, каквито са им необходими и то на поносими за тях наеми. На малограмотните фабрики за деца, които нито учат, нито работят, животът трябва да бъде максимално затруднен. Друго спасение за Бг няма!

1

Анонимен

преди 1 година

Мадрид привлича много млади хора. Има работа и нощен живот.