32

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Спирате вноса, българските кръвопийци ще ви одерат кожите и изпият кръвчицата. Убий частник спаси човечеството

31

Анонимен

преди 1 година

Ами то хубавата храна не е за бедняците. Комунизма свърши. Така е у с хубавите жени у хубавите коли.

30

Анонимен

преди 1 година

С 14 К на месец нищо не ми е скъпо.

29

Анонимен

преди 1 година

Глупаците нали не искат евтината продукция от Украйна, защото уж била радиоактивна и прочее глупости. Еми ще плащат сега за скъпата българска, поливана само със светена вода и без капка забранена химия от Турция.

28

О чуден

преди 1 година

Не мога да разбера как има хора да си дават парите за изкуствени краставици и домати които нямат вкус на нищо!?

27

Анонимен

преди 1 година

Високи цени пък на ГКПП-Кулата се чака по 5 часа за да отидеш на почивка в "евтина" Гърция....

26

Анонимен

преди 1 година

А бе Кирчо и Кокорчо още ли ви увеличават цените, а Герберасти?

25

Айде Ве?!?

преди 1 година

Ти да видиш... Вчера служебното недоразумение разправяше по Босфор тв,че инфлацията лека полека спаднала значително и цените се "нормализирали" :) Ама съвсем за тЪЪпи4ки ни смятат тия пр0дажници!!!

24

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Усетихте ли промяната?

23

до 28

преди 1 година

Промяната дойде от Путин на 28.2.2022 г.

22

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ревали че са ви високи цените.Нали искахте промяна ето ви я.Ще плащате и хоро ще играете.Има и плюсове ще купувате по малко и няма да се тъпчете като за последно.Повечето сте така надебеляли от ядене че едвам ходите.Всеки трети в бг е дебел.Ще отслабвате.

21

Анонимен

преди 1 година

Само дето това не е от сега, а от години е така. Голяма "благодарност" трябва и за ГЕРБ-ДПС, които за толкова години успяха да унищожат дребното българско животновъдство и земеделие и чиито подчинени калинки допринасят с много за тези цени сега.

20

Анонимен

преди 1 година

За спекулата не знам, ама има един Банкянския алхимик, който превръща асфалта се чисто злато - самородно, на кюлчета.

19

Анонимен

преди 1 година

Аз като пенсионер краставици и домати зимата и пролетта не ям, но сиренце, кашкавал ям по малко по 10грама на ден, а киселото мляко го разреждам с вода и една кутийка 400грама ми стига за 2дни. Взимайте пример от мен и ще ви останат пари за дрехи трета ръка. Благодаря за прочита.

18

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме все пак че 95 % от борсите на едро, както и почти 100 % от хлебопроизводството, месопреработването и млекопреработването се държат от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те спекулативно надуват цените за да саботират Промяната.

17

Анонимен

преди 1 година

Ей, тия лоши Кирчо и Кокорчо бе ...всеки ден вдигат цените, нищо че Мафията ги свали още на петия месец. А добрата Тиква от Банкя 12 години непрекъснато обикаляше с Жипката (най-вече по села и паланки, защото в София го беше страх да си покаже носа, дори с 32-*** гавази охрана) и щом срещнеше някъде висока цена - на момента я сваляше. Моменталически.

16

Анонимен

преди 1 година

Преди да стигне до бизнесмените на ГЕРБ, млякото, сиренето и кашкавала са два пъти по-евтини, отколкото бизнесмените на ГЕРБ и чуждите вериги ръководени в България пак от ГЕРБ, ни го продават.

15

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ако дойде на власт комунизма ще се върне и всичко ще стане почти без пари.

14

Анонимен

преди 1 година

Връщайте кУманизЪму. Радев немедленио да издаде Указ и да свали всички цени.

13

Анонимен

преди 1 година

Започна след официалното изявление на Борисов, че ни вкара в еврочакалнята. На следващото утро пакетчета нес кафе с кварталният магазин с 30% по-скъпи. Като чух цената и ги върнах на касата. На сърдития коментар на продавачката: Що връщам?, отговорих: Заплатата и Хонорарите ми не са се вдигнали с 30%!. Та ГЕРБ искаха да вдигнат цените преди влизането в еврото, все пак повечето собственици са техни хора, и после да се хвалят, че ето при еврото цените не са се вдигнали. И много се облизваха на фондовете за прием на евро, изпоскване на държавен резерв, План Възстановяване, едни 30-60 милиарда щях